Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ένοπλοι άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από βίλα στη Μύκονο

Ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου την 46χρονη Ρουμάνα οικιακή βοηθό, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και εξαφανιστηκαν Πέντε μήνες μετά την εξάρθρωση της σπείρας που «χτυπούσε» βίλες διασήμων στη Μύκονο, μια νέα ένοπλη
ληστεία στην κατοικία ενός 65χρονου επιχειρηματία με λεία το χρηματοκιβώτιό του ταράζει την φθινοπωρινή ησυχία του «νησιού των ανέμων»!





Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστοι εισέβαλαν την ώρα που απουσίαζε και ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου την 46χρονη Ρουμάνα οικιακή βοηθό. Στη συνέχεια, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή, το φόρτωσαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του επιχειρηματία τα κλειδιά του οποίου βρήκαν στο σπίτι και διέφυγαν με αυτό!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Μυκόνου προσπαθούν να εντοπίσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο, η εξέταση του οποίου αναμένεται να τους οδηγήσει στην αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας των ληστών. Στο μεταξύ, έχουν ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους υπόπτων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού, βάσει της περιγραφής των δραστών που έδωσε η αλλοδαπή.
Μόλις τον περασμένο Ιούνιο είχε εξαρθρωθεί η μεγαλύτερη από τις σπείρες αλλοδαπών διαρρηκτών που χτυπούσαν πολυτελή καταλύματα και βίλες επωνύμων στη Μύκονο. Μεταξύ των θυμάτων τους ήταν ο παλαίμαχος αστέρας του ΝΒΑ Ρόνι Σεϊκέλι και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Φαχάντ αλ Σαούντ. Τότε, είχαν συλληφθεί πέντε Αλβανοί, ένας Μαροκινός και ένας Ιρακινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου