Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ο Δ.Μάρκου ενώ ήταν Νεκρός αποφάσισε να τον Αποκεφαλίσουν


Σύμφωνα με έγκυρα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Δημοτικός Σύμβουλος —που μέχρι πρότινος ανήκε στη παράταξη «Νέα Εποχή»— ο γνωστός Ιωάννης Τούντας οργάνωσε απόψε, 14.10.2017, συγκέντρωση Δημοτών με Εξέχουσες Θέσεις στην Πόλη μας για να δρομολογήσει τον "αποκεφαλισμό" της συμμορίας Δ.Μάρκου.
Ο Ιωάννης Τούντας επέτυχε να εφαρμοστεί ο νόμος και να μην  παραμείνει στην θέση του ΠΔΣ, η τελευταία σε ψήφους, κα Μ.Ζήση.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρως εξευτελιστική μεθόδευση της αποπομπής του Ιωάννη Τούντα, η
οποία έκανε δυνατό τον παράνομο διορισμό του "ανδρείκελου" Α.Φύτρου στην θέση ΠΔΣ.




Ο Ιωάννης Τούντας δεν κατέφυγε στην Περιφέρεια για αυτόν τον παράνομο διορισμό διότι επρόκειτο για ένα νέο και άπειρο αλλά εργατικό άτομο που έπεσε στην παγίδα του Δ.Μάρκου. 
Δεν ήθελε να φέρει το φορτίο του πολιτικού στιγματισμού ενός νέου ανθρώπου στα κοινά, αφού αυτό μπορούσε να το κάνει εύκολα ο ίδιος στον εαυτό του με την αποδοχή του παράνομου διορισμού του.
Άλλωστε, ο διορισμός του Α.Φύτρου δεν εγκυμονεί κινδύνους για τον Δήμο όσο ο διορισμός της Μ.Ζήση.

Ο Ιωάννης Τούντας, παρόλα όσα του καταμαρτυρούν, αποδεικνύεται ώριμος και νηφάλιος πολιτικός που χρησιμοποιεί τον Νόμο και την Πολιτική για τις πράξεις του. Δεν καταφεύγει σε νοθείες, εκλογομαγειρέματα όπως κάνει ο ανύπαρκτος και άυλος, μόνο κατά τίτλο Δήμαρχος. Δ.Μάρκου.

Θα πρέπει να ομολογήσω, ότι με εκπλήσσει η πολιτική ωριμότητα και ο σεβασμός στις Αρχές του Ιωάννη Τούντα! 
"Δεν του το είχα"! 
Είναι η πιο ωραία διάψευση της ζωής μου!

73 σχόλια:

  1. Ιωαννη Τουντα βλέπεις τι του καταμαρτηρουμε!!(Δ. Μαρκου )Πρωσεξε μην είσαι ο επόμενος!!!!Οπως και να έχει καλή επιτυχία στο ενχειρισμα σου....Ένας κατά τα άλλα φιλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΗ ΠΟ...ΝΑ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΜ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟ ΜΗΠΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ Κ ΓΚΑΣΤΡΟΜΕΝΟ?
    ΤΙ ΟΡΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ Κ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΙΚΕΡΜΙ-ΣΠΑΤΑ -ΠΙΚΕΡΜΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ Ο ΜΛΚΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣ,,,ΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜ...Η ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΟ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΑ ΠΟΥΣΤ...ΚΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΚΡΑΣΙ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ Κ ΔΡΑΜΑ ΑΡΠΑΞΕ ΕΦΑΓΕ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΜΑ.ΞΕΣΚΙΣΤΕΤΟΝ Κ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙ ΣΚΙΛΟΣ ΣΚΙΛΟ ΔΕΝ ΤΡΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλο θα ακούσουμε; συνέπεια και πολιτική ωριμότητα του Τούντα.ενα λαμόγιο που έχει γλύψει άπαντες, που έχει περάσει από όλους τους συνδυασμούς, που εάν δεν του δώσουν εξουσία ή αν δεν πάρει τα φάρμακα του τα τινάζει όλα και φεύγει για άλλο συνδυασμό άλλο κόμμα... τέτοιοι είμαστε αυτοί μας αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΕΣ ΉΤΑΝ ΟΙ ΕΞΈΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΕΣ;Ο ΜΉΤΣΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΊΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΆΡΜΠΑ ΘΎΜΙΟΥ; ΠΟΥ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ ΌΝΤΩΣ ΈΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΓΕΛΆΝΕ... ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΤΟΎΝΤΑ.ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ.ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΆ ΚΑΙ ΑΣ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την συμμορια του Δ.Μαρκου οποιος αλλος αν πηγε ειναι πολυ καλυτερος ακομα κ ο πακιστανος που πλενει αυτοκινητα στο βεζιναδικο εκο ειναι πιο αξιοπρεπεης απο τον δ,μαρκου,α.τουντα.σ.γιαννατο κ ολους αυτους τους αλητες που λεηέτουν τον τοπο.
      Το χωριο μας αγροτικο ηταν τεμπεληδων,τωρα ηρθε νεος κοσμος ολοι αυτοι οι παλιοαλητες τελειωσαν στην φυλακη.Ολες αυτες τις μουτσουνες γαιδαρων που βλεπουμε ολα τα χρονια θα εξαφανιστουν.Ο γιαννης ο τουντας ομως εκανε κινηση που πεταξε τον μητσο στα σκουπιδια.Ο μητσος εκλαιγε απειλουσε παρακαλουσε πδσ δεν εβγαζε ψηφιζαν καποιοι τουντα κ εκανε την απατη κ εβαλε τον γιο του τοκογλυφου καταπατητη που αρπαξε χωραφια σε πλειστηριασμους .
      ασε ρε πονηρε σπαταναιοι ειμαστε κ ξερουμε κ την μικρη ελια που εχεις στον κολο.Ο τουντας τον επιασε τον μητσο τεμπελη απο το ποδαρι κ τον βαραει μεχρι να γινει ετοιμος για τον φουρνο.

      Διαγραφή
  5. Ο Πακιστανός της ΕΚΟ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΉΣ ΑΠΌ ΑΜΈΤΡΗΤΑ Η ΛΑΜΌΓΙΑ-ΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ-ΞΕΦΤΥΛΕΣ-ΥΠ ΟΚΡΙΤΕΣ(ΒΛΕΠΕ Γ.Τ.) ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΎΝ ΌΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΎΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΊΝΕΙ Η ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗΜΩΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΓΑ...Ν ΚΑΙ ΝΑ ΔΈΡΝΟΥΝ (ΒΛΕΠΕ Γ.Τ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε Ιωάννη , παρακαλώ δεχθηται τις ευχαριστίες ενός απλού συμπολίτη σας για την μέχρι τώρα προσφορά σας στα κοινά και παρακαλώ πολύ όπως αποχωρησεται με τις ανάλογες τυμπανοκρουσιες που αρμόζουν στο πρόσωπο σας.Να θεωρήσετε δε βέβαιη τη δική μου συμμετοχή στο πανηγυρικό εορτασμό του εξευτελισμού σας. Θα σας είμαι πάντα ευγνώμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ι.Τούντα να είσαι καλά που μας κάνεις και γελάμε, πάντα βέβαια μεσιτάκος ήσουν και θα είσαι και luben,καλά θα κάνεις μαζί με τους συμβούλους και την τοπική να μας αδειάσεις τον χώρο ώστε σιγά-σιγά να ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ, άλλωστε πάντα ΑΕΡΑ πουλούσες και κονόμαγες πχ Ζήση ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ψέμα η λάσπη η κλεψιά η δήθεν γκλαμουρια η ανύπαρκτη παιδεία οι εμμονές και οι οικογενειακές αγιαστουρες και τα μεθύσια δεν σε κάνουν ευυποληπτο πολίτη ούτε σε βγάζουν δήμαρχο.ο κόσμος ξύπνησε . γνωρίζει κρίνει και αποφασίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΥΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΣΤΩ ΙΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    Ο ΔΝΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Μ.ΖΗΣΗ,Α.ΑΦΥΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ Η ΥΠΕΡΟΧΗ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΜΕΣΙΤΑΚΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΧΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ.ΠΟΤΗΣ ΜΕΘΥΣΟΣ? ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕ[ΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΠΑΤΑ Κ ΛΟΥΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ Κ ΑΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΤΕ ΗΡΕΜΑ ΑΛΛΟΤΕ ΝΕΥΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΑ Η ΖΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Κ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.Ο ΦΥΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Κ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Κ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ Κ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΣΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΖΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΚ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟΟΙ ΓΑΖΩΤΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΟΥΝ.
    Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΔΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Κ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥΝΤΑ Κ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Σ.ΔΟΥΡΟΥ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 20 ΣΦΟΡΕΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΏΤΗΣΗ: Το ποινικό μητρώο του Τούντα είναι λευκό;
      ΑΠΆΝΤΗΣΗ:;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΆΝΤΗΣΗ :8 ΜΉΝΕΣ ΠΡΏΤΟ ΔΙΚΉ ΦΥΛΑΚΗΣΗ!!!!ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΌ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ????ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΌΤΙ ΞΈΡΩ. .ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΆΚΙΣΗ ΤΗΝ "ΈΦΑΓΕ "ΓΙΑΤΊ ΠΉΓΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ!!!!ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ "ΕΠΊΘΕΣΗ "ΣΤΟΝ ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΌ ΥΠΟΘΙΚΟΦΥΛΑΚΑ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ. ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΣ Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.
      ΠΟΣΟΙ ΔΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΑΞΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΤΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ?
      ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΥ Χ,ΜΑΡΚΟΥ
      ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.
      ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΑ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ.
      Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Κ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ Η ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
      ΡΕ ΜΑΛΚΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΤ ΚΟΝΤΡΑ Κ ΑΛΛΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    4. Του Τούντα λευκό πάντως δεν είναι.....και ας μας πει ο 11:31 ποιος είναι ο συμπολίτης που πήγε μεθυσμένος να υπερασπιστεί;;;εεεε;;;;; μήπως ήταν υπόθεση δική του;;;;; σιγά που θα υπερασπιζόταν υπόθεση συμπολίτη ....ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    5. ΕΣΎ ΡΕ ΦΊΛΕ....ΜΆΛΛΟΝ ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ!!!!ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ. ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΞΈΡΩ ΚΆΜΠΟΣΑ? ??Η ΌΧΙ???ΌΠΩΣ ΌΤΙ ΚΆΠΟΤΕ ΔΙΈΘΕΣΕ 9000 ΕΥΡΏ!!!!ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΧΡΉΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΑΝΕΙΚΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΊΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΌ ΥΠΟΘΙΚΟΦΥΛΑΚΑ...ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΊΔΙΟΣ (Ο ΥΠΟΘΙΚΟΦΥΛΑΚΣ)ΠΟΤΈ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ!!!!ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΥΕΙ 9 ΧΡΌΝΙΑ ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΎΕΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΕΥΡΏ!!!!ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΉΘΕΛΕ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΟΥ?!!ΑΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΞΈΡΕΙΣ!!!ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ!!!Η ΕΠΕΙΔΉ ΘΈΛΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ....ΜΆΣ ΖΑΛΗΖΕΙΣ ΤΟΝ "ΈΡΩΤΑ "????ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ! ! ! !

      Διαγραφή
    6. ΌΣΟ ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ 12000ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΊΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΟ ΤΌΣΟ ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ.ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ ΤΌΤΕ ΓΙΑΤΊ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΕ;;;;;

      Διαγραφή
    7. ΤΟ 12000 ΕΥΡΏ ΑΣΤΟ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΡΏΤΑ ΤΗΝ ΠΡΏΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ??....ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ!! ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΔΙΚΑ!!!!ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΚΕΙΣ!!!ΑΛΛΆ ΡΈ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΛΕΣ ΕΣΎ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ..ΛΑΜΟΓΙΟ????ΕΠΕΙΔΉ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ. .ΤΟ ΈΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ ΜΑΎΡΑ???ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΈ ..ΤΡΈΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΉΠΩΣ ΣΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΛΈΨΕΙ ΚΑΜΊΑ ΒΊΔΑ!!!!ΜΑΥΡΕ!!!

      Διαγραφή
    8. Α ρε γλέντια! και κάπως έτσι έμεινε ο τίμιος υποστηρικτής των αδυνάτων χωρίς μια και αναγκάζεται να κάνει γκαλά με κρύο πιάτο αντί για φουαντρε!!!! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!!

      Διαγραφή
    9. ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΌ ΡΕΥΣΤΌ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΙΑ!!!!ΠΟΝΤΆΡΕΙ ΌΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΉ ΤΟΝ "ΠΡΟΔΩΣΗ"ΧΑΛΆΛΙ ΣΟΥ!!ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΟΥ!!!!ΈΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!!!ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌΣ ΣΟΥ ΟΎΤΕ ΔΙΚΌΣ ΤΟΥ!!!!ΑΛΛΆ ΌΛΩΝ!!!!

      Διαγραφή
    10. ΑΡΧΊΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΕΣ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΤΑΙ!!!! ΑΝ ΈΧΕΙ ΤΌΣΟ ΜΕΓΆΛΗ ΚΑΡΔΙΆ ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΉΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΆΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΤΈΡΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΕΓΆΛΟΚΑΡΔΟ!!!

      Διαγραφή
    11. ΑΛΉΘΕΙΑ??ΞΈΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ???ΒΡΕ ΣΤΑ ΑΝ ΤΑ ΞΈΡΕΙΣ???ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙΣ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ (ΚΑΘΌΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ )ΑΠ 'ΤΟΝ ΜΕΣΑΊΟ ..ΑΛΛΆ ΣΥΓΟΥΡΑ (ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ) ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ...ΑΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉ!!!(ΚΑΘΌΤΙ ΠΑΛΙΚΆΡΙ....ΌΧΙ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΙ "Η "ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ "ΜΕ ΈΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΤΟ ΑΊΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΊΟΥ....ΚΑΤΆ ΤΗΝ (ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ )ΊΣΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΗ ΑΊΣΘΗΣΗ ΜΟΥ! ΑΛΛΆ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΗΛΚΙΕ!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΧΩ ΑΔΥΝΑΜΊΑ! !ΤΟΝ ΔΕ ΤΡΊΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΌ ΤΟΥ!!ΑΠΛΆ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΛΊΓΟ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ...ΚΑΘΌΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΚΌΜΗ!!!ΑΛΗΤΗ ΤΟΚΟΓΛΙΦΕ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΕ!ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΕΔΏ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ 100 /100 ΕΣΎ!!ΓΙΑΤΊ ΝΑΙ ΞΈΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ"ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ ΤΟΥΣ ΞΈΡΩ ΌΛΟΥΣ ΈΝΑΝ ΠΡΟΣ ΈΝΑΝ...ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΡΑΜΑΤΑ!!!!ΚΑΙ ΑΠΌ ΌΤΙ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΠΕΙ!!!ΆΛΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΊΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΉ ΤΟΥ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΔΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ...ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ!!!

      Διαγραφή
    12. Τσιν Τσιν. Χικ χικ.

      Διαγραφή
    13. ΞΕΦΤΊΛΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ! ΞΑΦΝΙΚΆ ΘΥΜΉΘΗΚΕΣ ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΎ ΞΑΝΆ ΦΤΟΥ ΣΟΥ.....ΨΕΥΤΟΗΘΙΚΟΛΟΓΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΤΏΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ ΓΛΥΨΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ

      Διαγραφή
    14. ΜΩΡΉ ΠΟΡΝΗ!!!ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΎ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ???ΗΤΕ ΕΊΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΗΤΕ ΕΊΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΘΉΝΑ???!ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΊΜΑΙ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΧΡΉΣΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ....ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΉ!!!ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΈΧΩ ΔΏΣΕΙ ΌΤΙ ΕΊΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑ!!!ΚΑΡΙΌΛΑ. ...

      Διαγραφή
    15. ΚΑΙ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΌΛΟΙ ΡΈ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΕΔΏ ΜΈΣΑ.. ΌΤΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΠΆΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΣΑΣ ..ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ . .ΚΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΎΣ! ΈΧΕΙ ΚΆΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΛΙΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ ΤΡΕΛΉ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΊΜΑΙ Ο ΤΆΔΕ Η Η ΤΆΔΕ???ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΉΣΕΤΕ ΑΝ ΈΧΩ ΠΙΕΙ? ?ΣΑΣ ΛΈΩ ΌΤΙ ΈΧΩ ΠΙΕΙ ΠΟΛΎ.. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΆΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΌ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.. ΕΓΏ ΣΑΝ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΈΧΩ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    16. ΑΓΑΠΗΤΌΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΜΌΛΙΣ ΠΛΗΤΟΦΟΡΙΘΙΚΑ ΌΤΙ ΠΡΟΈΚΥΨΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΠΑΡΕΞΉΓΗΣΗ ..ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΈΦΕΡΑ ΠΕΡΊ ..ΛΙΑΝΑΣ ..ΤΆΧΑ ΜΟΥ! ΑΦΟΡΟΎΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΌΣΩΠΟ! ΣΑΣ ΛΈΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΌΤΙ ΉΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΊΟ! !ΦΥΣΙΚΆ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΙΣΧΎΟΥΝ ΣΤΟ 100 /100 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ. .

      Διαγραφή
    17. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    18. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΆ! ! ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΆΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΆ!!!ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΑΝΩΝΥΜΟ,!!!

      Διαγραφή
    19. ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΎ ΓΑΜΗΣΙ ..... ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ (ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ)ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΑΙ!!!!! ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    20. Ντροπή σου Τούντα για τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο.θες να γίνεις και δήμαρχος

      Διαγραφή
    21. ασε μωρη που..να τουντα την λιανα κανελα του γεροπιθηκου εννοης που το εχει εκπαιδευμενο να κανει οτι του λεει.αλλα ο γεροπιθηκος αρπαξε πολλα λεφτα και εσυ αρπαξες διαγραφη αυτοι ειναι συμμοριες γερες οχι μεσιτες σαν εσενα.καλος εισαι αλλα λιγος την μαφια την εκτελεις δεν μαζευεις αλλους μλκς στο σπιτι κ λόγια.μηνυση καταπελτη ο στο γεροπιθηκο κ το τομαρι τον μητσοληστη για το γηπεδο που πουλησαν νυχτα αντε θες να κανεις και τον πολιτικο.κατσε εκει που σαι κ βολεψου με καποια θεσουλα στην επομενη δημαρχεια

      Διαγραφή
  10. Μερικές φορές το να περπατάς με το κεφάλι ψηλά δεν δείχνει πάντα αξιοπρέπεια.Μπορει να είναι και υπεροψία ναρκισσισμός ή αλαζονεία.Οποιος είναι καθαρός και τίμιος δεν χρειάζεται υπερασπιστές τέτοιου είδους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΝΤΑ Κ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ Δ.Σ. Κ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ Δ.Σ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΡΙΚΑ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
      ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ Κ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
      ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ Χ.ΜΑΡΚΟΥ,Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.Η ΛΝΤΕΛΑΚΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ pole dancing ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΕΙ 500-1000€ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΑ ΤΑΘΣΕΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΠΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ.
      Η Α.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΑΑΑΜΑΑΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΠΗΚΕ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ Κ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΤΑΙΣΤΟΣ Η ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΑ.
      ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΟΒΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΛΟΥΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΣ Κ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΦΟΝΟΥΣ Κ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ.
      ΥΟ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Κ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΡΑΜΜΑΤΑ .
      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Κ Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

      Διαγραφή
  11. Μετά τη μαμή,τον 'ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος',το λαμόγιο-δηθεν δημοσιογράφο, το χασοδικη, την αγιαστουρα-ξεματιαστρα και πικραμένη λαικατζου άλλος ένας θερμός υποστηρικτής... καλώς ήρθατε στην DREAM TEAM!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΊΜΑ!!!!ΛΈΤΕ ΌΤΙ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΠΟΛΑ ΛΆΘΗ...ΊΣΩΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΔΏ ΜΈΣΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΠΆΡΑ ΕΛΆΧΙΣΤΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΝΈΝΑ..ΚΑΙ ΦΑΝΏ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ! ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...
    ΑΛΛΆ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΔΡΕΙΑ???ΠΆΝΤΑ ΓΡΆΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΜΟΥ...ΒΕΒΑΊΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ!ΒΕΒΑΊΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΑΓΙΟΣ!ΑΛΛΆ ΠΡΟΣΤΥΧΩΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ!!
    ΕΊΜΑΙ ΛΈΕΙ ΜΕΘΥΣΟΣ!!!ΕΊΜΑΙ ΛΈΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!ΕΊΜΑΙ ΛΈΕΙ ΚΛΈΦΤΗΣ!!!
    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΚΆΝΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΒΡΕΘΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!!ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ??ΌΤΑΝ ΛΕΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΆΣΑΙ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΌ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΠΛΆ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΝ ΚΟΜΠΑΖΩ... ΤΟ ΔΈΝΔΡΟ ΜΕ ΚΑΡΠΟΎΣ ΠΈΤΡΟΒΆΛΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΊΣΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΡΠΟΎΣ. ΑΛΛΆ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ! ΕΝΤΆΞΕΙ, Ο.Κ.ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ!!ΣΑΣ ΔΗΛΏΝΩ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΟΎΤΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΈΧΩ ΑΝΆΓΚΗ ΟΎΤΕ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΑ ΔΗΜΌΣΙΆ ΧΡΉΜΑΤΑ !!!Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΔΊΔΑΞΕ. .ΛΈΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ! ΌΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΗΝ ΧΆΣΕΙΣ ..ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙΣ! !ΑΝ ΌΜΩΣ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΑΥΤΌ. .ΤΏΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΙΚΆΝΟΣ Ο. Κ. ΑΛΛΆ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΈΦΤΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΏ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ!!!!ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΜΑΙ.. ΨΏΝΙΟ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ..ΑΛΛΆ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΆΠΟΨΉ ..ΆΣ .ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ..ΤΗΝ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!ΤΌΤΕ ΝΑΙ ΊΣΩΣ ΑΠΌ ΛΆΘΟΣ ΜΟΥ .ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΏ ΌΤΙ ΤΟ ΈΧΩ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ Η ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΆΘΕΛΆ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΚΑΚΌ .ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΉΣΩ ΤΑΠΕΙΝΆ ΣΥΓΝΏΜΗ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΌ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΩ. .ΑΝ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΆΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΊΚΟΥ ΤΟΥ ...ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΏ. .ΓΙΑΤΊ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ!!!ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΈΦΕΡΕ ΆΛΛΩΣΤΕ... ΑΠΌ ΌΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ.ΑΠΌ ΌΤΑΝ ΣΤΑ 25 ΜΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΉΣ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣΤΟ ΣΠΑΤΩΝ!!!ΆΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΆΠΟΙΟΣ .ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΏ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΈΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΜΈΑΣ ΛΈΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ!!!!!!ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤ'ΕΜΈΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!! ΑΥΤΌ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΌΝΟ ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ!!!! ΝΑ ΜΉΝ ΔΕΊΤΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΈΠΕΙΑ,ΜΕ ΠΕΡΊΣΣΙΑ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ ΓΚΑΛΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΆ ΑΜΈΣΩΣ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ,ΤΟΝ ΧΛΕΥΆΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΤΟΎΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΊΣ;ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΝΈΟ ΑΊΜΑ ΠΟΤΙΣΜΈΝΟ ΜΕ ΟΥΊΣΚΥ ΔΕΝ ΤΗ ΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ; ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι συμμοριες και οι συμμοριτες χεστηκαν επανω τους με την συγκεντρωση Τουντα.Απο την μια ο Μαρλαντης που βαραει στο ψαχνο ηδη 15 συμμοριτες περιμενουν δικασιμο κ καταδικη με πρωτο τον μαιμου δημαρχο.Ερχεται τωρα στο καπακι η συγκεντρωση Τουντα που πολλοι ξερουν πολλα κ προσπαθουν να βουλωσουν στα στοματα ηδη αρχισαν τα απειλιτικα τηλεφωνηματα θα σε μπιστολησουν αν δεν το βουλωσεις κ αλλα τετοια μαφιοζθκα.Το αεροδρομιο ειναι διπλα το πρωτο αεροπλανο οπου παει κ μετα Κολομβια φιατι οι γιορτες προβλεπονται πολυ ζεστες καποιοι προφυλακισμενοι καποιοι κ καποιες υποδικοιο με τεραστια εγγυηση για να μεινουν εξω με χρι την δικη.Καλα εκανες Γιαννη αλλα εισαι φοβιτσιαρης τον. μλκα τον Μητσο επρεπε να τον εχεις ξεσκισει δημοσια να κλαιει στα γονατα οπως εχει κανει σε πολλους κ γλυτωσε κ δημαρχος εγινε κ εσυ τον αφησες να το παιζει ακομα δημαρχος.Μπορει να εχεις καλυτερη τιμωρια για το καθαρμα φροντισε κ εκεινον τον αλητη τον Γιαννατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ
    Είναι η αναμέτρηση της κατεστημένης εξουσίας, τύπου Χρήστου Γ. Μάρκου(αντιδημάρχου) με την νέα διοίκηση που ο Δημήτρης Μάρκου έχει στο μυαλό του...
    Ο Δημήτρης Μάρκου μιλάει για διοίκηση , όχι για εξουσία....αυτή είναι η διαφορά .!!!
    Ίσως κάποιοι υποψήφιοι δυσαρεστήθηκαν από την φιλοδοξία και την ανοησία κάποιων άλλων υποψηφίων..Οι μωροφιλοδοξίες δεν θα αφήσουμε να μας βλάψουν..
    Αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει καθόλου μα καθόλου την προσπάθειά μας για την τελική Νίκη..!!! Νίκη για όλους θα είναι η διάλυση της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ..
    Νίκη για όλους θα είναι η καταβαράθρωση των σφετεριστών της εξουσίας του δήμου , που με δόλο και παραπλάνηση διοικούν επί 30 χρόνια.!
    Η τελευταία τους δόλια συμπεριφορά είναι η "κωλοτούμπα" περί ΚΕΛ .Προσπαθούν και πάλι να κλέψουν τις ψήφους των δημοτών , όταν όλες τους οι αποφάσεις είναι αντίθετες.
    Όπως σε όλη μου την ζωή, από μικρό παιδί πάλευα τους δράκους, έτσι δεν θα κάνω πίσω ούτε χιλιοστό στις απόψεις και τις αρχές μου. Τώρα προέχει να φύγει ο δήμαρχος Χ.Μάρκου με τους παρατρεχάμενους Πουλάκη, Χ.Γ.Μάρκου(Κίτσος), Μπάτρης(κιο), απομεινάρια Μαργέτηκ.λ.π...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ..!
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....!

    Σωτήρης Γιαννάτος

    ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΘΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΙΚΤΗ ΟΧΙ ΑΠΑΤΩΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ.
    ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΑ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ 6ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ? ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΨΙΜΟ Κ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΣΕ ΛΑΚΟ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ Κ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ.
    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΣΟΥ Κ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΜΕΝΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ 19 ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ!

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΤΟ 2018 ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΝΤΕΛΑΚΗ,ΖΗΣΗ? ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ.
      ΜΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ ΕΦΥΓΕ

      Διαγραφή
    3. ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.... ΚΑΙ Ο ΤΟΎΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΊ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ο Δ.Μάρκου θα μείνει δήμαρχος και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ τον βρίζουν όλοι τον Δ.Μάρκου δεν τον βρίζει κανένας εκτός απο τους Ανώνυμους.
      Δεν υπάρχει και αντικαταστάτης εκτός των άλλων, δεν υπάρχει κανένας άλλος απο τα ξαδέλφια του που να είναι και δικηγόρος και συνήγορος του καταναλωτή.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
      ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ
      ΟΥΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
      ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΤΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Δ.ΕΚΛΟΓΕΣ
      ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    6. ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΠΑΥΞΑΝΩ
      -ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ-
      ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ

      Διαγραφή
  17. Ι.Τούντα 'εσπασες' τα γραφεία στοιχημάτων εάν τα Χριστούγεννα θά είσαι εντός ή εκτός Δρομοκαϊτειου
    δώσε καμία πληροφορία να βγάλουμε κανά ευρουλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν χρειαζεται δικαστηρια και φυλακες μονο τα λεφτα να παρουμε και να ζουν τα λαμογια με 350ευρα τον μηνα ειναι η μοναδικη τιμωρια που θα κατλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΖΗΤΏ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ ΒΛΑΣΦΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΈΧΩ ΞΕΣΤΟΜΙΣΗ ΚΑΤΆ ΚΑΙΡΟΎΣ ΑΠΌ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. ..ΣΥΓΝΏΜΗ. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια συγνωμη χίλιες λέξεις.ειναι δικαίωμα του καθενός να βγάζει τον πραγματικό εαυτό του.και δικαίωμα δικό μας να συγχωρούμε ή όχι.αλλωστε σύμφωνα με τα πιστεύω του Τούντα όλα συγχωρούνται.... και όλα ξεχνιούνται.... έχει μεγάλη καρδιά... μεγάλο βρωμοστομα.... μεγάλη φαντασία (τρέλα)... αλλά μικρή επαφή με την πραγματικότητα και ακόμα πιο μικρή τσέπη!!!! Τσιν-τσιν...

      Διαγραφή
    2. Η ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ 'ΘΕΑΤΡΟ'ή ΒΛΑΚΕΙΑ
      ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ!

      Διαγραφή
    3. ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΈΤΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ....ΠΌΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΆΣΚΑΛΕ ΝΑ ΣΥΝΧΩΡΩ ΤΟΝ "ΒΛΑΚΑ"???..7 ΦΟΡΕΣ???ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ::7 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 7. .ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΝΏΜΗ ΤΟΥ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΜΕΡΙΚΈΣ ΦΟΡΕΣ ΕΊΜΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ!!ΚΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΌΤΙ ΤΌΤΕ ΞΕΦΕΥΓΩ!!!ΑΛΛΆ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ. ...ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΥΓΝΏΜΗ. ...

      Διαγραφή
    5. περασε η επηρεια του ποτου και τα γυρισες;;;....ου να χαθεις που πιανεις τ αγια στο στομα σου βρωμοστομε , μεθυστακα.

      Διαγραφή
  20. Γιατί συγνώμη είναι τιμή για κάποιο μπλόγκ που βγάζει όλα τα απωθημένα του ο υπόκοσμος της περιοχής να γράφει επώνυμα κάποιος δημοτικός σύμβουλος όποιος και αν είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Γ.ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΝΤΙΡΙΝΤΟΓΚΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΑΣΤΙΧΑΣ,ΟΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΠΔΧ,ΟΥΤΕ ΑΛΗΤΗΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΟΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ,ΟΥΤΕ ΖΗΣΗ ΒΟΥΒΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΓΚΑ,ΟΥΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΦΥΤΟ ΦΥΤΡΟΣ ΠΔΣ ΓΟΡΙΛΑΣ ΣΚΙΑΧΤΡΟ.
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗ ΣΘΕΝΑΡΑ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΠ ΤΠΜΑΡΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ Ο ΧΑΡΤΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΣΑ Κ ΦΩΤΙΑ?
    Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΣΑΣ?
    ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΚΑΤΑ Κ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ Κ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΣΚΑΤΑ ΟΧΙ ΛΥΜΑΤΑ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ,Η ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο είναι λέω ωμά την αλήθεια και φέρνω τα πάνω κάτω και άλλο κάνω ότι μου καπνίσει, βρίζω οικτρά όποιον μου λέει την αλήθεια, άλλο φαντάζομαι παντού εχθρούς και φίλους και άλλο τα κάνω όλα αυτά τύφλα στο μεθύσι και όταν ξυπνήσω ζητώ συγγνώμη για άφεση αμαρτιών.... και άντε πάλι από την αρχή

      Διαγραφή
  22. ΤΑ BLOG ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
    ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Κ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Κ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ anatakti.gr ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
    ΠΑΡΑΝΑΜΕΝΩ ΦΑΝΑΤΑΤΙΚΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΥΒΡΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aπλα δεν εοσαο πουστακος ουτε λαμογιο.Τα ποστακια θελουν παντα φερτσε κ καποτα εσυ τα ξεκωλιζεις στεγνα κ εχουν τρελαθει.
    Εσυ εχεις τους 700 τοσους ψηφους οχι η Μητσαινα,οχι το Φυτο,οχι η Παππαλαμπραινα,ουτε η ορκα δολοφονος Ζηση που δεν αφησει κανεναν να ζησει στην Λοτσα.Στιλιαρο μαστιγιο χωρις καροτο να πανε φυλακη τελειωμενοι οι απατεωνες.
    Βαρα στο ψαχνο ολα τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το συγκεκριμένο blog η αλήθεια είναι οτι δεν λογοκρίνει ποτέ σχόλια, υπάρχει βέβαια κάποιος Ανώνυμος με χίλια πρόσωπα που δείχνει να είναι ο ίδιος αλλά αυτό που μετράει είναι οτι η αντίθετη άποψη είναι αποδεκτή και αν έχει εκείνος άδικο μπορεί να του το πει ευθέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
      ΟΤΙ Κ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΔΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΦΥΤΡΟ,
      ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΣΑΝΤΗΛΑ,ΔΟΥΡΟ,ΖΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΜΟΥ. ΜΠΗΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
      ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ?
      ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
      ΕΤΣΙ ΚΑΤΗΛΩ ΣΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ Η Δ.Α. ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΙΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΗΘΙΚΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Άν είναι ίδιος ο Ανώνυμος που γράφει ή όχι μπορεί να αναγνωριστεί μέχρι ενός σημείου απο τον τρόπο γραφής.
      Η σύνταξη, η γραμματική, οι προτάσεις, το λεξιλόγιο είναι περίπου τα ίδια. Ως εδώ καλά απο κει και πέρα επαναλαμβάνω δεν εμφανίζονται ποτέ άλλοι Ανώνυμοι να αντικρούσουν τις κατηγορίες, αυτό σημαίνει οτι πραγματικά κάτι βρωμάει με τον δήμαρχο.

      Διαγραφή
    3. Ατομα του ιδιου κοινωνικου κ μορφωτικου επιπεδου συνηθως στην γραφη διαφοροποιουνται ελαχιστα.
      Το αν ειναι ενας η πολλοι δεν νομιζω οτι πρεπει να μας αποσχολει,γιατι δεν εχει επιπτωση στην ζωη μας.
      Οι δραστηριοτητες του Δημαρχου κ συνολικα της Δημοτικης Αρχης καθε λεξη,πραξη τους επιρεαζουν αμμεσα το βιωτικο μας επιπεδο.
      Δυστυχως για εμας ο Δημαρχος κ η παρεα του γιατι για παρεα μιλαμε πλεον ειναι πολυ χειροτερος απο οσο περιγραφει ο-ΑΝΩΝΥΜΟΣ- γιατι οι μαρτυριες των ΔΣ, η ΔΙΑΥΓΕΙΑ κ οι απομαγνητοφωνησεις των ΔΣ που βγαινουν στην δημοσιοτητα απολαύπτουν ενα οργιο αυθαιρεσιας κατασπαταλησης των δημοσιων πορων κ διαχειρηση του Δημου σαν οικογενειακη επιχειρηση τυπου Ο.Ε.
      Ο-ΑΝΩΝΥΜΟΣ- πατα πανω σε επισημα εγγραφα για αυτο ειναι συντριπτικος νικητης μπορει να ειναι κ ΔΣ

      Διαγραφή
  25. Σίγουρα δεν είναι ένας-δύο οι ανώνυμοι και ο λόγος που γράφουν είναι φανερός όπως και η προσπάθεια που κάνουν για να προβληματίσουν κάποιους και να τους ξυπνήσουν και να δουν ότι και οι δύο πόλεις καταστρέφονται μέρα με την μέρα,δύο πόλεις που από τοπογραφική και μόνον άποψη πρέπει να ακμάζουν,τι γίνεται όμως? χρόνια τώρα οι ίδιοι Δ.Σύμβουλοι κάτω από την ομπρέλα διαφορετικών Δημάρχων αδιαφορούν για το κοινό συμφέρον και το μόνο που τους απασχολεί είναι καθαρά το προσωπικό συμφέρον.Δήμαρχοι άβουλοι και έρμαια των 'οικογενειών' που κοιτούν όσο καθίσουν στον θώκο του Δημάρχου να ωφεληθούν τα μέγιστα.τι να πει κανείς ? ίσως τελικά μας αξίζουν αυτοί οι Δήμαρχοι,ίσως πάλι καλό θα ήταν στις επόμενες εκλογές να τους στείλουμε όλους σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ 300ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΣΠ[ΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΓΚΥΦΑΔΑ?
      Η ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.
      ΕΧΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ.
      ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ 15 ΛΕΠΤΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΤΩΧΟΥΣ Η ΨΩΝΑΡΕΣ Η ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ.
      ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΝΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η ΖΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ?Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ? Η ΜΠΑΚΑΛΙΣΣΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΕΜΠΕΛΑ? ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ.
      ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΤΙΣ ΜΗΝΗΣΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ 60-80 ΨΗΦΟΥΣ Κ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ.
      ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑΤΑ
      Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
      ΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΤ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
  26. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/ya%2027934.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΤΗΣ-ΑΠΤΕΩΝΑΣ.
      ΡΩΤΑΣ ΑΣΑΦΩΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
      ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑ?
      ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?
      ΤΟΥ ΠΔΣ?
      ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ-ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ?
      ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ Κ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Κ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΟΥΒΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΤ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Κ 5000 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ Κ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΩΛΟΥΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΓΓΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις εδω πήρε φωτιά από "μόνο "του !! (απο τσιγάρο λέει )το πνευματικό κέντρο!!!και τα λαμογια ..Δημοτικά και πολιτικά δίνουν 1300000ευρω για αποκατάσταση!!!!όταν για να γίνει από την αρχή (θεμέλια )το αναλαμβάνει εργολαβος με 1000000ευρω τι ψάχνουμε τώρα????Ποιον δημαρχακο και ποιον υπουργακο?????Αστε τα.. να πάνε στον ΔΙΑΟΛΟ......Και πουστε ..Την επόμενη φορά μη ξεχάσετε....την ΚΛΙΝΕΞ να πάρετε!(ΨΗΦΊΣΕΤΕ )!!!Αρε φουκαραδες όλοι μας!!!!!Οι δε νέοι μας πάνε να δουλέψουν με 400 ευρώ!!!Γιαυτό παντρευοντε και κάνουν παιδιά! !Αρε κατά καημένη ΕΛΛΆΔΑ. .....Τι σου μελε να πάθεις! ! ! ! !

      Διαγραφή
  27. Υπεύθυνος δεν είμαι. Αλλά νομίζω υπάρχει !Αυτή που είναι στην πλατεία ΞΕΝΟΦΟΝΤΩΣ Απέναντι από το μαγαζί του Δημήτρη Σταμου (ΤΑΚΑ ) Ε !!Μη τα ισοπεδωνουμε όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Μπουκουβάλας24 Οκτωβρίου 2017 στις 7:39 μ.μ.

      Υπεύθυνα ψεύτης είσαι σίγουρα αν υπήρχε έστω μια νόμιμη άδεια θα την είχε αναρτήσει η συμμορία απατεώνων ληστών Δ.Μαρκου και στην Παιδική Χαρά και στην Ιστοσελίδα του Δήμου.
      Αν τους ζητήσεις την ταυτότητα τους την έχουν στην κωλοτσεπη για να μην πάνε μέσα την Άδεια η τις Άδειες δεν την εμφανίζουν πότε πουθενά γιατί δεν έχουν τίποτα νόμιμο.

      Διαγραφή
  28. Καλά κρασιά!!!!!έτσι έλεγαν οι παππούδες μας!!!Χάσατε το αποψινό Δ. Σ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΩ ΌΤΙ ΟΎΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η σας έχουν κοροιδεψει??? Η είσαστε οι περισσότεροι γελοιοι σαν και αυτούς!!!!Μάλλον όμως το δεύτερο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ ΠΟΤΈ!!!ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΌΜΩΣ ΛΈΩ!!!ΑΠΌ ΑΝΆΓΚΗ ΒΛΈΠΕΤΕ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΒΩ ΜΕ!!!ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΌΜΩΣ ΤΟ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΌ!!!ΑΛΛΆ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΡΉΓΟΡΑ!!!ΟΠΩΣ ΤΏΡΑ....Ο ΈΝΑΣ Δ. Σ. ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ ΛΟΙΠΌΝ!!!!!!ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΌΤΙ ΆΠΟΨΕ ΣΥΧΑΘΙΚΑ!!!!ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου