Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τι συμβαίνει στην Ομοσπονδία Αρτέμιδος – Σπάτων;

Παραιτήσεις κορυφής μαθαίνουμε υποβλήθηκαν από μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων, αλλά τα στόματα προς τα έξω παραμένουν ακόμα κλειστά.
Αυτή τη φορά μάλιστα πρόκειται για την παραίτηση της γενικής γραμματέως της Ομοσπονδίας κας Μαρίας Χρυσού (εκπαιδευτικού) και του αναπληρωτή γραμματέα κ. σάββα στεφανίδη (συνταξιούχου), ο οποίος μαθαίνουμε δεν έφυγε με απλή παραίτηση αλλά παραπέμποντας σε καταγγελία που είχε κάνει σε προηγούμενη συνεδρίαση του οργάνου.

Δυσαρεστημένα φαίνονται και άλλα μέλη του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ κάποια άλλα όπως ο κ. Ι. Ραφτόπουλος για λόγους που δεν έχει πει δεν πολυεμφανίζεται ούτε καν στις συνεδριάσεις, ο δε κ. Θ. Τζανετάκος εκπρόσωπος – μέλος από τον σύλλογο του Πρασίνου Λόφου, μάλλον τηρεί «αποστάσεις ασφαλείας».

Επιτέλους θα γίνει κάποτε εξυγίανση και στα θεσμικά όργανα των πολιτών ή θα συνεχίσουν τα «μαγαζάκια» να μονοπωλούν τα περί αποκλειστικότητας των αυτοαναγορευμένων «σωτήρων» τους; 

1 σχόλιο:

  1. Ελεος πια με αυτους τους συλογους φαντασματα που ολοι εχουν αυτην την καμπουρα γρια τον αντρα της και καμια δεκαρια γεροντια και τρωνε τζαμπα λεφτα απο παντου. καπου η συμμορια δεν μιρασε τα υποσχενα λεφτα γιατι η καμπουρα τα εφαγε. φυγανε για λιγο μετα θα γξτξσουν και μετα θα φυγουν μονο οποιος πεθανη τον ξεφορονομαστε. Ολοι λαμογια τεμπεληδες ειναι.
    Αυτοι αν δεν πεθανουν δεν σταματησουν να μας σωνουν πηγαινουν περατζαδα τα σωματια και τουσ συλογους τορα ανιξαν νεα απατη αρμονικο περιβαλον καπος το λενε λεφτα θελουν και αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου