Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Οδηγός για… κλάματα είχε δυο καταδίκες!

Όπου κι αν βρισκόταν με το αυτοκίνητό του έκανε σοβαρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οι οποίες τον έστελναν στο εδώλιο του κατηγορουμένου





Δεν τα πήγαινε καλά με το… τιμόνι ένας 55χρονος κάτοικος Βόλου, καθώς όπου κι αν βρισκόταν με το αυτοκίνητό του έκανε σοβαρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι οποίες τον έστελναν στο εδώλιο του κατηγορουμένου!


Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν επειδή εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις, είχε καταδικαστεί τόσο στην πόλη κατοικίας του από το Πλημμελειοδικείο Βόλου όσο και στην… Θεσσαλονίκη από το αντίστοιχο Πλημμελειοδικείο και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 60 ημερών και χρηματική ποινή 400 ευρώ. Φυσικά, η ποινή είναι εξαγοράσιμη, αλλά ο 55χρονος είχε αποφύγει ως τώρα να βάλει το χέρι στην τσέπη!

*** Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για φοροδιαφυγή εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Τρίκαλα. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που διέταξε να εκτίσει την ποινή φυλάκισης 18 μηνών η οποία του είχε επιβληθεί ή να την εξαγοράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου