Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ»

Πρώτη δημοσίευση 20.10.17
Στην προηγούμενη συνεδρίαση, που υπάρχει και μαγνητοσκοπημένη, φαίνεται όλη η εξαθλιωμένη άποψη που έχουν οι επαγγελματίες δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι για τον τρόπο χειρισμού των Δημοτικών τους καθηκόντων.
Όλοι μας, από τον Δήμαρχο μέχρι και τον τοπικό σύμβουλο, έχουμε εκλεγεί με ψήφους για να υπηρετήσουμε, για μια συγκεκριμένη, περίοδο τους Δημότες. Δεν είναι κληρονομικό οφίτσιο! Δεν είναι ούτε το σπίτι μας, ούτε το μαγαζί μας. Εγώ αυτό το τηρώ!

Αντίθετα ο Δήμαρχος, πάντα ήταν υπάλληλος και δυστυχώς τέτοιες συνήθειες ΠΟΤΕ δεν απέκτησε




Η κα Ζήση, σαν νέα "Βέμπο, ηρωίδα μάνα", ως πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής έπραξε ξανά παράνομα, σύμφωνα με την πάγια τακτική της.
Κάνεις μας δεν είναι Αναντικατάστατος! Έχει προβλέψει ο νόμος τι γίνεται όταν κάποιος αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντα του και ποιος τον αντικαθιστά.
Αλλά η κα Ζήση, σίγουρα ενεργώντας για προσωπικό συμφέρον —δεν βρίσκω άλλη εξήγηση— δεν ακολούθησε την οριοθετημένη από τον νόμο διαδικασία.
Είναι η 2η φορά που αποκαλύπτεται αυτή η πρακτική της. Πόσες φορές το έχει κάνει που δεν έχουν αποκαλυφθεί;
Συμπλήρωσε 6 χρόνια δράσης, διατηρώντας την ίδια δύναμη που είχε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Ο νόμος ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από την κα Ζήση και τον κ. Δ. Μάρκου. Αυτοί καταπατούν κάθε αρχή, νόμο και τυπικό και επικαλούνται τον νόμο μόνο όταν νομίζουν ότι τους βολεύει.
Το ότι ο Δ.Μάρκου είναι συνένοχος σε αυτές τις πρακτικές αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, την αφήνει παρούσα, να λέει παιδικές δικαιολογίες και τις αποδέχεται. ΝΤΡΟΠΗ.....

Αντίθετα, εγώ δεν μπορώ να ακολουθώ αυτή την πρακτική απάθειας για μια τόσο σκανδαλώδη τακτική. Θέλω να την παραπέμψω στον Εισαγγελέα. 
Έχει φτάσει η επόμενη μέρα, μετά από κάθε Δημοτικό Συμβούλιο —για να είμαι ηθικά εντάξει με τον εαυτό μου και τους ψηφοφόρους μου— να πρέπει να βρίσκομαι στον Εισαγγελέα για να καταθέτω 3-4 μηνύσεις. ΕΛΕΟΣ!!!!

Αυτό όμως δεν το κάνω, αν και το θέλω, όχι γιατί δεν μπορώ αλλά γιατί ο Δήμος δεν κυβερνάται από τα δικαστήρια! Κυβερνάται από τους αιρετούς!
Και το ζητούμενο είναι όχι απλά να τιμωρηθούν οι παρανομούντες αλλά να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών, κάτι που είναι εντελώς αδιάφορο από όλες τις, μέχρι τώρα, Δημοτικές Αρχές.

Λυπάμαι παρά πολύ που είμαι μέλος σε αυτό το τσίρκο όπου γίνονται αυτά τα όργια των παρανομιών.

Αλλά μάλλον αυτοί οι "παράνομοι" μας αξίζουν και γι αυτό ο τόπος μας είναι συνώνυμο της απαξίωσης.

Λούτσα!! Σιγά μην γίνει Αρτέμιδα............!!!!

12 σχόλια:

  1. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΥΤΡΟΥ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ
    ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΔΕΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Κ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Κ Η ΑΛΛΗ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ. ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΣΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΗΔΗ ΑΛΛΑΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΟΑΞΙΩΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΡΩΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    Υ.Γ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε Βλακα ε Βλακα, παρε και καμια π..α στον Χρηστακο σου καραγκιοζακο, αρχιδακι καραφλο. Μαγκα ανωνυμη κοτα, αντε και γαμησου... Μουνι της λασπης... Σε γαμαει η τον γαμας η κάνετε παρτουζες.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ20 Οκτωβρίου 2017 στις 10:24 μ.μ.

      ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΡΑΦΛΟ Κ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΥΣΑΓΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΥΦΛΩΘΕΙ.
      ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜ...ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ Κ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ.ΕΣΥ ΠΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ? ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ?
      ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΚΑΡΙΣΜΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞ Κ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΕ?
      ΣΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΑ ΝΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ.
      ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ Κ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΤΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΟΥΚΙ.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμογια σας παη κολοφερατζα ο καρφακιας θα σας κανει να φτυσετε ολα τα κλεμμενα σας παταη με φορτηγο κ κανη μπρος πισω μεχρι να γινετε λεκεδες μονο.
    Μητσοπουθενα που εισαι? ετοιμαζεις απολογια? η Κολομβια? Να τους γ...σεις ολους μπορεις? καντο αυτοι εχουν καταστρεψει τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα του εκλασες κ εσυ μια μαντρα αρχιδια....χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Εσυ πο...ρα ξερεις απο αυτα πως γινονται.Ο σακατης δεν εχει τετοια.
      Να βαλης μια φωτογραφια με μαντρα απο αρχιδια κ να βαλεισ βελακι να δουμε ποια εισαι εσυ τα αλλα τα ξερουμε.

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ΜΑΡΛΑΝΤΗ βγαλε καποια νεα σαπιλα για τα λαμογια να εχουμε πολλους λογους να τους φτυνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι της -ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ- πρεπει να πανε για οργανωμενη συμμορια με αρχηγο τον Λαστιχα,ο καημενος ο Μουγκος,μονο κεντρικος ταμιας ειναι ο χλεχλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 17/01/2015

    ΚΕΛ : Δεν θα κάνουν ότι θέλουν αυτοί που δεν μας υπολογίζουν
    Φαίνεται ότι μας αγνοούν, βλέπουν το συμφέρον μόνο των «αδικημένων» προαστίων του Πειραιά και μας θεωρούν προνομιούχους. Έτσι αποφασίζουν χωρίς εμάς για το που θα κατασκευάσουν το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων και για την εκβολή του αγωγού του. Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου παρευρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης στη συζήτηση για το αποχετευτικό της Παλλήνης.· Είναι μήπως προνομιούχοι όσοι πλήττονται από την ηχορύπανση, τα βαρέα μέταλλα που αναπνέουν; Ή μήπως όταν ζουν κάτω από την ακτινοβολία που εκπέμπουν τα ραντάρ του αεροδρομίου; Περίπου 30 μελέτες έχουν εκπονηθεί από επιστήμονες οι οποίες είναι εισηγμένες στο Internet. Σύμφωνα με μελέτη της πολωνικής κυβέρνησης, που παρακολούθησε επί 15 χρόνια τα ιατρικά ιστορικά δείγματος 100.000 στρατιωτικών που εργάστηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα της ζωής τους σε ραντάρ ή κοντά σε ραντάρ, σε αεροδρόμια ή σε στρατόπεδα, η μακροχρόνια έκθεση σε τέτοιου είδους και τέτοιου μεγέθους ακτινοβολίες βρέθηκε ότι αυξάνει τον κίνδυνο καρκινοπαθειών ως και 1.390% στις λευχαιμίες και ως 500% στους καρκίνους του εγκεφάλου. Επίσης μελέτη της λετονικής κυβέρνησης αναφέρει προβλήματα διανοητικής και σωματικής καθυστέρησης σε παιδιά που ζούσαν σε απόσταση 3,7 χιλιομέτρων από το χωριό Σκρούντα, όπου ήταν εγκατεστημένο ρωσικό ραντάρ.

    · Είναι μήπως προνομιούχοι οι χιλιάδες δημότες - ιδιοκτήτες της έκτασης των 17.000 στρεμμάτων που αποτελεί την Ζώνη Περιορισμένης Ανάπτυξης του Αεροδρομίου, οι οποίοι θεωρούνται ιδιοκτήτες της γης αυτής μόνο για φορολογικούς σκοπούς πληρώνοντας φόρους μεταβίβασης και ΕΝΦΙΑ ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν δικαίωμα να αναπτύξουν οποιαδήποτε δραστηριότητα έστω και στην πιο ήπια μορφή;

    · Είναι μήπως προνομιούχοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων και καλλιεργητές αγροτεμαχίων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας που βλέπουν να θυσιάζουν το μόχθο και τις περιουσίες τους, αφού καταστρέφονται 1.100 στρέμματα καλλιεργειών κάθε φορά που έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα λόγω της εκτροπής του Ποδονίφτη προς το Ρέμα Ραφήνας, χωρίς να φρόντισε κανείς για έργα διευθέτησης; Αυτή είναι άλλη μια θυσία των «προνομιούχων» της Ανατολικής Αττικής για χάρη του μεγάλου έργου «Λεωφόρος Ελευσίνας –Σταυρού -Α/Δ Σπάτων και Δυτικής Περιφερειακής Λεωφ. Υμηττού» που εξυπηρετείται όλη η χώρα.

    · Είναι μήπως προνομιούχος ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος επειδή σύμφωνα με την αποικιοκρατική σύμβαση του 1995 δεν εισπράττει δημοτικά τέλη ούτε αντισταθμιστικά τέλη όχλησης ή εγγύτητας;

    · Είναι μήπως προνομιούχος ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος που ενώ σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου ως θιγόμενος Δήμος δικαιούταν μέρος από το 10% της μελλοντικής εκμετάλλευσης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό τον πέταξαν εκτός των αντισταθμιστικών οφελών;

    Αρκετές θυσίες έχει κάνει ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος για να εξυπηρετήσει το Λεκανοπέδιο και τη χώρα ολόκληρη. Θα πρέπει μήπως ο Δήμος μας με την ίδια λογική, να απαγορεύσει τη χρήση του αεροδρομίου και άλλων μεγάλων έργων κοινωφελούς σημασίας (πχ. Αττική Οδός), που βρίσκονται εντός των ορίων του, στους κατοίκους του Πειραιά ή μήπως πρέπει να χτίσει φράγματα για να αποτρέψει τα νερά που έρχονται από τα βορειοανατολικά προάστια; Σ΄ αυτόν λοιπόν τον «προνομιούχο» Δήμο το μόνο που έχει απομείνει για αξιοποίηση είναι η παραλία και η θάλασσα.
    Δημήτρης Μάρκου
    ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

    Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου