Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Μαρτσέλα Τόπορ: Ποια είναι η Ρουμάνα σύζυγος του ηγέτη της Καταλονίας

Βρίσκεται στο πλευρό του σχεδόν 20 χρόνια - Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ρουμάνικα, ισπανικά και καταλανικά
Μελαχρινή, Ρουμάνα, πρώην ηθοποιός και νυν δημοσιογράφος, η Μαρτσέλα Τόπορ, είναι η "Πρώτη Κυρία" της Καταλονίας. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ρουμάνικα, ισπανικά και καταλανικά, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.




Η σύζυγος του Κάρλες Πουτζεμόν, ηγέτη της Καταλονίας, βρίσκεται στο πλευρό του σχεδόν 20 χρόνια.Ύστερα από τρία χρόνια σχέση, το ζευγάρι ενώθηκε το 2000 με τα δεσμά του γάμου. Σήμερα είναι γονείς δύο πανέμορφων κοριτσιών. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, όταν η Μαρσέλα έκανε περιοδεία με βρετανικό θίασο στη Βαρκελώνη.

Σήμερα, εργάζεται ως διευθύντρια του περιοδικού Catalonia Today. Επιπλέον, είναι παρουσιάστρια στην τηλεοπτική εκπομπή "Catalan Connections",και παίρνει συνεντεύξεις στα αγγλικά από ξένους που ζουν στην Καταλονία.
Τον περασμένο Ιανουάριο,όταν ο σύζυγός της εξελέγη πρόεδρος της Καταλονίας, η όμορφη Ρουμάνα δεν δίστασε μπροστά στις κάμερες να του δώσει ένα τρυφερό φιλί.

Είναι ένθερμη υποστηρικτής της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, όπως άλλωστε και ο σύζυγός της, προτιμά ωστόσο να ασχολείται με την δημοσιογραφία και όχι με την πολιτική, όπως λέει.

Σε μία σπάνια συνέντευξή της στην καταλανική τηλεόραση, τον περασμένο Δεκέμβριο, ήθελε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι, με τις δύο κόρες της μιλάει ρουμάνικα, γιατί θέλει να διατηρήσει την ταυτότητά της, αν και αισθάνεται Καταλανή.
 
Μαρτσέλα Τόπορ: Ποια είναι η Ρουμάνα σύζυγος του ηγέτη της Καταλονίας
Λίγο πριν από το δημοψήφισμα της Κυριακής, μία ημερήσια εφημερίδα της Μαδρίτης της απένειμε τον τιμητικό τίτλο "Βασίλισσα της Ανεξαρτησίας".

Όταν βγαίνει έξω με τον σύζυγό της, η Ρουμάνα δημοσιογράφος προτιμά τις φούστες και τα φορέματα.

Η καθημερινότητά της έχει ως εξής: Το πρωί, πηγαίνει τις δύο κόρες της στο (δημόσιο) σχολείο και στη συνέχεια "γραμμή" για την εφημερίδα. Το απόγευμα είναι στο σπίτι, στο πλευρό των κοριτσιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου