Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Το μενού της εβδομάδας (2 έως 8/10)

Κάθε Δευτέρα ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.




Δευτέρα 2/10
Η εβδομάδα ξεκινάει νόστιμα και στο κόκκινο! Στο τραπέζι βάζουμε σπαγγέτι με κατακόκκινο πέστο παντζαριού με φιστίκια Αιγίνης! Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και βάζουμε στο μούσκιο για τα αυριανά ρεβίθια.
salata_kinoa2_olivemagazine.gr_
Τρίτη 3/10
Τα ρεβίθια εκτός από σούπα γίνονται και υπέροχη χορταστική αλλά δροσερή σαλάτα με κινόα, αγγουράκι ντομάτα και φέτα.
kotopoulo-me-meli-kai-duosmo
Τετάρτη 4/10
Σήμερα βάζουμε στο φούρνο κοτόπουλο με πατατούλες, μέλι δυόσμο και μουστάρδα.
KOLIOI-ME-GINGER-KAI-LIME
Πέμπτη 5/10
Ώρα για ψάρι. Ψήνουμε κολλιούς στο γκριλ με τζίντζερ και λάιμ, συνοδεύουμε με αρωματικό πλιγούρι.
kalamarakia-me-ouzo-kai-ryzi
Παρασκευή 6/10
Σήμερα είναι η μέρα που θα μεθύσουμε τα καλαμαράκια.Τα μαγειρεύουμε με ρύζι και ντομάτα και τα αρωματίζουμε με ούζο.
lagos-patatokroketes-eza
Σάββατο 7/10
Σήμερα φτιάχνουμε πατατοκροκέτες γεμισμένες με κιμά κοτόπουλου.
salata-waldorf
Και πράσινη σαλάτα με μήλα και καρύδια.
XIOYNKIAR
Κυριακή 8/10
Στο Κυριακάτικο τραπέζι βάζουμε μοσχαράκι κοκκινιστό που θα συνοδεύσουμε με πουρέ μελιτζάνας. Χουνκιάρ μπεγεντί δηλαδή…
kolokithopita
Παρέα με μια κολοκυθόπιτα
tourta_pagoto_armenovil
και τούρτα παγωτό  στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου