Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Χριστούγεννα στα Πυρηναία για σκι


Ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του προσπάθησαν να είναι διακριτικοί, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τους θαυμαστές τους, που έτρεξαν για να τους χαιρετίσουν και
να βγάλουν μια selfie μαζί τους Τα Πυρηναία και το χιονοδρομικό κέντρο Λα Μονζί επέλεξε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας για να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης τα Χριστούγεννα. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν έφθασαν την Δευτέρα στον τόπο των διακοπών τους και επιθυμούσαν να είναι διακριτικοί, αλλά μόλις τους εντόπισαν οι θαυμαστές τους έτρεξαν να τους χαιρετίσουν ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να βγάλουν μια selfie μαζί τους.


Το πρωί της Δευτέρας ο Γάλλος πρόεδρος πήγε για σκι στις χιονισμένες πλαγιές, αλλά όσο κι αν προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, κάποιοι σκιέρ τον αναγνώρισαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο, που αργότερα προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.


Αργότερα, την ίδια μέρα, ο  40χρονος πρόεδρος της Γαλλίας με μαύρο μπουφάν και με κόκκινο μπουφάν και μαύρο σκούφο η 64χρονη σύζυγός του, Μπριζίτ, επισκέφθηκαν το εστιατόριο L’Etape du berger, του οποίου ο ιδιοκτήτης, Ερίκ Αμπαντί, είναι στενός φίλος του Μακρόν, για το χριστουγεννιάτικο γεύμα τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εμανουέλ Μακρόν επισκέπτεται την περιοχή, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας.

Στην γειτονική πόλη Μπανιέρ-ντε-Μπιγκόρ έμενε η αγαπημένη γιαγιά του Γάλλου προέδρου, Μανέτ, με την οποία ο Μακρόν είχε στενή σχέση και την επισκεπτόταν συχνά για να περάσει χρόνο μαζί της. Επίσης, τον Απρίλιο, δέκα ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, ο Μακρόν είχε επισκεφθεί ξανά την περιοχή με την σύζυγό του. «Του αρέσει να πίνει, του αρέσει να τρώει, αγαπά τους ανθρώπους, αγαπά τη ζωή», ανέφερε για τον Μακρόν ο φίλος του Ερίκ Αμπαντί στο Paris Match τον περασμένο Μάιο.


Την παραμονή των Χριστουγέννων το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο, Νέμο, φωτογραφήθηκε στην είσοδο του Μεγάρου των Ηλυσίων και ευχήθηκε μέσω Twitter «Καλά Χριστούγεννα» σε όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου