Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Βίβιαν Γουέστγουντ: Για να ζήσετε πολύ μην κάνετε μπάνιο, εγώ κάνω μια φορά την εβδομάδα

Ακόμα πιο υπερβολικός ο σύζυγός της που κάνει μπάνιο μια φορά το μήνα
Πολύ απλό είναι σύμφωνα με τη σχεδιάστρια μόδας Βίβιαν Γουέστγουντ το μυστικό της μακροζωίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην κάνετε συχνά... μπάνιο!




Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η ίδια η 76χρονη σχεδιάστρια όταν ρωτήθηκε σχετικά αποκαλύπτοντας ότι μόνο μια φορά την εβδομάδα μπαίνει στην μπανιέρα για να πλυθεί.

«Μην πλένεστε και πολύ» ήταν η αφοπλιστική απάντηση της Γουέστγουντ στην ερώτηση των δημοσιογράφων που τυ συνάντησαν στο Παρίσι όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει το σόου του συζύγου της Αντρέας Κροντχάλερ.
Βίβιαν Γουέστγουντ: Για να ζήσετε πολύ μην κάνετε μπάνιο, εγώ κάνω μια φορά την εβδομάδαΚαι επειδή όπως λέει ο λαός «αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε» ο Κροντχάλερ αποκάλυψε ότι την ίδια τακτική ακολουθεί και ο ίδιος. Μόνο που για να μείνει ακόμα πιο νέος μπαίνει για μπάνιο μόνο... μια φορά το μήνα!

Η Γουέστγουντ η οποία είναι γνωστή για τον αγώνα της κατά της βιομηχανίας παραγωγής κρεάτων επειδή καταναλώνει πολύ νερό κατέληξε για το θέμα ότι «το μόνο που κάνω όταν ξυπνάω το πρωί είναι να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου ενώ σπάνια θα μπω στη μπανιέρα μαζί με τον Αντρέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου