Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

«Κολύμβηση για όλους» από τον Δήμο Παιανίας


Το πιλοτικό πρόγραμμα «Κολύμβηση για όλους» τίθεται σε εφαρμογή από το Δήμο Παιανίας και απευθύνεται σε δημότες όλων των ηλικιών Ο Πολιτιστικός Αθλητικός
Οργανισμός του Δήμου Παιανίας με χαρά ανακοινώνει ακόμα ένα πρωτοποριακό πιλοτικό πρόγραμμα «Κολύμβηση για όλους».





Οι μικροί φίλοι του Δήμου θα έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν σε ένα από τα πλέον ενδεδειγμένα και αγαπημένα σπορ, αυτό της κολύμβησης με χαμηλό κόστος και άριστες συνθήκες. Παράλληλα, θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων.

Το κόστος του προγράμματος είναι ιδιαίτερα προσιτό με στόχο όλοι οι δημότες μικροί και μεγάλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Για τα παιδιά η τιμή είναι πενήντα (50) Ευρώ το τρίμηνο και για τους μεγάλους είκοσι (20) Ευρώ το μήνα. 
Αναλυτικά τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν απ' όλους όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και οι κανόνες ασφαλείας έχουν ως εξής:

1.  Συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής και παραλαβή του αριθμού προτεραιότητας.

2.  Απόδειξη πληρωμής  ‘’ ΠΑΟΔΗΠ ‘’ στην Εθνική Τράπεζα

    Αρ. Λογ/μού:  161/540038-48 ΙΒΑΝ: GR 76 0110 1610 00001615 4003-848 με την αιτιολογία «Κολύμβηση για όλους»

3.  Δυο (2) φωτογραφίες

4.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή λογαριασμο ΔΕΚΟ

5.  Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης (για τα παιδιά παιδιάτρου, για τους ενήλικες δερματολόγου, γυναικολόγου και καρδιολόγου)

***Για την οριστική κράτηση της θέσης σας, πρέπει να έχουν κατατεθεί  όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά***

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 1. Απαιτούμενος εξοπλισμός για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας : Σκουφάκι – Σαγιονάρες – Μπουρνούζι ή Πετσέτα (χωρίς κάποιο από τα παραπάνω δεν θα είναι επιτρεπτή η είσοδος του ασκούμενου στο χώρο).

2. Τα γεύματα των παιδιών να είναι ελαφριά, μη όξυνα και να δίδονται τουλάχιστον 3 ώρες ΠΡΙΝ από τη χρήση της πισίνας, ώστε να έχει επιτευχθείη σωστή χώνεψη τους.

3. Είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία της πισίνας η τήρηση του ωραρίου καθώς και ο ωριαίος χρονικός περιορισμός στην χρησιμοποίηση αυτής από τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

•  Γραφείο Προέδρου Π.Α.Ο.ΔΗ.Π

ΤΗΛ. :  213 2030702,  Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-14:00 & Σάββατο: 10.00-14.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου