Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Άγνωστοι σβήνουν τους σηματοδότες στο Ηράκλειο

Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης επιδιόρθωσαν τις φθορές, ωστόσο για το νέο περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία που ερευνά για να
εντοπίσει τους δολιοφθορείςΧωρίς ίχνος λογικής, άγνωστοι θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στο έτσι κι αλλιώς πολύπαθο από τα τροχαία Ηράκλειο, βγάζοντας εκτός λειτουργίας τους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής της πόλης, επί της λεωφόρου Καζαντζίδη !





Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, έχουν καταγραφεί δέκα κρούσματα δολιοφθοράς με στόχο τα συγκεκριμένα φανάρια! Οι βάνδαλοι σπάζουν, συνήθως, το λουκέτο ασφαλείας και ανοίγουν τους πίνακες από τους οποίους βγάζουν τις ασφάλειες, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν όχι μόνο οι φωτεινοί σηματοδότες αλλά και ο φωτισμός μέχρι το ύψος της γέφυρας στην περιοχή!

Στην τελευταία περίπτωση, μάλιστα, οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στις ηλεκτρονικές πλακέτες και τα τροφοδοτικά με τα οποία είναι εφοδιασμένοι οι φωτεινοί σηματοδότες. Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης επιδιόρθωσαν τις φθορές, ωστόσο για το νέο περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δολιοφθορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου