Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

iPhone X προκαλεί ανασφάλεια στους χρήστες

Τόσο καλή που τους δείχνει χάλια.Πονοκέφαλο προκαλεί στους χρήστες η κάμερα του τελευταίου iPhoneΧ - Είναι από τις καλύτερες κάμερες που διαθέτουν τα smartphones και
αποκαλύπτει τις ατέλειες των χρηστών - Οι χρήστες βιώνουν τις selfie ως εφιάλτηΕίναι τόσο καλή, που πολλοί χρήστες τη φοβούνται. Η κάμερα του iPhone X έχει σχεδιαστεί για φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να εκφράζουν ανασφάλεια να τη χρησιμοποιήσουν.





Το iPhone X, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, έχει πολύ καλύτερη οθόνη ακόμη κι από το iPhone 8 και το Plus. Επίσης, υποστηρίζει το νέο Φωτισμό Πορτρέτου, που παράγει εφέ φωτισμού υψηλής ποιότητας.

Η τεχνική της λειτουργίας Πορτρέτου απομονώνει το θέμα μιας φωτογραφίας και τεχνικά θολώνει το φόντο. Παράλληλα, με το νέο Φωτισμό Πορτραίτου τα εφέ έχουν ποιότητα φωτισμού στούντιο, ενώ οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές. Τα εφέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στη λήψη της φωτογραφίας είτε αργότερα, σύμφωνα με το Time Magazine. 
Το iPhone X έχει ίδια οπίσθια κάμερα διπλού φακού και δυνατότητα εγγραφής βίντεο ακριβώς όπως και στο iPhone 8 Plus. Ωστόσο, το Χ έχει "διπλή οπτική σταθεροποίησης εικόνας", σε αντίθεση με το 8 Plus που έχει απλή σταθεροποίηση.

Ως αποτέλεσμα, η κάμερα του iPhoneX είναι από τις καλύτερες στην αγορά smartphones, Όμως για όσους έχουν ανασφάλεια για την εικόνα τους, βιώνουν το τράβηγμα selfie ως εφιάλτη...

"Είμαι 100 φορές πιο άσχημος"

Τις τελευταίες ημέρες, χρήστες του iPhone X διαμαρτύρονται στο twitter για το θέμα. "Σοβαρά, η κάμερα του iPhone X με κάνει 100 φορές πιο άσχημο" τιτίβισε ένας χρήστης.




"Εγώ, χρησιμοποιώντας την κάμερα του iphone x για πρώτη φορά", έγραψε ένας άλλος χρήστης με μία όχι και τόσο κολακευτική εικόνα του Μπομπ του Σφουγγαράκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου