Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγινε νονός!

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγινε νονός! [pics]
Νονός λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί με την Σία Κοσιώνη έγινε στο Ξυλόκαστροο Κώστας Μπακογιάννης.
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας βάφτισε την κόρη του φίλου του και πρώην δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση και της συζύγου του Μίνας. Το baby bloom έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου.





Η μικρή που έκλαψε ελάχιστα και δεν έφευγε από την αγκαλιά του νονού της πήρε το όνομα Σοφία. Και φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Καλεσμένοι στη βάφτιση ήταν αρκετοί αυτοδιοικητικοί και κομματικοί παράγοντες και ανάμεσα τους ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Ο Γιώργος Πατούλης μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες στα social media στέλνοντας τις ευχές του στο ζευγάρι, αλλά και τον νονό.

“Η βάπτιση της μικρής Σοφίας ήταν χαρά για όλους μας, όσοι παρευρεθήκαμε κοντά της! Θανάση και Μίνα να την χαίρεστε και Κώστα πάντα άξιος!”, έγραψε στο Instagram o Γιώργος Πατούλης.

Όσο για τον Κώστα Μπακογιάννη; Δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για τη νεοφώτιστη Σοφία, αλλά και για το δικό του μωράκι με την Σία που σε λίγες μέρες μπαίνει στο μήνα της!







www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου