Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Αυτοκτόνησε Ρεπουμπλικανός βουλευτής που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο

Ο 57χρονος Νταν Τζόνσον εξελέγη το 2016 παρά το γεγονός ότι του είχε ζητηθεί από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα να μην συμμετέχει στις εκλογές μετά από αναρτήσεις με ρατσιστικό
περιεχόμενο που είχε κάνει στο Facebook Αυτοκτονία είναι σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας Μπούλιτ του Κεντάκι ο θάνατος του Ρεπουμπλικανού βουλευτή Νταν Τζόνσον, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε γέφυρα.





Σύμφωνα με τον σερίφη της πολιτείας ο Τζόνσον, ο οποίος αρνήθηκε να παραιτηθεί μετά τις κατογηρίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο κορίτσι στο υπόγειο του σπιτιού του, αυτοπυροβολήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 57χρονος Τζόνσον εξελέγη το 2016 παρά το γεγονός ότι του είχε ζητηθεί από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα να μην συμμετέχει στις εκλογές μετά από αναρτήσεις με ρατσιστικό περιεχόμενο που είχε κάνει στο Facebook, μια εκ των οποίων χαρακτήριζε «μαϊμούδες» τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα.
Οι αρχές του Κεντάκι ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι μια έφηβη τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της στο υπόγειο του σπιτιού του το 2013.

Ο ίδιος είχε παραχωρήσει συνέντευξη τύπου έξω από εκκλησία, καθώς ήταν πάστορας, στην οποία αφού τραγούδησε τα... κάλαντα υποστήριξε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του ήταν «τελείως λάθος» και ήταν μέρος ενός πανεθνικού σχεδίου κατά των Ρεπουμπλικανών.

Λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει ο Τζόνσον φέρεται να είχε αναρτήσει στο Facebook ένα μήνυμα με το οποίο ζητούσε από τους φίλους του να προσέχουν τη γυναίκα του προσθέτοντας ότι το μετατραυματικό στρες «είναι μια αρρώστια που θα μου πάρει τη ζωή. Δεν μπορώ πλέον να το ελέγξω. Κέρδισε αυτή τη ζωή αλλά ο Ουρανός είναι το σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου