Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Το IAAF Kids’ Athletics στην Αρτέμιδα


Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που αφορούν στην ανάπτυξη και στη διάδοση του κλασικού αθλητισμού θα φιλοξενηθεί στην υπέροχη παραλία (κάτοχο μπλέ σημαίας) του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα (Λούτσα).
Το IAAF Kids Athletics θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ στις 30 Σεπτεμβρίου με στόχο να φέρει τα μικρά παιδιά κοντά στον κλασικό αθλητισμό και να δώσει την ευκαιρία στους προπονητές να διακρίνουν νέα ταλέντα.




Επίσης τα μικρά παιδιά θα μπορέσουν να έρθουν σε «επαφή» και με άλλα αθλήματα πέρα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας από 6-12.

Ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 9:30 με ώρα έναρξης στις 10:00. Στο τέλος του προγράμματος, επιβραβεύεται τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή , καθώς όλα τα παιδιά λαμβάνουν σχετικό αναμνηστικό δίπλωμα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή η οποία φέρνει ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός σε μία περιοχή που «πονάει» στο θέμα «αθλητικές εγκαταστάσεις».

2 σχόλια:

  1. Μεγάλη επιτυχία για την πόλη και προσωπικά για τον δήμαρχο που δεν σπαταλά τα λεφτά των δημοτών αλλά τα διαθέτει σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και έργα. Είναι ο πρώτος δήμαρχος που έχει προγραμματίσει την επισκευή των δρόμων απο την πολύ κακή κατάσταση που βρίσκονται, μπράβο δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακομπουκωμα τους δρομους τους εφτιαξε εριξε 2 φτυαρια πισσα ετοιμοιδεν τους ΕΙΔΕΣ? τετοιο μαλακομπουκωμα που εισαι τι να δεις απο σε εβαλε να γραψεις σχολιο απο το Πικερμι? η απο το νεο του σπιτι που θα κρυφτει μολθς φυγει απο δω? ουτε θα τους δεις ουτε τα λεφτα θα δεις γιαΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ.το Μπραβο του αξιιζει για αλλο λογο.Τοσο μλκκς τοσο βλακας τοσο τεμπελης κ εχει φαει πανω απο 100εκτ€ ναι σε αυτο εχει περασει καθε απατεωνα.
      Οταν μλκα δεν δεις τιποτα,οπως δεν ειδες δενθα πας να τον τσακισεις γιατι θα σου δωσει 200€ τοσα αξιζεις κ θα φυγεις χαρουμενη καλοπληρωμενη Πουτ@ν@,να βαζουν οι πελατες σου παντα καλο μπαλονι κυκλοφορουν πολλες αρωστιες σαν την δικη σου εισαι σκετη συφιλη.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου