Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Επεκτείνεται το Smart Park στα Σπάτα

Με νέες εμπορικές συμφωνίες συνεχίζει να ενισχύει την ανάπτυξη του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα, η Reds.




H εταιρεία προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία B&F και διακριτικό τίτλο B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, για την ανάπτυξη Εμπορικού Καταστήματος, με το εμπορικό σήμα BSB συνολικής επιφάνειας 264 m2 περίπου, λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, το οποίο θα λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο SMART PARK στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρείας Γυαλού».

Παράλληλα ξεκίνησε τη λειτουργία το το κατάστημα «λιανικής πώλησης παντός τύπου και φύσεως ειδών ενδύσεως και υποδήσεως καθώς και παντός είδους αθλητικού εξοπλισμού, υπό το σήμα/ επιγραφή THE ATHLETE'S FOOT, επιφανείας 180 μ2 περίπου σε τμήμα του μισθίου που ήδη εκμισθώνει, η προαναφερθείσα θυγατρική της, στην εταιρεία INTERSPORT και το οποίο λειτουργεί στο Smart Park.

H αλυσίδα THE ATHLETE'S FOOT αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της αθλητική υπόδησης, με πάνω από 470 καταστήματα σε 26 χώρες».

Τέλος, «στα πλαίσια της Β' Φάσης Επέκτασης του Smart Park ολοκληρώθηκε επέκταση κτιρίου μικτής επιφανείας 300,00 τμ περίπου που θα στεγάσει κατάστημα που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία CHAIN STORE DEVELOPERS ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τη λειτουργία καταστήματος καφετέριας Flocafe Espresso Room».

Επιπλέον η εταιρεία έχει ξεκινήσει, διαμέσου της θυγατρικής της, την κατασκευή ενός νέου κτιρίου επιφανείας περίπου 800 μ2 προκειμένου να καλυφθεί υπάρχουσα ζήτηση και έχει ήδη καταθέσει φάκελο και αναμένει την έκδοση οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 15.500 τ.μ.

H επέκταση θα γίνεται τμηματικά και ανάλογα με την ύπαρξη νέων μισθωτών, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να μειωθεί στο ελάχιστο το επενδυτικό ρίσκο.

Η μέχρι τώρα πορεία του Smart Park, κρίνεται από τους ιδιοκτήτες του κέντρου, ικανοποιητική.

Ο αριθμός των επισκεπτών του SMART PARK κατά τους μήνες Ιούνιο έως και Αύγουστο 2017 αυξήθηκε κατά 8% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Πάρκου ανέρχεται στο 100%.

Επιπλέον η εταιρεία έχει στα σκαριά και την ανάπτυξη του κτήματος Καμπά, που εκτός από εμπορικό κέντρο θα περιλαμβάνει ξενοδοχειακή μονάδα αλλά και κτίρια γραφείων.
Η Reds για το project αυτό, αναμένει την έγκριση του Προεδρικού Διατάγματος που θα δίνει το πράσινο φως για την πολεοδόμηση του ακινήτου, δομήσιμης επιφάνειας 95.000 τετραγωνικών μέτρων.

Προσφάτα εξασφαλίστηκε και η συναίνεση του Υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο έδωσε την έγκριση για τη μελέτη πολεοδόμησης οργανωμένης ανάπτυξης παραγωγικών δραστηριοτήτων (ΠOAΠΔ) τριτογενούς τομέα.

Σύμφωνα με το επενδυτικό σχέδιο, στόχος της Reds είναι το νέο κέντρο να αποτελέσει τον υπ’ αριθμόν ένα εμπορικό και τουριστικό προορισμό της χώρας, με επισκεψιμότητα 12 εκατ. καταναλωτών ετησίως.

Tο Cambas Project, που θα απασχολεί 1.600 εργαζόμενους, υπολογίζεται ότι θα διαθέτει ετήσια έσοδα από μισθώματα ύψους 30 εκατ. ευρώ, ενώ ο ετήσιος τζίρος των μισθωτών τοποθετείται στα 150 εκατ. ευρώ.

Με τον σημερινό σχεδιασμό να κάνει λόγο για έναρξη της λειτουργίας του νέου κέντρου εντός του 2020.

www.insider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου