Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Δίδυμοι που είχαν να μιλήσουν πάνω από 20 χρόνια αυτοκτόνησαν με τον ίδιο τραγικό τρόπο

Έπασχαν και οι δύο από κατάθλιψη - Καθημερινά ρωτούσε ο ένας για τον άλλον αλλά δεν ξαναμίλησαν ποτέ μετά τον μοιραίο καυγά.Δύο δίδυμοι που είχαν να μιλήσουν μεταξύ τους
είκοσι χρόνια εξαιτίας ενός ανόητου καυγά αυτοκτόνησαν με τον ίδιο τραγικό τρόπο, και μάλιστα με λίγους μήνες διαφορά.










Η τραγική ιστορία των δύο ανδρών, που δημοσιεύει σήμερα σε άρθρο της η Daily Mail, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσοι ισχυροί είναι οι συνδετικοί κρίκοι που ενώνουν τις ζωές των δίδυμων αδερφών, ακόμα κι όταν αποφασίζουν να κόψουν κάθε επαφή μεταξύ τους.
Οι 55χρονοι David και Paul Mann, καυγάδισαν άσχημα σε ένα μπάτσελορ πάρτι πριν από δύο δεκαετίες και όλα αυτά τα χρόνια που ζούσαν αποξενωμένοι, υπέφεραν από κατάθλιψη. 
Ο Paul κρεμάστηκε τον περασμένο Αύγουστο, μόλις τρεις μήνες αφότου πληροφορήθηκε την αυτοκτονία (με τον ίδιο τρόπο) του David, τον Μάιο. Το διάστημα που μεσολάβησε από τον θάνατο του αδερφού του μέχρι τον δικό του, προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι έχασε τον δίδυμό του, ωστόσο δεν τα κατάφερνε. Σύμφωνα με την Daily Mail εκείνο το διάστημα είχε διακόψει τις επαφές με όλο τον περίγυρό του, ακόμα και με τον γιο του.



Και οι δύο 55χρονοι άνδρες αντιμετώπιζαν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα την περίοδο της αυτοκτονίας τους. Ο David, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Χάμπσαϊρ στις 14 Μαΐου. Όπως έγινε γνωστό μετά τον θάνατό του, ορισμένα χρέη που τον βάραιναν από το 2005 είχαν επιβαρύνει το πρόβλημα της κατάθλιψής από το οποίο υπέφερε και τον είχαν καταστήσει «παρανοϊκό». Στις αρχές του έτους το πρόβλημα επιδεινώθηκε και προκάλεσε ένα μόνιμο ρήγμα στον γάμο του, κάτι που ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Κατ' ανάλογο τρόπο, ο Paul έδινε μάχη με την κατάθλιψη πριν τον θάνατό του, η οποία ξεκίνησε από την απόλυσή του και την επακόλουθη διάλυση του γάμου του. Οι κακές σχέσεις με τον γιο του και ο θάνατος του αδερφού του (παρά το γεγονός ότι είχαν δεκαετίες να μιλήσουν) τον έσπρωξαν στα άκρα.

«Ζητώ συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω», έγραψε στην χειρόγραφη διαθήκη που άφησε πριν κρεμαστεί ο άτυχος άνδρας, ακολουθώντας τον αδερφό του στον τάφο.

Ο πατέρας των δύο ανδρών, μιλώντας στην εφημερίδα, εξήγησε ότι τα δύο αδέρφια ήταν αχώριστα μέχρι εκείνον τον μοιραίο καυγά πριν από 20 χρόνια.

«Ήταν και οι δύο απίστευτα πεισματάρηδες και κανείς δεν έκανε ποτέ το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν. Πάντως δεν υπήρχε μέρα που να μη με ρωτήσει ο ένας αν ο άλλος ήταν καλά στην υγεία του», είπε στην Daily Mail ο τραγικός πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου