Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο: Ένα... γουρούνι «έκοβε βόλτες» στην Πολιτεία ΑΤΤΙΚΗΣ


Χρειάστηκε να κινητοποιηθεί ο δήμος, η αστυνομία και το δασαρχείο για να «συλλάβουν» το άκακο ζώο, που προκάλεσε πάντως μεγάλη αναταραχή στην περιοχή.Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι κάτοικοι της Πολιτείας στην οδό Παλαιολόγου που βγήκαν μια βόλτα μετά τη βροχή: Ένα... γουρούνι βρισκόταν «αδέσποτο»
στην περιοχή τους και κυκλοφορούσε ανενόχλητο σε δρόμους, πεζοδρόμια και πάρκα!





Αμέσως προσπάθησαν, με μεγάλη ευαισθησία, να το πιάσουν, κάτι που όμως αποδείχτηκε πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το άκακο ζώο ήταν αρκετά μεγαλόσωμο και... παιχνιδιάρικο και επουδενί δεν ήθελε να «συλληφθεί». Χρειάστηκε μάλιστα να επιστρατευτεί η αστυνομία, το δασαρχείο αλλά και ο δήμος, ώστε να κατορθώσει τελικά ένας αντιδήμαρχος να περάσει ένα σκοινί από το λαιμό και την κοιλιά του και να το «τιθασεύσει».



Το ζώο οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο, ενώ όπως πληροφορείται το protothema.gr, αργά το απόγευμα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του ζώου, που δήλωσε ότι το άτακτο γουρουνάκι το είχε σκάσει, προφανώς για να... ξεσκάσει!

Δείτε καρέ - καρέ το γουρουνάκι να κόβει τις βόλτες του στην Πολιτεία και πώς τελικά κατόρθωσαν να το πιάσουν και να το σώσουν από κάποιο τροχαίο ή άλλο κίνδυνο που μπορεί να το απειλούσε...







Η κυρία Νίνα Παναγιωτοπούλου, κάτοικος Κηφισιάς, εντόπισε πρώτη το ζώο να περιπλανιέται και ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες, που τελικά έσπευσαν στην διάσωσή του










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου