Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Δανία: 15 μαχαιριές ανακάλυψαν στο σώμα της δημοσιογράφου!

Με πριονωτό μαχαίρι της έκοψε το κεφάλι και τα άκρα - Ο εφευρέτης Πίτερ Μάντσον θα παραμείνει υπό κράτηση - Ο ίδιος αρνείται πως την δολοφόνησε και ισχυρίζεται πως όλα ήταν ένα ατύχημα
Το ακέφαλο και χωρίς άκρα κορμί της γυναίκας είχε βρεθεί να επιπλέει κοντά στο λιμάνι της Κοπεγχάγης




Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση - θρίλερ, με την εξαφάνιση και τον θάνατο της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ στο υποβρύχιο του εκατομμυριούχου εφευρέτη Πίτερ Μάντσον, στα ανοιχτά της Κοπεγχάγη τον περασμένο Αύγουστο, δεν έχουν τέλος.

Στο δικαστήριο της Δανίας που ασχολείται με την υπόθεση, ο δημόσιος κατήγορος ανακοίνωσε χθες πως το ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα της δημοσιογράφου, που εντοπίστηκε να επιπλέει κοντά στο λιμάνι της Κοπεγχάγη, έφερε 15 μαχαιριές! Τα τραύματα αυτά μάλιστα χρονικά προσδιορίζονται την ώρα του θανάτου ή λίγο μετά, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, οι οποίοι όμως ακόμα δεν έχουν αποφανθεί για την αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.Τα στοιχεία οδήγησαν σε νέα αναβολή της υπόθεσης, την ώρα που ο εκατομμυριούχος εφευρέτης αρνείται πως είχε ανάμειξη στο θάνατο της Κιμ Βαλ και παραδέχεται μόνο πως πέταξε το πτώμα της στη θάλασσα, καθώς, όπως υποστήριξε ήταν σε σοκ: «Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου. Της έδεσα ένα σκοινί στα πόδια και την τράβηξα έξω», είπε στην απολογία του, αν και πλέον κατηγορείται για φόνο α' βαθμού.

Ίχνη DNA του 46χρονου άντρα έχουν εντοπιστεί στο άψυχο σώμα της 30χρονης κοπέλας, ενώ είναι πλέον βέβαιο πως ο ακρωτηριασμός της - από το πτώμα της έχουν αφαιρεθεί το κεφάλι, τα δύο χέρια και τα δύο πόδια - έγινε με πριονωτό μαχαίρι. Στον υπολογιστή του εκατομμυριούχου βρέθηκε ακόμα υλικό που δείχνει γυναίκες να βασανίζονται και να δολοφονούνται. Εκείνος υποστηρίζει πως δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή, που βρίσκεται στο χώρο δουλειάς του, και πως το υλικό αυτό δεν είναι δικό του.

Αποδίδει τον θάνατό της σε ένα «φρικτό ατύχημα», που μάλιστα συνέβη όταν αυτός δεν ήταν μπροστά. Λέει πως άκουσε έναν θόρυβο και όταν πήγε να δει τι γίνεται, διαπίστωσε πως η καταπακτή του υποβρυχίου είχε χτυπήσει θανάσιμα τη γυναίκα. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται, αποφάσισε να δέσει ένα βαρύ μεταλλικό αντικείμενο στο πτώμα και να το πετάξει στη θάλασσα, ενώ μετά θα βύθιζε το υποβρύχιο και θα αυτοκτονούσε.

Η Κιμ Βαλ εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 10 Αυγούστου, όταν επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο του Μάντσεν. Όταν ο φίλος της ανέφερε την εξαφάνισή της, μερικές μέρες αργότερα, οι αρχές εντόπισαν το υποβρύχιο ανοιχτά της Κοπεγχάγη έτοιμο να βυθιστεί και χρειάστηκε μάλιστα να διασώσουν τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου