Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Μάθε πόσο θα πληρώσεις για ρεύμα... του χρόνου!

Όσο η επιχείρησή σου καταναλώνει ενέργεια, εσύ μπορείς να μάθεις πόσο θα πληρώσεις για ρεύμα!
Η πλατφόρμα Energy Analytics της WATT+VOLT δείχνει το δρόμο της μείωσης των εταιρικών δαπανών μέσω ενός απλουστευμένου τρόπου παρακολούθησης των χρεώσεων για ηλεκτρισμό.




Με τη βοήθεια της βραβευμένης εφαρμογής, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων μπορούν να αποκτήσουν εικόνα των λειτουργικών δαπανών που έχει κάθε παροχή ή υπο-παροχή ρεύματος, τόσο σε ενέργεια όσο και σε... χρήμα. Και όλα αυτά, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους.

Η WATT+VOLT Energy Analytics αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για τον άμεσο περιορισμό του ενεργειακού κόστους μιας επιχείρησης, αλλά και για την πρόβλεψη των δαπανών για ηλεκτρισμό, στο μέλλον. Τα αναλυτικά αλλά πλήρως ευνόητα διαγράμματά της, δείχνουν σε πραγματικό χρόνο πόσο ρεύμα καταναλώνει ο ηλεκτρικός εξοπλισμός μιας επιχείρησης. Ταυτόχρονα, γίνεται αυτόματα και ο υπολογισμός του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην ενεργειακή κατανάλωση, ανά 24ωρο, ανά εβδομάδα, ανά μήνα, ή ακόμα και για κάθε χρόνο!

Μάθε πόσο θα πληρώσεις  για ρεύμα... του χρόνου!Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων έχουν την δυνατότητα να ορίσουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο κατανάλωσης ρεύματος. Σε περίπτωση που το όριο αυτό ξεπεραστεί, λαμβάνουν τη σχετική ειδοποίηση από την πλατφόρμα W+V Energy Analytics. Έτσι, γνωρίζοντας που, αλλά και πότε κορυφώνονται οι ενεργειακές τους καταναλώσεις, έχουν το περιθώριο να λάβουν εκείνες τις αποφάσεις, που θα οδηγήσουν το κόστος του ρεύματος στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο έλεγχος της πλατφόρμας μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης της. Ωστόσο, το ασύγκριτο πλεονέκτημα της WATT+VOLT Energy Analytics έχει να κάνει με την δυνατότητα εκτίμησης και ασφαλούς πρόβλεψης των ενεργειακών αναγκών και δαπανών κάθε επιχείρησης. Ανάλογα με τις ώρες αιχμής μιας ενός πολυκαταστήματος, το χρονικό σημείο που μία βιοτεχνία πρέπει να κορυφώσει την παραγωγική της διαδικασία, αλλά και μία σειρά από άλλα δεδομένα που σχετίζονται με τις ειδικές ανάγκες κάθε εταιρίας, ο χρήστης τη πλατφόρμας της WATT+VOLT έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει την ενέργεια στα μέτρα του.



Κάθε επιχειρηματίας μπορεί να εγκαταστήσει την πλατφόρμα ακολουθώντας τρία απλά βήματα:

1) Αποστολή του ηλεκτρολογικού σχεδίου του κτιρίου της επιχείρησης και φωτογραφίες από τους ηλεκτρολογικούς πίνακες.

2)   Ορισμός των μετρητικών σημείων σε συνεργασία με τους τεχνικούς της W+V.

3) Εγκατάσταση του εξοπλισμού και είσοδος στην W+V Εnergy Αnalytics!

Η πλατφόρμα Energy Analytics απέσπασε Χρυσό βραβείο στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2017 για την κατηγορία Smart Metering Technology. Η διάκριση αυτή αντανακλά τη σταθερή δέσμευση της WATT+VOLT Να καινοτομεί στον κλάδο της ενέργειας, προσφέροντας πρωτοποριακές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Είτε είστε πελάτης της WATT+VOLT, είτε όχι, μπορείτε να αποκτήστε τώρα τη χρήση της πλατφόρμας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να δείτε ιστορικά δεδομένα της επιχείρησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα https://www.watt-volt.gr/ypiresies/management-energy-wattvolt  ή επικοινωνήστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 183 83.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου