Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: 25η Συνεδρίαση "Διαχείριση Οικονομικών Σχολείων" κ.α.

Πάνω από 2 ώρες διήρκεσε η συζήτηση για θέματα "προ ημερησίας διάταξης", Ερωτήσεις και Ανακοινώσεις! Παρακολουθήστε...
και δείτε το κλήμα, την κουλτούρα και τον τρόπο αντιμετώπισης σοβαρών θεμάτων του Δήμου μας!


82 σχόλια:

  1. αργησε η κ Ραφτοπουλου να ασχοληθει με τον δημαρχοΔ Μαρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΕΙ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΔΣ. ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΝΤΙΡΚΑΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΑΝ.Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΥΖΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ Η ΑΝΝΑ ΜΑ ,ΑΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ? Η ΑΝΝΑ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ Η ΑΝΝΑ. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΥΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ-ΤΑΚΑ πεστε αλευρι ...Ο ΤΟΥΝΤΑΣ σας γυρευει!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Τούντα με την παρέα σου!!!! Υπερασπιστή της αλήθειας (των άλλων).....τα δικά μας δεν τα αγγίζουμε....εεεεε;;;;

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ο υπερασπιστής της αλήθειας (των άλλων) πάλι δεν πήρε τα χάπια του.... ήπιε και κανά ποτηράκι θυμάται ότι τον συμφέρει και μοιράζει γαμ..σια !!!!!

      Διαγραφή
    4. Εδώ ο κόσμος χάνεται και άλλοι ασχολούνται ακόμα με τον Δ.Μάρκου.

      Διαγραφή
    5. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
  4. Είδατε που σας λέγανε οτι δεν φταίνε οι δήμαρχοι;
    Στην δήμαρχο Μάνδρας κανένας δεν ρίχνει ευθύνες για τους 20 νεκρούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ 30-50 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1952 ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΙΑ. Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Η ΝΕΑ Κ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ Κ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Κ 20 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ Κ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
      ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΞΕΡΑΜΕ Κ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΑΝΕΙ Κ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΛ Κ ΠΑΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΤΙΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
      ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΒΕΙ ΟΠΟΙΟ ΠΕΥΚΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΚΑΤΗ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

      Διαγραφή
  5. Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.
    ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ 6 ΜΕΤΡΑ ΦΑΡΔΟΣ ΕΓΙΝΕ 19 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ Κ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΓΙΝΕ 12ΜΕΤΡΑ .
    ΤΟ ΔΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ? ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Κ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Κ Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ Κ ΝΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ
    ΚΑΘΕ 15 Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ Δ.Υ, ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.
    ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ?
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ?
    ΚΑΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?
    ΕΡΩΤΗΜΑ 1:ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ 2ΣΤΡΕΜΑΤΑ 750.000ΕΥΡΩ? 2/ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ?3/ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?4/ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝ.ΕΚΘΕΣΗ? 5/ΠΑΡΕΣΤΗ ΔΗΚΙΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?
    750.000ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
    ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?ή ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΝΤΥΜΟΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΎΡΙΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΌΤΑΝ Ο Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΊΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΆΣΠΑΘΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΕΣΕΊΣ ΕΞΕΜΑΝΗ!!!!ΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΟΡΘΕΙΩΣ!!!ΚΑΙ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΑΤΕ. ..ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ. .ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!ΤΕΛΙΚΆ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ??,Η Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΈΛΕΓΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ???ΕΔΏ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΙΛΟΎΣΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΠΌΣΑ! ΠΕΡΊ ΤΑ 56 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΈΦΥΓΑΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ..ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΔΗΛΑΔΉ ΤΟΥΣ ΔΗΜΌΤΕΣ ..ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΖΕΥΓΆΡΙ (ΑΠΌ ΌΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ :ΖΟΥΖΟΥΛΑ -ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ )ΕΣΕΊΣ ΤΕΛΙΚΆ ΤΙ ΛΈΤΕ??ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ???Η ΕΊΝΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ???ΕΣΕΊΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ???Η ΌΧΙ? ? ΌΧΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!ΓΙΑΤΊ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΎ Η ΌΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΎ ΝΑ ΑΞΙΖΕ 2, 3 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ!!!!!ΤΑ ΆΛΛΑ ΑΠ'ΌΤΙ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΆ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ!!!!!!!!ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΚΕ ΤΡΌΠΟ ..ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΌΦΛΗΣΗ!!! ΦΥΣΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ. ...ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! ! ΌΛΟΙ ΣΑΣ!!!!ΑΛΊΜΟΝΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΣΜΆΚΗ!!!!@

      Διαγραφή
    2. Τούντα σχολιάζεις και σαν ανώνυμος τώρα;;;;;;Μιας που δεν σε υπερασπίζεται κανείς το κάνεις μόνος σου.....

      Διαγραφή
    3. κοντοχοντρε βλακα ο Ποθουλακης δεν απαντησε ακομη στα ερωτηματα αλλα το αποσπασμα με το βιντεο θα σταλει σε ολα τα καναλια το καταλαβες βλακα;

      Διαγραφή
  7. Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΙΠΕ:ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΓΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ @$%#
    ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ
    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ
    400ΧΡΟΝΙΑ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΤΕ 1000ΕΥΡΩ? ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Η ΒΛΑΚΑΣ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ,Ο ΠΔΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΑΝ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΟΥΕ ΓΙΑ 8ΜΗΝΑ. ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
      ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Κ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 10-20.000€ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ Κ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ,ΜΑΡΚΟΥ,ΖΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΓΑΡΙΖΑΝ ΗΤΑΝΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ

      Διαγραφή
    3. ενας ανθρ πος σε ενα χωριο σαν τα σπατα οταν φτανη να παρη υποτροφια θα τον γελαση ο μαρκου η ζηση ο κροκος με ενα παλιοχαρτο για να μαζεψουν ψηφους? το μπραβο το κερδισε με την υποτροφια του ολοι εμεις ειμαστε κορακια.

      Διαγραφή
  9. ΕΝΑΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά!!!!! Να τα τσούζει μέρα νύχτα, να τα βάζει με όλους, να αποκαλύπτει αλήθειες, έπειτα να παίρνει τα χάπια του, να βάζει την ουρά στα σκέλια και να ζητά συγνώμη.... Τούντας για δήμαρχος η τελειότερη επιλογή!!!!!

      Διαγραφή
    2. Τι ποιο Ανθρώπινο στην σημερινή ζούγκλα!!!!Εσύ τι δηλαδή θέλεις?Έναν Αχηρανθρωπο? Σαν τον Μητσοτιποτα? η σαν τον Κιτσοτιποτα? η σαν όλους τους μέχρι σήμερα Ανύπαρκτους?????
      Ο.Κ.Δεν είναι και ότι το καλύτερο....Αλλά μέχρι στιγμής πες μου εσύ έναν που να έχει προβληθεί ως ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ!!!!και ΝΑΙ γιατί ΌΧΙ? Μαζί σου και εγώ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ
      ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ
      ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΝΕΙ

      Διαγραφή
    4. Τα πιο χειρότερα τα κάνουμε όταν δεν είμαστε μεθυσμένοι.

      Διαγραφή
    5. 12.24 π.μ.Αλήθεια ποτέ πίνει? και εγώ δεν τον έχω δει ούτε μια φορά πιωμενο? Όπως ειχαμε δει άλλους Δ.Σ.Οπως και παλιούς Δημαρχους? Μάλλον κάποιο θέμα έχεις εσύ μαζί του?????και αυτό βγάζει ματιά! !επίσης ξέρουμε ότι συγνώμη.. ναι. έχει ζητήσει! Αλλά μόνο όταν είχε πιάσει στο στόμα του τα θεια. .Την ουρά όμως στα ΣΚΕΛΙΑ ποτέ τον είδες εσύ να βάζει???Αυτός από ότι έχει δείξει το μόνο που κάνει είναι να τα βάζει με όλους και με όλα!!!!οπως και να υπερασπιζεται όλους και όλα!!!!Αν θεώρηση ότι έτσι πρέπει!!!!ΜΗ βγάζεις τόση ΕΜΠΑΘΕΙΑ προς αυτόν ΔΕΝ νομίζω να σου έχει γαμηση και την μάνα σου!!!!!Εκτός και αν στην έχει γαμηση!!!οπότε πολύ καλά κάνεις!!!!!!

      Διαγραφή
  10. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ 750.000ΕΥΡΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΔΗΛΩΝΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ?
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΈΜΑΘΑ ΌΤΙ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΕΣΈΝΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΔΎΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ "ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ" ΕΚΕΙ ΝΤΕ.. ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ !ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΣΠΑΤΑΝΕΟΙ!!!ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΜΑΖΕΎΟΝΤΑΙ ΓΎΡΩ ΣΤΑ 1000 ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ!!!!!!ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΕΜΕΊΣ,.... ΚΑΙ ΑΛΊΜΟΝΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ Ο ΚΑΘ'ΕΝΑΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΎ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ 500 Τ. Μ. ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ. ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΛΈΩ. ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ::1000/2*750000.....ΠΕΡΊ ΤΑ 375000000 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ!!!!!!! ΙΣΑ ΔΗΛΑΔΉ ΜΈ 20 ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!!!!ΜΩΡΈ ΜΠΡΆΒΟ ΘΡΆΣΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΜΑΣ ΛΕΣ ΌΤΙ ΕΙΛΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΌΠΟ!!!!!!ΕΝΏ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΌΤΙ ΠΑΙΔΙΆ ΕΓΏ ΕΙΛΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΚΟΝΑ ΜΟΥ!!!!!!ΑΡΕ ΤΑΚΑ ΜΕΓΆΛΕ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ρε Τουντα για το θάρρος σου!!!!!Γειά στα ΑΡΧΙΔΙΑ σου!!!!

      Διαγραφή
    3. Και Τσιν Τσιν!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ...Και Τακα Τακα!!!!

      Διαγραφή
    5. Καλό!!!!! Και χιούμορ.... Και φαντασία... ΤΡΕΛΌΣ συνδυασμός!!!! Τσιν -Τσιν...

      Διαγραφή
  11. ΟΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΓΡΑΣΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΠΕΙΝΑΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΖΗΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ FB ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΤΣΟΦΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΚ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ . ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΩ Η ΖΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑΣ ΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XA XA TA ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

      Διαγραφή
    2. οποια και να εισαι ο Μαρκου θα ειναι ξανα Δημαρχος γιατι ειναι καλος

      Διαγραφή
    3. Ξυπνα ΑΓΆΠΗ μου ο Ήλιος χάραξε. τα Αστέρια εσβησαν. .Πρεπει να ΦΎΓΕΙΣ...Πρέπει να ΦΥΓΕΙΣ!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    4. μπορει υπομονη να μην εχουμε και να ειμαστε στα καγκελα αλλα χιουμορ εχουμε χα χα

      Διαγραφή
    5. Γαμώ τα άτομα ο κύριος δήμαρχος, ο πρώτος δήμαρχος που άρχισε σοβαρά να κάνει έργα φτιάχνει τους δρόμους και μαζεύει τα σκουπίδια, γι'αυτό έχει τέτοια αποδοχή στο fb απο τους πολίτες.
      Θα ξαναβγεί το 19 γιατί δεν έχει εμφανιστεί κανένας καλύτερος.

      Διαγραφή
    6. Παναγιώτης Καλτσάς24 Νοεμβρίου 2017 στις 8:36 μ.μ.

      Από όλο το ΓΛΥΨΙΜΟ που κάνεις στον απατεώνα μόνο το -Γαμώ- ισχύει και θα του συμβεί πριν τελειώσει αυτή η θητεία το 2019 θα είναι κατάδικος.

      Διαγραφή
  13. Μωρή άγρια Κολομπινα σαν τον Μητσοτιππτα τι σκουπίδια να μαζέψει αφού δεν υπάρχουν? Στην γειτονιά μου είχε 8 σκουπιδοτενεκέδες που γέμιζαν δυο ώρες μετά την σκουπιδιάρα. Τώρα έχει 2 και δεν γεμίζουν ούτε ΠΣΚ σε 380 σπίτια μένουμε μόνιμα 7 οικογένειες ενώ ήμασταν 280-320. Η Κολομπινα σου έδιωξε τον κόσμο για αυτό δεν υπάρχουν σκουπίδια μονο εσύ και ο Μητσοτιππτα σου. Να έλεγες για τον Νομικό θα έλεγα Ναι ειναι ο καλύτερος όλων μέχρι τώρα αλλά δεν έχει σκουπίδια πια για να τον συγκρίνουμε. Το Καλοκαίρι χωρίς πολλοί κόσμο η ίδια χαβούζα με τους άλλος ειναι τώρα τον χειμώνα το μαζεύει λίγο. Η Κολομπινα σου ΦΕΝ θέλει να ξέρει την ώριμο Λούτσα ακόμη Λούτσα και σκέφτεται το λάμδα να ήτανε πι θα χαιρόμουν περατζάδα. Τώρα μείναμε λίγοι και τα νέα αυτά τρέχουν την ώρα που ειναι Καβάλα στα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6:42 έλα τώρα πολύ μας δουλεύεις σιγά που την κοπάνησαν όλοι απο την Λούτσα και άδειασε η Λούτσα επειδή έμαθαν οτι ο Δ.Μάρκου έγινε δήμαρχος, πριν το 2015 που ήταν δήμαρχοι τα ξαδέλφια του δεν υπήρχε πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλης Κοντόπουλος27 Νοεμβρίου 2017 στις 3:41 π.μ.

      Ο άνθρωπος λέει την πραγματικότητα με αριθμούς/ Τον Δ.Μάρκου τον ψήφισα αλλά δεν τον ξέρω περισσότερο από όσο τον έχω δει σε δημόσιες εμαφανισεις του,που και αυτές πια είναι σπανιότατες,θα μας θυμηθεί όταν θα θέλει πάλι να μείνει Δήμαρχος. Η Αρτεμις ερήμωσε επι δημαρχεία του,όπως και τα Σπάτα. Τους άλλους τους διώξαμε,νομιζοντας οτι αυτός θα ήταν λιγο καλύτερος. Αυτός είναι ο χειρότερος Δημαρχος που πέρασε και από τα Σπάτα και την Αρτέμιδα.Δεν έχει κάνει απόλυτα τίποτα,ερήμωσε η πόλη,έκλεισαν όλα τα μαγαζιά στην λεωφόρο,όλοι λένε δεν υπάρχει κόσμος. Χτες πήγαμε στην λαϊκή παρκάρισα άνετα σαν καθημερινή,η λαϊκή άδεια από πελάτες,λίγοι πάγκοι και οποίον ρωτούσα γιατί.μου έλεγε δεν συμφέρει πια δεν έχει κόσμο θα το σκεφτώ να ξαναρθω και αυτοί οι λίγοι πελάτες δεν αγοράζουν.σχεδόν τίποτα. Μονο αυτο τα λέει όλα και στην δική μας γειτονιά, ερήμωσε,οπού να περάσεις κλειστά τα σπίτια,που ηξερα οτι μένουν μόνιμα. Οι σκουπιδοτενεκέδες αλήθεια λέει είχαμε τεσερους πάντα γεμάτους,τώρα έχει δυο και δεν γεμίζουν πότε. Και εμείς θα φύγουμε με τα κρύα θα πάμε στο σπίτι στο Μαρούσι εδώ ερημιά και αλβανοι τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
    2. Έκλεισαν πραγματικά, άλλα έκλεισαν άλλα άνοιξαν και στον Άγιο Νικόλαο τα καλοκαιρινά έκλεισαν αλλά ο δήμαρχος τα έκλεισε εσείς δεν φωνάζατε οτι είναι παράνομα και οτι σας ενοχλεί ο θόρυβος?
      Για τον Νομικό με τα σκουπίδια συμφωνείτε όλοι οτι είναι πετυχημένος.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ 6:26
      ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
      Ο ΑΝΤΙ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 750.000ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΑΛΛΗΣΤΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ
      ΝΤΑΛΤΟΝ ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
  15. Εσυ εισαι εντελως συριζα μαρκοαπατεωνας.Ρε ποιος μικησε για τα ξενυχταδικα? τα εκλεισεε ολα κ καρατησε μονο το δικο του που παει με την συμμορια κ γλεντανε.Για τα μαγαζα στην λεοφορο στο κεντρο μιλαη ο τυπος τα εμπορικα μαγαζα.
    Ναι για τον Νομικο κανει προσπαθειεσ τουλαχιστον,αλλα δεν εχει πιεση δεν υπαρχει κοσμος ολοι γκουβαδες παντου ειναι αδειοι περναει η σκουπιδιαρα κ μενουν αδειοι δυο τρεις μερες παλια αμεσως ξαναγεμιζανηθελες να περνα σκουδιαρα τρεις φορες την μερα τωρα πηγε στο τρεισ φορες την βδομαδα.Δεν ειμαστε τρελοι και τυφλωμενοι να βριζουμε και αυτουσ που κανουν την δουλεια καλα ο Νομικος την κανει φαινεται στο δημαρχειο που καθαρισε μπορει να μην ειναι τελειος αλλα κανει προσπαθεια καταλαβαινει τι θα πει καθαρο συγιρισμενο και τι παρατημενο. αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιτυχια του Νομικου ο μητσοκλεφτης δεν παιρνει κανεναν ποντο ειναι ανικανος τεμπελης ψευτης,ανα εκανε τα μισα του Νομικου θα ειχε αλλαξει ολη η περιοχη. Ο Νομικος το λεω και εγω ειναι καλος προσπαθη και το βλεπη καιο τυφλος ακομα και να μην πετυχενη βλεπης την προσπαθια και λες μπραβο την αλλη βδομαδα την παραλη θα το φερει σε λογαριασμο και πραγματι το φερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπορικά μαγαζιά δεν νομίζω να έκλεισε κανένα καφετέριες μόνο, το ίδιο ισχύει και στον κεντρικό δρόμο όπως στα ξενυχτάδικα, τα εμπορικά μαγαζιά άλλωστε από παλιά ήταν ελάχιστα.
      Ο Νομικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και τον έβαλε εκεί ο δήμαρχος.

      Διαγραφή
    2. εσυ φίλε μου δεν πρεπει να ζεις στην αρτεμιδα ή στα σπατα
      σε κανα χρονο τιποτε δεν θα μεινει ανοιχτο, δυο πολεις σε πληρη εγκαταληψη ενας δημαρχος μαριονετα οι δημοτικοι συμβουλοι μονο για θεσεις κονομας και αδιαφοροι και δεν σου λεω για τους αντιδημαρχους οι αντωνακιδες ακουνιτοι και στα κολπα ο αλλος αποζημιωσεις για χωραφια σε τιμες κηφισιας ,επιορκοι υπαλληλοι στον δημο,κανενα εργο επισκευης στους δρομους,κοινωνικα φροντηστηρια ανυπαρκτα,ενας δημος σε πληρη εγκαταληψη,τελικα ψηφιζουμε απο τον κακο στον χειροτερο τυπους ζαρακιδες,αλογομουριδες,μεθυσους,κουδουνιστρες,τρελους,φαντασμενους,γεροξεκουτιδες,που ουτε το ετοιμο ΚΗΦΗ δεν μπορουν να ανοιξουν ,πουλανε υπηρεσειες σε δημοτικα σταδια λες και ειναι δικα τους χωρις ντροπη και τσιπα

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνοι οι κάτοικοι ήταν αυτοί που φώναζαν οτι τους ενοχλεί υπερβολικά η ηχορύπανση στον Άγιο Νικόλαο, να τα κλείσουν όλα κτλπ. Η Λούτσα απο εκεί έπαιρνε αξία και μάζευε πολύ κόσμο, απο κει πήγαιναν και στα εμπορικά μαγαζιά. Ο δήμαρχος σας άκουσε, τα έκλεισε όλα εκτός απο το δικό του που το έχει μόνο για την παρέα του φάε νέκρα τώρα.

      Διαγραφή
    4. πρεπει να εισαι σημειο αναφορας του βλακα ,τι δεν καταλαβες ? τα μπαρακια χωρις αδεια μουσικης ειναι το προβλημα βλακα? δεν εχεις παει σε αλλο μερος παραθαλασιο να δεις πως δουλευουν ?χωρις να ενοχλουν ? βλακα η αναπτυξη δεν ειναι τα μπαρ ζωο, η εγκαταληψη μιας πολης ειναι φανερη και με γυμνο ματι ζωντανε γυμνοσαλιαγκα

      Διαγραφή
    5. Καλά αφού τότε παραδέχεσαι οτι καλώς έκλεισαν τι πρόβλημα έχεις με τον δήμαρχο? Ο δήμαρχος αυτά έκλεισε δεν έκλεισε κανένα απο τα άλλα που δεν ενοχλούν.

      Διαγραφή
    6. 9:24 είδες οτι είσαι ανισσόροπος βρίζεις τον δήμαρχο επειδή έκλεισε τα μαγαζιά μετά παραδέχεσαι ο ίδιος οτι αυτά που έκλεισε ήταν παράνομα.
      Συνέχισε έτσι και το 2019 θα τον ξαναδεις πάλι δήμαρχο!

      Διαγραφή
    7. ΜΑΚΑΚΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΑΡ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ 5ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ

      Διαγραφή
  16. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΜΗΤΣΟΦΟΥΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 750.000ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απόψε με την παρέμβαση ψυχραιμοτερων αποφευχθεί τελευταία στιγμή ξυλοδαρμος μεταξύ Ι. ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Δ.ΜΆΡΚΟΥ και μη χειρότερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι αλήθεια ότι ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ έγινε ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ όταν ο Γιάννης Τουντας σηκώθηκε από την θέση του? Και κινήθηκε προς αυτόν????
    Ε !ΡΈ ΠΛΆΚΕΣ!!!!!!Και πουστε ακόμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΥΦΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ? ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΛΟΥΤΣΑ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΧΕΙ 5-10 ΜΠΡΑΒΑΚΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ Κ ΑΥΤΑ ΞΥΛΟ ΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ.
    Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΤΟΥΝΤΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΣ 15-17 ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ..... ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ Κ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 15-17 ΣΤΟ ΔΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ Κ ΤΟ ΛΕΝΕ Κ ΔΗΜΟΣΙΑ. Ο Γ.ΤΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΞΥΛΟ Κ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ 15 ΤΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΗΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΛΕΙΜΕΝΟΣ ΑΜΠΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Κ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΛΑ Κ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ.
    Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΟΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΦΤΥΑΡΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.ΕΓΩ ΟΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΟΙ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΛΕΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΑ Κ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να δούμε γιατί από λόγια ... λόγια ... λόγια βαρεθήκαμε!

      Διαγραφή
    2. Ααα ρε Τούντα πάλι πρωτοσέλιδο!!!! Χριστούγεννα θα περάσεις μέσα ή έξω;;;;

      Διαγραφή
  20. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΆΣΩ!!!!ΑΡΚΕΊ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΆΝΕΙ ΝΑ ΞΎΠΝΗΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΡΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΝΙΣ ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΕΓΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΡΚΟΥ ΖΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΟΚ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΟΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΝΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΠΙΑΝΗ ΕΒΡΟ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Κ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΛΑΚΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΕΣΕ Κ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ Κ ΑΛΛΟ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ. ΣΕ ΑΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΥ Κ ΕΧΗΣ ΤΡΕΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΦΤΑΙΓΕΣ.ΤΗΝ ΔΡΑΓΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΒΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΑΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΗΣ ΝΑ ΣΕ ΔΑΓΚΟΣΗ ΜΑΛΑΚΑ Κ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΣΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΗ. ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΓΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΡΙΞΕΣ ΚΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ Κ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ. ΚΤΙΜΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΣΠΡΩΞΙΑ Κ ΘΑ ΠΕΘΕΝΕ ΟΥΕ ΦΑΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.ΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΗΣ.ΠΗΡΑΝΕ ΑΛΛΗ ΣΗΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΑΓΟΡΑΣΑΝ Κ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΤΕΨΗ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΑΝΑΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΔΕΚΕΒΡΗ


      '

      Διαγραφή
    2. 2:34 η παροιμία λέει έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέει όπως εσύ είσαι έξω απο τον χορό και καλυμμένος απο την ανωνυμία.

      Διαγραφή
    3. Ο Γιάννης Τουντας κανις! Ε! κι αυτό δεν είχαμε ακούσει! Ρε ζώο ο Γιάννης Τουντας είναι ο μόνος από 66 Δηοτικους Συμβούλους Της προηγούμενης και της τωρινης Δημοτικής Αρχής που ξεβρακωσε αυτήν που όλοι θέλανε να ξεβρακωσουν!!!!Και κανείς δεν το μπορούσε!!!Τώρα εσύ θέλεις εδώ και τώρα να σου ρίξει και τον Δημαρχο σου!!!Αν εσύ έχεις αυτά που έχουν μόνο οι ΆΝΤΡΕΣ έλα και περίμενε το 2019 να κάνεις αυτό που θέλεις πράξη!!!!!Το να ζητάς ως ανώνυμος να στο κάνουν οι άλλοι, στην περίπτωση ο Γιάννης Τουντας το μόνο που δείχνεις είναι η αδυναμία σου και η αναδρεια σου!!!Αντε ξυπνα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ο ΤΟΎΝΤΑΣ έμεινε έξω από την μοιρασιά και τον έπνιξε το δίκιο... ΞΕΦΤΊΛΑ!!!!

      Διαγραφή
  21. Το συμπέρασμα τελικά ο Δ.Μάρκου είναι ο καλύτερος δήμαρχος που έχει περάσει.
    Έκλεισε τα παράνομα μαγαζιά, καθάρισε τα σκουπίδια με τον Νομικό τώρα φτιάχνει και τους δρόμους αλλά δεν πρόλαβε σε τρια χρόνια να τα αλλάξει όλα την επόμενη πενταετία μετά το 2019 θα αρχίσει να φαίνεται το έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιανννης Θεοτοκατος30 Νοεμβρίου 2017 στις 3:43 π.μ.

      Ναι με την λογικη κ οπτικη που εχεις,γιατι κ εσυ εισαι λαμογιο,απατεωνας ψευτης ο μαρκου ειναι ο καλυτερος απατεωνας ολων των εποχων. ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ κανενα Παρανομο μαγαζι ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ κατοικους κ επισκεπτες απο την ΛΟΥΤΣΑ εμεινε μονο το κωδαδικο που εχει ποσοστα κ κανει εκει τα γλεντια του.
      Ειναι κ ητανε παντα το πιο Παρανομο Ξενυχταδικο αλλα κ αυτο εκλεισε αφου δεν περπατα ουτε σκυλος τα βραδια του σαββατου στην λουτσα φοβουνται κ τα σκυλια μην τα φαει ο μαρκου με την ζηση γλυτωσαν απο τους πακιστανους θα τα φανε αυτοι. Ναι σε δυο πολεις φαντασματα δεν θα γινουν εκλογες δεν θα υπαρχουν ανθρωποι. Ο αγαπητοσ καλος σου δημαρχος θα παει στο πραγματικο του σπιτι στην φυλακη.Μολις φυγη το καρκινωμα τσιριζα θα πρεπει να αποξεστουν ολα τα υπολειματα μην κανει μετασταση. Ο μαρκου ειναι στην καρεκλα του δημαρχου οσο κανει τα κεφια της ρενας. Παντως το πιο πιθανο ειναι να εισαι ο ιδιος ο μαρκου που δεν ξερει που ειναι η λουτσα εκλεισαν ολα τα εμπορικα μαγαζια στο κεντρο της λουτσας παρκαρεις ανετα μαζι με το τρειλε με την βαρκα μπροστα στον γερμανο μερα ωρα εργασιας. Αυτο δεν γινοτανε ουτε 3η ωρα βραδυ χειμωνα με βροχη κ κρυο ο απατεωνας αδειασε την πολη να μην παθει ζημια το αεροδρομιο ο κυριος χορηγος του. Τωρα ειμαι στο κεντρο της λουτσασ οσο γραφω δεν εχει περασει αλλο αυτοκινητο μονο εγω ειμαι,

      Διαγραφή
    2. Μην το παίρνεις κομματικά το θέμα ο άνθρωπος είναι δεν είναι το κόμμα που τον υποστηρίζει, υπάρχουν δήμαρχοι που βγήκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι καλύτεροι από άλλους παλιότερους με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Δ.Μάρκου βωλοδέρνει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αν και ο ίδιος λέει ότι είναι ΝΔ προσπαθεί να τα χει καλά με περιφερειάρχη και κυβέρνηση για να μην του κόψουν την χρηματοδότηση.

      Διαγραφή
  22. Τωρα που θα κανει τον Μπασινα Αντιδημαρχο θα λυση ολα τα προβληματα!!!!Αρε Ψωναρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30 Νοεμβρίου 2017 - 6:27 π.μ.
    ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. ΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΤΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΑΥΣΗ Κ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΤΥΧΙΩΝ Κ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ Η ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ Κ ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ ΣΑΝ ΡΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ. ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΠΟΝΗΡΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΌΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΤΕΣ ΚΛΠ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Κ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ Κ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΓΙΝΕ ΣΚΕΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΟ ΟΥΤΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Η ΝΔ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.
    ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΣ,Η ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕΧΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Κ ΛΟΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό είναι αλήθεια!!!Γιαυτό όσο πιο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ τόσο πιο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ περνάνε οι ΔΗΜΌΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ,ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΨΗΦΙΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΝΟΜΙΖΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΓΡΑΦΩ ΧΛΕΥΑΖΩ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΙ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΠΔΣ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΞΑ ΖΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΦΑΚΛΑΝΑ Κ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ Κ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙΛΟΥΣΤΡΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΟΠΟ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ Η ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ. ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
  26. 7:57 ο ΣΥΡΙΖΑ λέει οτι είναι αριστερά οι Σπαταναίοι που τον ψήφισαν όμως λένε τα αντίθετα, οι Αρβανίτες δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά με την αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τ α 750.000 ευρω.για ποια καταστροφη κτηματος εδωσε ο δημος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν είσαι Σοβαρός! Ξέρεις τι σημαίνει απώλεια εισόδηματος για 2 στρέμματα αμπέλι???Μάλλον όχι!?Να σου πω εγώ λοιπόν , που είμαι Αγρότης.ΤΟ 1 στρέμμα αμπέλι σου αποδίδει ετησίως γύρω στα 35 ευρώ τα δύο 70 ευρώ. ...γιαυτό και εγώ τα έχω δοσει σε άλλους και τα καλιεργουν και τα νεμονται!!!!Επειδή λοιπόν ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ έχει σκοπό να ζήσει 10.000χρόνια ...Τι ζήτησε λοιπόν ο Άνθρωπος???Το εισόδημα που θα χάσει!!!!Γιατί δηλαδή εσύ δεν θα το ΖΗΤΟΥΣΕΣ???Ε !ΜΗ θέλουμε επειδή έγινε και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ να χάσει και τα εύλογα Δικαίωματα του!!!!Αντε ΓΕΙΆ ΜΑΣ.....ΓΕΙΆ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΤΑΚΑ!!!!!ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Η απατη τετοιου ειδους να πληρωνει χρυσαφι το χωμα καποιων. Ο πρωτος που αρπαξε ηταν ο Τυρακης,που περιμενε 15 χρονια να αρπαξει 500.000€ κ τα μοιραστηκαν δεν ειναι τιποτα περιεργο η πρωτοφανες. Τα χωραφια στους Μυκηναικοοτς ειναι πανω στο κυμα. Τωρα το πιασατε επειδη ειναι Αντιδημαρχος κ το κανετε θεμα? Αν δεν τον εκανε Αντιδημαρχο δεν ητανε αυτος οχι δημαρχος,ουε δ.Συμβουλος.ο Δημαρχος θα παρει τα 250 κ ο Αντιδημαρχος τα 500. Που ειναι ο Μεσιτης ο Τουντας να τους θαψει για πλαστη αποζημειωση?

      Διαγραφή
  28. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΡΈ ΠΑΙΔΙΆ !!!ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΆΘΗΚΕ?????ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΡΈ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ????ΕΔΏ ΣΕ ΘΈΛΩ ΟΡΜΑ!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ???ΑΝ ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΣΑΙ!!!!ΑΜΟΙΡΕ ΚΑΙ ΕΣΎ!!!!ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΌΝΟ ΦΑΝΤΆΣΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εικοσι εισαγγελεις ασχολουνται με 20-30 υποθεσεις ο καθενας αλλα ειναι πολυ δουλεια πολλα λεφτα λιγα χερια για αυτο ειναι η Ελλαδα ετσι οπως ειναι. Ο Δημαρχοσ μεσα σε τρια χρονια εχει μαζεψει 60εκτ ευρωπουλα μετρητα στο στρωμα απο αρπαχτες και 20 νυρια στισ τραπεζες. Τι θα του κανει ο εισαγγελεας? θα τον ζαλισει λιγο στην αρχη και μετα θα βαλει δικηγορους να λεμε οτι κατι γινεται κ στο τελος θα φαει 4-5 χρονια θα δωσει 10χιλιαδες ευρωπουλα κ θα τρωει τα κλεμμενα εκατομυρια/ Ο Ποθουλακης ειναι ατομο που συστηματος γραφει γραφει για να παιρνει τον μιδθο, δεν ειναι ουτε εισαγγελεας,ουτε δικαστης. αυτοσ τα εγραψε τα κατεθεσε κ περιμενει. ο Ποθουλακης υπαλληλος του Μαρκου ειναι δεν φροντισε ποτε να τους πιασουν αυτοφωρο τοτε θα ετρεχαν γρηγορα τα πραγματα για αυτο θεωρω οτι ο Ποθουλακης ειναι μαιμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.Ο ΤΑΚΑΣ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 750.000ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΛΟΓΩ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    Α ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μονο ο αντιδημαρχος ''τακας" εχει εκει ?οι αλλοι αγροτες που εχουμε διπλατου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οι αλλοι αγροτες διπλα του ειστε αντι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου