Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Υπάλληλοι αεροδρομίου εντόπισαν δέκα κιλά χρυσό

Προσπάθησαν να το περάσουν από τη Σρι Λάνκα - Έπειτα από «λεπτομερή εξέταση», οι τελωνειακοί βρήκαν όλα τα κομμάτια χρυσού που ήταν κρυμμένα, συνολικής αξίας περίπου 35.000 λιρών
Τι κι αν αποφάσισαν να κρύψουν χρυσό στο πιο... απίθανο σημείο του σώματός τους, τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν από το αεροδρόμιο δίχως να γίνει αντιληπτή την πράξη τους.




Οι τελωνειακοί υπάλληλοι σε αεροδρόμιο της Ινδίας ανακάλυψαν ότι 29 άτομα, επιβάτες δύο πτήσεων που έφτασαν εκεί την Κυριακή, είχαν κρύψει χρυσό στον πρωκτό τους! Συνολικά βρέθηκαν πάνω από 10 κιλά χρυσού σε 37 επιβάτες των δύο πτήσεων από τη Σρι Λάνκα. Κάποιοι είχαν κρύψει κομμάτι του πολύτιμου μετάλλου- από 30 έως 600 γραμμάρια- στις χειραποσκευές ή στα καροτσάκια των παιδιών τους. Οι περισσότεροι όμως βρήκαν την προαναφερόμενη πιο «έξυπνη» κρυψώνα.

Επειτα από «λεπτομερή εξέταση», οι τελωνειακοί βρήκαν όλα τα κομμάτια χρυσού που ήταν κρυμμένα, συνολικής αξίας περίπου 35.000 λιρών. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν είχαν κρύψει ποσότητα που θα επέβαλε τη σύλληψή τους, σύμφωνα με τον Guardian.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου