Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Προεδρος ΕΟΦ Καλώς δόθηκαν έως και δύο μηνιάτικα μπόνους σε εργαζομένους

 
Συνολικά θα διανεμηθούν έως και 700.000 ευρώ μεικτά  Χαρακτήρισε την απόφαση ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν εργαζόμενοι που θα πάρουν
«καθαρά» έως και 300 ευρώ το μήνα Ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης χαρακτήρισε το μπόνους των 700.000 ευρώ μεικτά που θα δοθεί στους εργαζομένους του ΕΟΦ η πρόεδρος του οργανισμού Κατερίνα Αντωνίου.





«Εκτίμησα ότι ο οργανισμός μου για να αποδώσει και να είστε ήσυχοι ότι ελέγχονται τα φάρμακα, ότι θα αντιμετωπίσουμε το Brexit και θα φέρουμε χρήματα στην Ελλάδα θα πρέπει να ικανοποιηθεί»
Σύμφωνα με την ίδια το «καθαρό» ποσό που θα διανεμηθεί είναι 450.000 ευρώ κάνοντας λόγο για ένα «αξιοπρεπές επίδομα».

Ερωτηθείσα πολλές φορές για τα χρήματα που θα πάρουν οι εργαζόμενοι είπε ότι «υπάρχουν άνθρωποι που θα πάρουν 1-2 ευρώ καθαρό μηνιαίως και υπάρχουν και άνθρωποι που θα πάρουν μηνιαίως 300 ευρώ καθαρό».

Η κυρία Αντωνίου παρατήρησε, επίσης, ότι στον ΕΟΦ υπάρχουν 160 εργαζόμενοι όταν «σε αντίστοιχες χώρες στην αντίστοιχοι οργανισμοί είναι στελεχωμένοι με 400 άτομα».

Όπως είπε η απόφαση για το μπόνους δόθηκε επειδή «εγώ σαν διοίκηση αποφάσισα να ανταμείψω την υπέρβαση του δημοσιονομικού στόχου που έπρεπε να υλοποιήσουν».

Διευκρίνισε, τέλος, ότι το μπόνους θα το πάρουν μόνο οι εργαζόμενοι και όχι τα μέλη της διοίκησης του ΕΟΦ.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΟΦ ειναι ιδιωτικο μαγαζι η δημοσιο? δημοσιο νομιζω αρα μοιραζουν τα δικα μου λεφτα σαν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ γιατι δεν κοβουν 3 μισθους απο ολουσ τους δημοσιους υπαλληλους να τα ριξουν στα κρατικα ταμεια να τα παρουν ανεργοι?
    ΟΙ εργατες της ΣΕΚΑΠ και οι παρατρεχαμενοι αλλα 1500 ατομα που κλεινει γιατι καποιος τεμπελης δημοσιος υπαλληλος δεν βρισκει τροπο να δουλεψη το μαγαζι να πληρωνη φορους μισθους εξοδα?
    Δημοσιος υπαλληλος ειναι για 500ευρω τον μηνα κ οχι καθε μηνα καταραμενοι τεμπεληδες μας εφαγαν ολη την ζωη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου