Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

BMW Z8 Steve Jobs

Σε δημοπρασία η BMW Z8 του Steve Jobs"  Με –ούτε- 25 χιλιάδες χιλιόμετρα και τον διάσημο προκάτοχο, αυτή η BMW Z8 αναμένεται να φτάσει τα 350.000 ευρώ στη δημοπρασία που θα γίνει το Δεκέμβριο από τον οίκο Sotheby’s. Σχεδιασμένη από τον Henrik Fisker και με το μοτέρ της M5 (E39) που ήταν ένα V8
σύνολο 4,9 λίτρων με απόδοση 400 ίππων, αυτή η BMW Z8 ήταν και παραμένει ένα dream car για πολλούς. Το 2000 που την απέκτησε ο Mr. Apple, ο αείμνηστος Steve Jobs, ήταν ένα από τα 5.703 Z8 που κατασκεύασε η BMW.





steve-jobs-bmw-z8--boi-530
Ο Jobs που ήταν γνωστός για την συχνότητα με την οποία άλλαζε τα αυτοκίνητά του –σχεδόν κάθε μήνα- και απέφευγε να τα δηλώσει για να κρατάει την ανωνυμία του, σε αυτήν εδώ την περίπτωση έκανε μια εξαίρεση: Είχε επιλέξει ακόμα και στον αριθμό κυκλοφορίας να φαίνεται το όνομά του.
steve-jobs-bmw-z8-boi-640a
Αυτή είναι μια ακόμα λεπτομέρεια που αναμένεται να παίξει το ρόλο της στην αύξηση του ποσού που θα φτάσει το αυτοκίνητο για να πουληθεί. Ο τρίτος ιδιοκτήτης, μετά τον Jobs, αποφάσισε να το αποχωριστεί και η Z8 με την πινακίδα JOBS Z8 θα δημοπρατηθεί το Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου