Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Κάνατε προγούλι; Το Botox μπορεί να κάνει θαύματα!

Όπως εκτιμούν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας το Botox στη συγκεκριμένη περιοχή- εκτός από το νυστέρι- είναι ότι καλύτερο για την χαλάρωση του δέρματος
Νιώθετε ότι κάνατε προγούλι; Μην ανησυχείτε!




Έρευνα πλαστικών χειρουργών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Botox μπορεί να κάνει θαύματα κάτω από το πηγούνι σας, εκεί όπου το δέρμα μπορεί να δείχνει κουρασμένο.


Το Botox μπορεί να μεταμορφώσει τo δέρμα που έχει αρχίσει να χαλαρώνει, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Τα άτομα με προγούλι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και εμφανίζουν σημάδια κατάθλιψης και για το λόγο, αυτό οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στις μεθόδους που μπορούν να σφίξουν το δέρμα στη συγκεκριμένη περιοχή άμεσα και αποτελεσματικά.  
Το προγούλι, όπως επισημαίνουν Αμερικανοί επιστήμονες, οφείλεται κυρίως είτε σε απότομη αυξομείωση του βάρος είτε σε γήρανση του δέρματος.

 Το να κάνετε Botox στη συγκεκριμένη περιοχή- εκτός από το νυστέρι- είναι ότι καλύτερο για την χαλάρωση του δέρματος, όπως εκτιμούν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Υπενθυμίζεται ότι, το Botox έκλεισε πρόσφατα τα 15 χρόνια κυκλοφορίας και η χρήση του είναι ευρεία. Kυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 και σήμερα οι πωλήσεις του έχουν φτάσει τα 21,1 δις δολάρια. Η θεραπεία υπόσχεται να απαλύνει τις ρυτίδες και γενικά όλα τα σημεία γήρανσης του δέρματος.
Κάνατε προγούλι; Το Botox μπορεί να κάνει θαύματα!
Οι ειδικοί διευκρινίζουν ότι το Botox δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα 40 ετών να μοιάζει με εικοσάχρονη, αλλά μπορεί να παγώσει τον χρόνο στην εικόνα του προσώπου που φαίνεται 39 για "αρκετά" χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου