Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το ζεύγος Πατούλη σε πρώτη τηλεοπτική

Η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ζηλεύει τον άντρα της και στη συνέχεια χόρεψαν μαζί στο πλατό του Late Night, ροκ εντ ρολ, τανγκό ενώ ο Γιώργος Πατούλης
χόρεψε μόνος του ζεϊμπέκικο ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη οι οποίοι μιλούν για όλα.





Το δημοφιλές ζευγάρι αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την γνωριμία τους η οποία έγινε σε κάποιο νησί όπου ο καθένας βρισκόταν με την παρέα του για διακοπές. Ο Γιώργος Πατούλης όπως αποκαλύπτει στον Γιώργο Λιάγκα φλέρταρε την Μαρίνα μιλώντας της γερμανικά καθώς την πέρασε για τουρίστρια κι εκείνη απάντησε “μα τι λέει ο μ@λ@κας”.

Στη διάρκεια της συνέντευξης λένε θα τους άρεσε πολύ η ιδέα να είναι και οι δύο δήμαρχοι ενώ ο Γιώργος Πατούλης αποκαλύπτει ότι έχει κάνει κρυφή δημοσκόπηση βάση της οποίας προκύπτει ότι αν κατέβει στον δήμο της Αθήνας θα πάει πολύ καλά.
Μιλώντας για το ντύσιμό της η κυρία Πατούλη δήλωσε πως αν ο σύζυγός της της πει ότι τον ενοχλεί κάτι εκείνη θα φορέσει κάτι χειρότερο, ενώ όπως εξομολογήθηκαν κρατούν ζωντανή την ερωτική σχέση τους κάνοντας πολλές εκπλήξεις ο ένας στον άλλο. 

Τέλος η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ζηλεύει τον άντρα της και στη συνέχεια χόρεψαν στο πλατό ροκ εντ ρολ, τανγκό ενώ ο Γιώργος Πατούλης χόρεψε μόνος του ζεϊμπέκικο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου