Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Έλληνας με καλάσνικοφ μετέφερε 101 κιλά χασίς

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για
μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχήΟπλισμένος με πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, αλλά χωρίς… σφαίρες (!), ήταν ένας 50χρονος Έλληνας που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα χασίς αλβανικής προέλευσης στο Καλπάκι Ιωαννίνων!





Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας που ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν στο κάθισμα του συνοδηγού το πολεμικό που όμως είχε άδειο γεμιστήρα. Παράλληλα, τα πίσω καθίσματα του οχήματος ήταν πλημμυρισμένα από 65 δέματα με χασίς! Τα δέματα περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101 κιλών και κατασχέθηκαν, όπως το Καλάσνικοφ, 200 ευρώ και δύο κινητά που είχε πάνω του ο 50χρονος και το ιδιόκτητο Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχή. Το Καλάσνικοφ εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, ώτσε να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου