Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ξηλώνουν από τον ΕΟΠΠΕΠ τη Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας

Καλείται να επιστρέψει στην Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού όπου βρίσκεται η οργανική της θέση προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα.Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της ΣΥΡΙΖΑίας διευθύνουσας συμβούλου του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης
Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ελένης Γιαννακοπούλου που καταγγέλθηκε από τους εργαζόμενους του οργανισμού ότι πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια!





Επιπλέον, σε μήνυση τους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ υποστήριζαν ότι η κυρία Γιαννακοπούλου εμφανίζεται σε καρτέλες προμηθευτών εγγεγραμμένη στα μητρώα του ΕΟΠΠΕΠ και να έχει πληρωθεί για υπηρεσίες που πρόσφερε μετά την ημερομηνία στην οποία είχε υποβάλλει την υπεύθυνη δήλωση, ενέργεια που καθιστά το διορισμό της άκυρο. Άφηναν δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρέπει να ασκηθεί σε βάρος της Ελένης Γιαννακοπούλου και η αυτόφωρη διαδικασία, ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου να πάρει πίσω το πενταπλάσιο του συνόλου των αποδοχών της.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά σε έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών προς την κυρία Ελένη Γιαννακοπούλου και κοινοποίηση προς το  γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, βάσει του οποίου καλείται η κυρία Γιαννακοπούλου να αφήσει την θέση της στον ΕΟΠΠΕΠ και να επιστρέψει στην Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού όπου βρίσκεται η οργανική της θέση προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα.
Μια ημέρα μετά την αποστολή του συγκεκριμένου εγγράφου εκδόθηκε απόφαση του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, που αναφέρει ότι  «σε περίπτωση αποχώρησής του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου επανέρχεται αυτοδικαίως στη θέση που κατείχε στο Δημόσιο» ενώ με την ίδια υπουργική απόφαση καταργείται η προϋπόθεση ότι για να καταλάβει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ δημόσιος υπάλληλος πρέπει να λάβει απόσπαση στον οργανισμό.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι διαπιστώνεται πως η τοποθέτηση της κυρίας Γιαννακοπούλου είναι στον αέρα, εκείνη -σύμφωνα με επιστολή των εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ προς τον πρόεδρο του Οργανισμού- συνεχίζει να υπογράφει κρίσιμα έγγραφα που αφορούν μάλιστα σε οικονομικές συναλλαγές.




1 σχόλιο:

  1. Η ΟΡΓΗ Κ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ?
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ?
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ-ΕΙΡΩΝΙΚΑ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Κ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ? ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΩ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ-ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΗΘΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου