Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


ΣΠΑΤΑ, 12-12-2017
ΠΡΟΣ:
1. Τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ.
Σπάτων-Αρτέμιδος
2. κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους

κ. Πρόεδρε
κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Αυτό που με ώθησε, πριν από 15 χρόνια, επίσημα, να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου διαμονής μου, ήταν η επιθυμία μου να βοηθήσω, όσο μπορούσα, ώστε να λυθούν κάποια προβλήματα, από τα πολλά που είχε αυτός ο τόπος! Πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους!




Στις τελευταίες εκλογές, πριν 3,5 χρόνια, συστρατέφτηκα με την παράταξη του κ. Δημήτρη Μάρκου για να προσφέρω, κυρίως, στον τομέα της Παιδείας. Πιστεύω ότι το έπραξα κακ’όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Παιδείας. Δεν θα αναφερθώ, βέβαια, στο έργο μου καθώς όλοι γνωρίζετε από τις πολλές ενημερώσεις που έκανα προς το Δημοτικό Συμβούλιο και προς του γονείς.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιδήμαρχος, παρατήρησα ότι ο κ. Δήμαρχος παρέκλινε των εξαγγελιών του για συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις! Η παράταξη συνεδρίασε ελάχιστες φορές, η δε Εκτελεστική Επιτροπή Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι) στα 2,5 χρόνια συνεδρίασε τρείς!! φορές, για τυπικούς λόγους (προϋπολογισμός, τεχνικό πρόγραμμα). Αυτό το επιδήμαινα στον κ. Δήμαρχο και εσέπραττα την απάντηση πως θα συνεδριάζει...τακτικά! Μερικές φορές έβλεπα στην ημερίσια διάταξη των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου, θέματα τα οποία δεν είχαμε συζητήσει καθόλου! Παρ’όλα αυτά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα στις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων της Παιδείας του τόπου μας.
Στη συνέχεια διέκοψε απότομα- και χωρίς καν να το συζητήσει προηγουμένως μαζί μου, πριν την απόφαση του- την προσπάθεια μου αυτη με τη μη ανανέωςη της θητείας μου στη θέση του αντιδημάρχου παιδείας γιατί, λέει, είχε...πιέσεις!
Έπειτα είχαμε τις παλινωδίες –παρατυπίες στην εκλογη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολουθ'ωντας μία παράτυπη και προσβλητέα διαδικασία, αγνοώντας την απόλυτη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου!
Όλα αυτά έδειχναν μία αυξανόμενη πολιτική αλαζονεία και έλλειψη σεβασμου στην αντίθετη άποψη, θ οποία πηγάζει από την αδυναμία διαχείρισης τησ εξουσίας που δίνει η θέση του Δημάρχου!
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απαράδεκτη και απαξιωτικη συμπεριφορά του κ. Δημάρχου, ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, (ίσως ο μοναδικός σε όλη την Ελλάδα) προς τους Διευθυντές των σχολείων, η οποία, δυστυχώς, έγινε εξευτελιστική, σε συνεδρίαση του Δ.Σ., με όσα είπε, μετά την παρέμβασή μου, ως όφειλα! Η συμπεριφορά αυτηή του κ. Δημάρχου έδωσε τροφη σε διαδικτυακά και δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» που με αήθη υπονοούμενα απαξίωσαν ακόμη περισσότερο τους δημόσιους λειτουργούς στους οποίους η Πολιτεία εμπιστεύθηκε τη διοίκηση των σχολείων. Αυτό, αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι, είναι ηκικός ξεπεσμός!!
Μετά απ’όλα αυτά αποχωρώ από την παράταξη του κ. Δημάρχου, αίρω την εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπό του και δηλώνω την ανεξαρτητοποησή μου, για να συνεχίσω την πορεία μου με ΑΞΙΟΠΡΕΡΕΙΑ και σεβασμό προς τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους!
Σας ευχαριστώ!

1 σχόλιο:

  1. Ν.ΚΡΟΚΟΣ. ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ-ΠΙΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    Ο ΚΡΟΚΟΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΔΩ Κ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ 5-10000€/ΜΗΝΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΣ.
    ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΚΛΕΦΤΗΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΡΟΚΟΣ Ο ΜΠΕΚΑΣ Κ Ο ΜΗΤΣΟΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΟ 100.000€ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ 1.000.000€ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 800.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΟΥ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΕΕΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΕ.
    ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Κ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟΣ Κ ΠΑΡΑΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    Ν.ΚΡΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΡΚΟΛΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΖΤΗ 15 ΧΡΟΝΩΝ?
    Ν.ΚΡΟΚΟ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΩΣ ΚΛΕΒΑΤΕ Κ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΑΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΠΗΡΑΝΕ ΛΙΓΑ Η ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου