Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - 24η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 24.10.2017






ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 24/2017
ΣΠΑΤΑ: 20-10-2017
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 34677






ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος επί της οδού Βασ. Παύλου και Φλέμινγκ στα Σπάτα, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 & ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:







  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 6ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων έτους 2017 (αρ.απόφ.Ο.Ε.---/2017).
  2. Λήψη απόφασης περί καθορισμού του ύψους της αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου για την υπόθεση παραβιάσεων κανόνων περί ελέγχου και περιορισμού του θορύβου από την λειτουργία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» (αρ.απόφ.Ο.Ε.492/2017).
  3. Λήψη απόφασης περί καθορισμού του ύψους της αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου για την υπόθεση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «LAMDA ESTATE DEVELOPMENT Ανώνυμη Κτηματική Τεχνική Υπηρεσιών και Αντιπροσωπειών Εταιρεία» (αρ.κατ.ΜΣ525/28-4-2017/2013) (αρ.απόφ.Ο.Ε.518/2017).
  4. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα της κας Νίκης Παυλάκη του Νικολάου (αρ.απόφ.Ο.Ε.493/2017).
  5. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα του κ. Γεωργίου Μακρυγιάννη του Δημητρίου (αρ.απόφ.Ο.Ε.494/2017).
  6. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα των κ.κ. Ασημίνας Βασδέκη του Φωτίου και Αικατερίνης Μάρκου του Σταματίου (αρ.απόφ.Ο.Ε.495/2017).
  7. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα των κ.κ. Δήμητρας Γουρνά, Κωνσταντίνου Μητρούση του Γεωργίου, Ηλία Σαμιώτη του Αναστασίου και Μαρίνου Πάλλη του Γεωργίου (αρ.απόφ.Ο.Ε.496/2017).
  8. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα των κ.κ. Μαρίας Μαγκανάρι του Γεωργίου, Ελευθερίας Μουστή του Κωνσταντίνου, Νικόλαου Σκαρούλη του Ιπποκράτη, Κωνσταντίνου Γκόντζου του Νικολάου, Παναγιώτας Αντωνοπούλου του Ιωάννη, Βασιλικής Μπουρή του Θωμά και Αναστασίας Μακροδημήτρη του Αναστασίου (αρ.απόφ.Ο.Ε.497/2017).
  9. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα των κ.κ. Χριστίνας Καλογρή του Δημητρίου και Αφροδίτης Καλλίδου του Παναγιώτη (αρ.απόφ.Ο.Ε.498/2017).
  10. Λήψη απόφασης για έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα των κ.κ. Μαρίας Αδάμ του Ευαγγέλου, Γεωργίας Κουλοχέρη του Κωνσταντίνου, Παναγιώτας Μπέκα του Γεωργίου και Ελένης Μάρκου του Χρήστου (αρ.απόφ.Ο.Ε.499/2017).
  11. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα των κ.κ. Μαρίας Κοτρότσου του Παναγιώτη, Νικολάου Λύγγου του Γεωργίου και Γιαννάκη Ιωάννη του Αναστασίου (αρ.απόφ.Ο.Ε.500/2017).
  12. Λήψη απόφασης έγκρισης παραίτησης από ένδικα μέσα του κ. Αντώνιου Τσαρνά του Δημητρίου (αρ.απόφ.Ο.Ε.5012017).
  13. Λήψη απόφασης νομικής διασφάλισης των συμφερόντων των πολιτών του Δήμου μας & την οικονομική υποστήριξη των απαιτούμενων ενεργειών σε σχέση με την εφαρμογή της ΚΥΑ 211773/ΦΕΚ1367/Β/27-04-2012 (για την ενσωμάτωση της ΕΟ 49/2002).
  14. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία “Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ»” οικονομικού έτους 2017 (αρ.απόφ.Ν.Π.Δ.Δ.118/2017).
  15. Λήψη απόφασης περί καθορισμού οργάνων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, δικαιούχων χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, (έως τρείς συνδέσεις ν.3491/2006 άρθρο 17 παρ. 8, ΦΕΚ Α207/2.10.2006) & καθορισμός ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων χρήσης κινητής τηλεφωνίας.
  16. Λήψη απόφασης έγκρισης της δαπάνης για την προμήθεια τριών (3) στεφάνων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και τη διάθεση (ψήφιση) πιστώσεως.
  17. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδάστριας Ι.Ε.Κ. στο Δήμο μας.
  18. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού προμήθειας γάλακτος εργατοτεχνικού προσωπικού Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος έτους 2017.
  19. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας υπαλλήλων Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος έτους 2017.
  20. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού προμήθειας υλικών σήμανσης και στεγάστρων στάσεων λεωφορείων.
  21. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ και κοινωνικό παντοπωλείο για το έτος 2017».
  22. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της προμήθειας «Προμήθεια οχημάτων – μηχανημάτων» για κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
  23. Λήψη απόφασης για την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για τα άρθρα 9, 18 και 21 για το Τμήμα Α της υπ’αριθμ.08/2017 μελέτης της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης που αφορά την “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ (ΠΛΑΙΣΙΩΝ) ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  24. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των πρακτικών 6ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών & Αμφισβητήσεων έτους 2017.
  25. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας: «Κλαδεύσεις Επικίνδυνων Δέντρων – Συντήρηση Πρασίνου».
  26. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών: Α. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - Β. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Γ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΚΣΚΑΦΕΩΝ – ΦΟΡΤΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΩΘΡΩΝ
  27. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου από 29η Συνεδρίαση 2011 έως και την 14η Συνεδρίαση 2014.
  28. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου από 15η Συνεδρίαση 2014 έως και την 33η Συνεδρίαση 2016.
  29. Λήψη απόφασης έγκρισης συμπλήρωσης της υπ΄αριθμ.286/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί διαγραφής ή μη βεβαιωμένης οφειλής από βεβαιωτικό χρηματικό κατάλογο Τελών Καθαριότητας Κοιμητηρίου Δ.Ε. Σπάτων (αρ.πρωτ.24853/28-07-2017).
  30. Λήψη απόφασης έγκρισης διαγραφής ή μη βεβαιωμένης οφειλής από βεβαιωτικό χρηματικό κατάλογο παραβάσεων Κ.Ο.Κ. και επαναβεβαίωση.
  31. Λήψη απόφασης έγκρισης διαγραφής βεβαιωμένων οφειλών ύδρευσης και επαναβεβαίωση λόγω αλλαγής ιδιοκτήτη.
  32. Λήψη απόφασης έγκρισης επιστροφής ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από παράβαση Κ.Ο.Κ.
  33. Λήψη απόφασης έγκρισης επιστροφής ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος στον κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Φύτρος Αντώνιος

8 σχόλια:

  1. 10-06-2015
    Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες μετρήσεις η θάλασσα της Αρτέμιδας παραμένει από τις ελάχιστες στην Αττική που παραμένει καθαρή.Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες μετρήσεις η θάλασσα των ευρύτερων περιοχών του Πειραιά και του Ασπρόπυργου είναι από τις πλέον ακατάλληλες, ενώ της Ελευσίνας είναι άκρως επικίνδυνη για κολύμβηση.Επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά…….
    δύο είναι τα ερωτήματα που απαιτούν απάντηση:

    Αν τα κέντρα επεξεργασίας λυμάτων παράγουν «καθαρό νερό» γιατί τα νερά των ακτών του Πειραιά είναι ακατάλληλα;
    Γιατί θέλετε να μολύνετε μια από τις ελάχιστες καθαρές ακτές της Αττικής;Όταν στην πράξη έχουμε δει την αναποτελεσματικότητα
    Όταν στην πράξη έχουμε δει τη μόλυνση
    Όταν παραφράζεται η «αρχή της εγγύτητας»

    ……… ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ !!!
    Αναρτήθηκε από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Θαλασια νερα της Αρτεμιδοσ ευρυτερης περιοχης ειναι απλως ανεκτα στις μετρησεις ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΑ.
      Η Περιοχη απο Πειραια μεχρι κ Ελευσινα ΠΟΤΕ δεν ητανε καταλληλες για καμια αλλη δραστηριοτητα παρα μονο Βιοχημανικη ηρθαν κ τα Διλυστηρια και κατεβηκ το προβλημα μεχρι κ το Μ.Πευκο.
      Η Ψυτταλεια σχεδιαστηκε κτιστηκε αναβαθμηστικε για ΟΛΗ την ΑττικοΒοιωτια.
      Απο την λειτουργια τοης δεν εχει προστεθει θαλασσια ρυπανση, αλλα ΜΟΝΟ η ΑΠΑΤΗ με την Λυμματο λασπη που ενω ειναι αγορασμενη κ πληρωμενη απο ξενες εταιριες δεν πληρωθηκαν τα διοδια Γιβραλταρ κ δεν μπορουν τα πλοια να πανε τημ λυματο λασπη στον αγορασυη.

      Διαγραφή
  2. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους, που επιχείρησαν να επανέλθουν στο δημόσιο αμφισβητώντας τη νομιμότητα των αποφάσεων του τέως Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.

    Με 5 πρόσφατες αποφάσεις του το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο έκρινε νόμιμο συνολικά το πλαίσιο των ασκούμενων αρμοδιοτήτων του Γενικού Επιθεωρητή κατά τη διάρκεια της “σιωπηρής παράτασης της θητείας του”. Για πρώτη φορά σε δικαστική απόφαση γίνεται αναφορά στον όρο της σιωπηρής παράτασης στη δημόσια διοίκηση κλείνοντας με αυτό τον τρόπο κάθε πιθανό νομικό παράθυρο, που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν πειθαρχικά ελεγκτέοι υπάλληλοι κατά τα προηγούμενα χρόνια.
    κατανοητό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΣΤΕ πολλα λεει αλλα σχεδον ΤΙΠΟΤΑ δεν εφαρμοζεται ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ?
      η θελεις κ οαραδειγματα?

      Διαγραφή
  3. ΝΑΙ ΤΑ ΚΕΛ ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΖ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ.
    ΤΟ ΚΕΛ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Ρ.ΔΟΥΡΟΥ,ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΛΑΚΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΟ Κ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΛ.30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΕΛ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ 114 ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΟ Κ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ Κ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Υ Σ ΤΥΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ Σ Α Λ Ι Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ <> ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ <> ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ .ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με επίδομα βαρείας και ανθυγιεινής εργασίας πριμοδοτεί η κυβέρνηση τους διοικητικούς εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», επίδομα βαρείας και ανθυγιεινής εργασίας (άρθρο 22 του ν. 4368/2016) θα λαμβάνουν όχι μόνον όσοι υπάλληλοι δήμων και περιφερειών εκτελούν εργασίες σε σχέση με τα απορρίμματα αλλά και όσοι εργάζονται… κοντά σε αυτά, ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους.
    Πρόκειται για επίδομα που κυμαίνεται ανάμεσα στα 100-150 ευρώ μηνιαίως.
    περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΩΡΣΚΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΨΗΦΟ? ΤΟ 99% ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΑΔΙΑΡΙΣΑ,
      ΚΗΠΟΥΡΟΣ,ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 8-9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΑΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ,ΤΣΙΓΑΡΟ,ΑΠΕΡΓΙΑ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΝΑΜΑ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ?
      ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ Κ ΖΗΛΕΥΕΙΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου