Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Στις φλόγες βυτιοφόρο στην εθνική Πατρών-Κορίνθου

Στις φλόγες βυτιοφόρο στην εθνική Πατρών-Κορίνθου
Κατασβέστηκε η φωτιά - Το βαρύ φορτηγό έπιασε φωτιά στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 300 μέτρα πριν την γέφυρα Ζευγολατιού - Από μία λωρίδα γίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι σε βυτιοφόρο με λιπαντέλαια που κινούνταν στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου.




Το φλεγόμενο βυτιοφόρο τυλίχτηκε στις λόγες ενώ βρισκόταν στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 300 μέτρα πριν την γέφυρα Ζευγολατιού. Στο σημείο όπου το βαρύ όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες έφτασαν άμεσα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Η επιχείρηση κατάσβεσης διήρκεσε περίπου 40 λεπτά.

Λόγω του περιστατικού έκλεισε μία λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στο 95,3 χιλιόμετρο της Πατρών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Μέχρι αυτή την ώρα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής γίνεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.
Σε λίγη ώρα το βυτιοφόρο αναμένεται να απομακρυνθεί από την εθνική οδό ώστε να δοθούν και πάλι στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου