Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Η «μαμά» της Νία Βαρντάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» συνελήφθη να κλέβει από μπακάλικο!

 
Η 77χρονη ηθοποιός Λέινι Καζάν συνελήφθη να επιχειρεί να το σκάσει από το μαγαζί,
«φορτωμένη» με ψώνια αξίας 180 δολαρίων Φαίνεται πως ήθελε να βγάλει τζάμπα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της η αμερικανίδα ηθοποιός Λέινι Καζάν, που υποδύθηκε την μητέρα της Νίας Βαρντάλος στις ταινίες «Γάμος αλά Ελληνικά».





Η 77χρονη ηθοποιός συνελήφθη επ' αυτοφώρω σε μπακάλικο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ στην Καλιφόρνια, ενώ προσπαθούσε να φύγει «φορτωμένη» με ψώνια αξίας 180 δολαρίων!

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το site TMZ, η Καζάν, που στις ταινίες υποδύεται την «Μαρία Πορτοκάλος», γέμισε τις τσάντες που κρατούσε με τα ψώνια και επιχείρησε να τρέξει προς το αμάξι της χωρίς να πληρώσει τίποτα. Για... κακή της τύχη όμως, ένας υπάλληλος την πλησίασε, κατάλαβε τι ήθελε να κάνει και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία. 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Καζάν ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πάνω της χρήματα και γι' αυτό προσπάθησε να φύγει με αυτόν τον τρόπο.

Οι δικαιολογίες της όμως δεν έπεισαν την αστυνομία που την συνέλαβε κανονικότατα, περνώντας της χειροπέδες και οδηγώντας την στο τμήμα, όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου