Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Λέσβος: Έκλεβαν δίχτυα για ελιές με κλεμμένο δημοτικό φορτηγό!

 
Οι δυο άνδρες εντοπίστηκαν με το κλεμμένο αγροτικό στην περιοχή Αγίου Δημητρίου, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα δίχτυα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, η οποία δεν
θέλησε να υποβάλλει μήνυση εναντίον τουςΈνα αγροτικό φορτηγάκι που είχαν κλέψει από εγκατάσταση της δημοτικής ενότητας Μανταμάδου χρησιμοποίησαν οι δράστες που «ξήλωσαν» τα ελαιόδιχτα από τους ελαιώνες της αγροτικής περιοχής της Αγιάσου στη Λέσβο, αλλά έπεσαν σχεδόν αμέσως στα χέρια των αστυνομικών!





Οι δυο άνδρες εντοπίστηκαν με το κλεμμένο αγροτικό στην περιοχή Αγίου Δημητρίου, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα δίχτυα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, η οποία δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση εναντίον τους. Παράλληλα, αποδόθηκε στο δήμο Λέσβου και το φορτηγάκι. Το είχε κλέψει ο ένας από τους δράστες, που είχε εργαστεί παλιότερα με δίμηνη σύμβαση στον δήμο και γνώριζε που φυλασσόταν το κλειδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτυπώματα του ενός ταυτοποιήθηκαν με αυτά που είχαν βρει οι αστυνομικοί μετά την διάρρηξη του δημοτικού καταστήματος στον Μανταμάδο, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχαν κλαπεί ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που δεν περιείχε χρήματα και ένα τραπέζι! Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και, όταν ολοκληρωθεί, οι δράστες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου