Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ο τυφώνας Ίρμα ισοπέδωσε το ξενοδοχείο της Πίπα Μίντλετον στην Καραϊβική

 

Δείτε φωτογραφίες - Το Eden Rock Hotel ανήκε από το 1995 στην οικογένεια του Τζέιμς Μάθιου
«Θύμα» του τυφώνα Ίρμα που πλήττει την περιοχή του Ατλαντικού κοντά στις αμερικανικές αρχές έπεσε και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, έστω και εμμέσως.




Πιο συγκεκριμένα, ισοπεδώθηκε από το πέρασμα του καταστροφικού υπερκυκλώνα το ξενοδοχείο που διατηρούσε επί δεκαετίες η οικογένεια του συζύγου της Πίπα Μίντλετον, αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και συζύγου του διαδόχου του θρόνου, Κέιτ.

Το Eden Rock Hotel ανήκει στην οικογένεια του Τζέιμς Μάθιου, του συζύγου της Πίπα Μίντλετον. Για πολλά χρόνια αποτελούσε έναν βασικό προορισμό πλουσίων ατόμων απ' όλον τον κόσμο στο νησί της Καραϊβικής, Άγιο Βαρθολομαίο.

Τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν την καταστροφή ανέβασε στο facebook ο Κέβιν Μπαραγιόν, ένας από τους κατοίκους του νησιού.

Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ανεγέρθηκαν το 1950 από τον επιχειρηματία και πολιτικό Ρέμι ντε Χάινεν. Ήταν ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που κατασκευάστηκαν στο νησί και φιλοξένησε μεγάλες μορφές όπως την Γκρέτα Γκάρμπο. Το 1995, η οικογένεια Μάθιου αγόρασε το ξενοδοχείο και το ανακαίνισε, ορίζοντας ως μίνιμουμ τιμή διανυκτέρευσης τα 800 δολάρια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου