Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σπάτα, Άρτεμις: Πρόσκληση του «Συμπαραστάτη»για το αποχετευτικό και το αεροδρόμιο

Πρόσκληση για ενημέρωσή σας, σχετικά με τις διαμεσολαβητικές ενέργειες και προτάσεις του «Συμπαραστάτη», όπως ζητήσατε για την υπόθεση του αποχετευτικού και τα συνολικά προβλήματα με το αεροδρόμιο.





Σχετ:
1. Συναντήσεις των εκπροσώπων τοπικών φορέων με τον «Συμπαραστάτη», σε συνέχεια των καταγγελιών – αναφορών τους γύρω από το αποχετευτικό ζήτημα και τα προβλήματα με το ΔΑΑ.
2. Ενέργειες διαμεσολάβησης του «Συμπαραστάτη» (ΣτΔΕ) στις τοπικές υποθέσεις (μεταξύ αυτών το αποχετευτικό και του ΔΑΑ) που αφορούν τους δημότες – πολίτες του Δήμου Σ-Α, στο πλαίσιο των διαδικασιών που ορίζουν οι διατάξεις των § 3 και 5 του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010, σε συνδυασμό με το άρθρο 102 του Συντάγματος (τοπικές υποθέσεις – αρμοδιότητα των ΟΤΑ), το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 (αρμοδιότητες των ΟΤΑ Α’ βαθμού) και το άρθρο 2 του Ν. 2690/99
3. Διατυπωθείσες και δημοσιευθείσες διαμεσολαβητικές ενέργειες και προτάσεις του ΣτΔΕ για τις υποθέσεις : α) αποχετευτικό και β) προβλήματα με το ΔΑΑ
Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών καλείστε την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος, προκειμένου να ενημερωθείτε [1] από τον ΣτΔΕ για τις έως τώρα διαμεσολαβητικές του ενέργειες και προτάσεις - εξελίξεις, όσον αφορά :

α) Την υπόθεση του αποχετευτικού στον Δήμο Σ-Α και

β) Τα προβλήματα της περιοχής του Δήμου Σ-Α με το αεροδρόμιο

Η ως άνω συνάντηση είναι ανοικτή και μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος δημότης.
-----------
[1] Οι φορείς ή οι δημότες μπορούν στο τέλος της ενημερωτικής διαδικασίας ή μετά, να καταθέσουν έγγραφες απόψεις τους (νέες ή επικαιροποιημένες) προς τον ΣτΔΕ



Καταγγελία 180 δημοτών σχετικά με το ΚΕΛ by Ανατολική Ακτή Αττικής on Scribd


3 σχόλια:

  1. «Τα βασικότερα προβλήματα που προκύπτουν από τη λειτουργία των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) είναι οι οσμές, ο κυκλοφοριακός φόρτος, η αισθητική υποβάθμιση και η πτώση στην αξία της γης», επισημαίνει ο κ. Καλιαμπάκος.

    Σύμφωνα με τον καθηγητή ριζική λύση στα προβλήματα του ΚΕΛΜ είναι η μερική ή και η ολική υπογειοποίησή του. «Κρίνω σκόπιμο στο σημείο αυτό να ενημερώσω τους αναγνώστες σας, που ασφαλώς δεν είναι εξοικειωμένοι με τα σχετικά ζητήματα, ότι η υπογειοποίηση των κέντρων διαχείρισης λυμάτων είναι μια διαδικασία αρκετά διαδεδομένη εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα ΚΕΛ Viikinmaki και Κakolanmäki στη Φινλανδία, το κέντρο Henriksdal στη Σουηδία, τα κέντρα Dihua και Neihu στην Ταϊβάν, κλπ.

    Η «μεταμόρφωση» του χώρου μπορεί να είναι εντυπωσιακή όπως φαίνεται και στις εικόνες του κέντρου επεξεργασίας Pantai στη Μαλαισία. Εκεί πραγματοποιείται σήμερα η υπογειοποίηση του κέντρου στην ίδια θέση, κάτι που αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην πόλη αναβαθμίζοντας το περιβάλλον και παρέχοντας ένα πάρκο για τους κατοίκους, εκεί που κάποτε βρίσκονταν οι επιφανειακές δεξαμενές των λυμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ. ΗΛΙΘΙΕ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΛ Κ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ.
      Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΛ 70-80 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΑ ΕΞΕΛΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΛ ΤΥΠΟΥ Κ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ Η Ν.ΥΟΡΚΗ. ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΛΥΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ Κ Β.ΙΤΑΛΙΑ.ΚΕΛ ΤΥΠΟΥ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Κ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΓΩΓΟΙ. Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΟΥΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ Κ ΣΤΟ ΚΙΑΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ.
      Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΖΕ Κ ΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ. Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΟΖΕΙ 20ΕΚΤ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.
      ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΥΙΣ ΑΝΓΚΑΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΧΤΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ.
      Ο ΑΠΑΤΡΩΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΟΥΡΟΥ,ΦΙΛΙΠΠΟΥ,
      Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΚΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΛΥΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΤΥΟ.ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΕΛ ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΡΗΜΑΞΑΝ

      Διαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟ Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.
    ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ ΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ.
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΜΛΚΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ.Η ΞΑΝΘΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΟ,Ο ΡΙΡΗΣ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΡΑΣ Κ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΗΤΣΟΛΗΣΤΗΣ?
    ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ?
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΠΕΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΗΛ ΚΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΜΠΛΌΥΤΟΙ
    ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΗΜΑΔΙ ΜΕ ΡΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου