Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Άρχισαν οι κλοπές για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια: Προσπάθησαν να κλέψουν συσκευή που τα εκδίδει

Ο δράστης άρπαξε μία συσκευή ηλεκτρονικών συναλλαγών και προσπάθησε να διαφύγει, όμως εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως Καλά- καλά δεν έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και ήδη κάποιοι σκέφτηκαν να εξασφαλίσουν τις… συσκευές που
το εκδίδουν! Αυτό έκανε ένας 45χρονος, που τρύπωσε στα εκδοτήρια εισιτηρίων σε περιοχή της Πιερίας.





Ο δράστης άρπαξε μία συσκευή ηλεκτρονικών συναλλαγών και προσπάθησε να διαφύγει, όμως εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως από αστυνομικούς του τμήματος Δίου- Ολύμπου, συνελήφθη και η κλεμμένη συσκευή που στην κατοχή του αποδόθηκε στον υπάλληλο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νέων Πόρων. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Για ένα βραχιόλι αξίας 30 ευρώ βρέθηκε σιδηροδέσμια μια 56χρονη Ελληνίδα στο Αγρίνιο! Η γυναίκα είχε μπει ως πελάτισσα σε ένα κατάστημα με γυναικεία είδη και, όταν νόμισε ότι δεν την έβλεπαν, έβαλε το βραχιόλι στην τσάντα της. Όμως, έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Αγρινίου που ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.
*** Πήγε για καφέ σε ένα μαγαζί στην Πάτρα, αλλά «βούτηξε» το αξίας 200 ευρώ κινητό της 27χρονης σερβιτόρας, όταν εκείνη ήταν απασχολημένη με άλλους θαμώνες! Η κοπέλα κατάλαβε ότι ο 30χρονος ήταν ο κλέφτης και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν μέσα σε λίγα λεπτά. Πάνω, εκτός από το κινητό, βρήκαν και ένα μαχαίρι που πρόσθεσε στην κατηγορία της κλοπής αυτήν της οπλοκατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου