Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Βίντεο: Το μωρό πολική αρκούδα που γεννήθηκε στο Ζωολογικό του Βερολίνου

Τζόι... το αρκουδάκι που γεννήθηκε σε ελεγχόμενο περιβάλλον, προκαλώντας ενθουσιασμό στους υπεύθυνουςΤο είδος κινδυνεύει με εξαφάνιση, καθώς η δραστηριότητα του ανθρώπου
και η ελαχιστοποίηση των εδαφών που χρησιμοποιούν εξαιτίας της αλλαγής του κλίματος και των πάγων που λιώνουν, έχουν προκαλέσει τη ραγδαία μείωση του πληθυσμού του. Ωστόσο, στο Ζωολογικό Κήπο του Βερολίνου, συνέβη ένα μικρό θαύμα. Ένα «χριστουγεννιάτικο θαύμα», όπως το αποκάλεσαν οι υπεύθυνοι, καθώς γεννήθηκε ένα πανέμορφο μωρό πολική αρκούδα, σε ελεγχόμενο περιβάλλον.





Τις στιγμές αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού πολική αρκούδα, κατέγραψε σε ένα μοναδικό βίντεο ένας από τους υπαλλήλους του Ζωολογικού Κήπου της γερμανικής πρωτεύουσας. Η τεράστια μαμά αρκούδα το χαϊδεύει με τη μουσούδα της για να το ζεστάνει, ενώ το εύθραυστο πλασματάκι κουνά τα ποδαράκια του.

Θα πίστευε κανείς ότι το τεράστιο αυτό θηλαστικό θα γεννούσε ένα πολύ μεγαλύτερο σε όγκο αρκουδάκι. Ωστόσο το μωρό είναι τόσο μικρό και τόσο χαριτωμένο, που προκαλεί ενθουσιασμό στους υπεύθυνους του πάρκου.
Αμέσως βρέθηκαν και οι... νονοί, οι οποίοι το «βάπτισαν»... Τζόι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου