Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Π.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Στον ΣτΔΕ για διαμεσολάβηση για προστασία ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡOΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΑΡΤΕΜΙΣ 28-8-2017
Παρακαλώ για την διαμεσολάβηση σας και τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να προστατευτεί η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και να αποκατασταθούν οι φθορές της από παρεμβάσεις τρίτων, ως η
κατωτέρω συνημμένη καταγγελία μου προς τον Αντιδήμαρχο Δ.Δ Αρτέμιδος.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Ν. Χριστόπουλος
Οικονομολόγος

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΡΤΕΜΙΣ 21-8-2017
Προς : κ. Α. ΝΟΜΙΚΟ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Δ. Δ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΓΡΑΦΕΙΟ κ. Ρ. ΔΟΥΡΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΓΡΑΦΕΙΟ κ. Π.ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Α. ΑΤΤΙΚΗΣ
κ. Αντιδήμαρχε,
Επανερχόμενος στην από μηνός προφορική συζήτησή μας και στην προ εβδομάδος τηλεφωνική υπενθύμισή της,
Σας ζητώ μα την παρούσα επιστολή –καταγγελία μου, να επιληφθείτε της απομάκρυνσης ενός και πλέον κυβικού μέτρου με ξερές πευκοβελόνες και κλαδάκια, από την είσοδο του Δημοτικού Ναυταθλητικού Λιμενίσκου Αρτέμιδος (δεξιά του εισερχομένου, στο σημείο μεταξύ περίφραξης και φυλακίου).
Επίσης και από την αριστερή πλευρά της εισόδου τη λινάτσα που κάποιος τοποθέτησε επί της περίφραξης και το γαρμπίλι που έριξε στο γκαζόν μπροστά, με προφανή σκοπό την αποξήρανσή του και καταστροφή του.

Κύριε Αντιδήμαρχε,
Επειδή η προστασία της Δημοτικής Περιουσίας είναι υπόθεση όλων μας και οι πρόσφατες πυρκαγιές στον Κάλαμο, έδειξαν ότι η καταστροφή είναι ανά πάσα στιγμή προ των πυλών, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις άμεσες ενέργειές σας, διότι σε σχετική παρατήρησή μου στο υπάλληλο του Δήμου που εργάζεται στα γραφεία του Δ.Ν.Κ.ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, δέχθηκα την αναιδή απάντησή του ότι "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΙΑ" και μου υπέδειξε "ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ"

Με εκτίμηση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΠΑΚΟΥΡΗ ΕΡΓΑΤΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ,ΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΔΟΥΡΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΤΟΣ ΒΡΕΙ Η ΣΚΟΥΠΙΑΔΙΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙΣ Κ ΠΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΑΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΛΕΗΛΕΣΙΑΣ? ΤΙΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ Κ ΜΕΤΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ Κ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα Χριστοπουλε ειναι τα πουστικα του ΠΑΣΟΚ,εχεισ στοιχεια τραβα στον εισαγγελεα κ ξεσκισε ενα εναν αυτους τους απατεωνες,μου πηγες στον κοντοπιθαρο υπαλληλο του Μαρκου κ λογια κ εγγραφα να πεφτει ο μισθος κ να λεμε σουλευω εγραψα 500 σελιδες εκθεση,οπως γραφω κ εγω το σχολιο τωρα αλλα μισθο δεν παιρνω η αγανακτηση με αναγκασε να το γραψω.Εσεις ζητε ακομα στο 1980,που δεν μαθαιναμε τιποτα απο τισ ληστειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα μαγαζα εκει ειναι ολα παρανομα κ του αλβανου,κ του νμεθυστακα ολα αλλα δινουν τα 500€ στον νονο κ το παιζουν μαγαζα.
    ρε ουστ τεμπεληδες λαμογια λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου