Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Αυτοκίνητο κυνήγησε μηχανή, την εμβόλισε και σκότωσε τον οδηγό!


Ο 22χρονος Stuart Hutchings έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε το αυτοκίνητο του 28χρονου David Barnes, ο οποίος τον κυνηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το βίντεο που έπιασε
κλειστό κύκλωμα βλέπουμε μια μηχανή να κυνηγιέται από ένα αυτοκίνητο, το οποίο την πρόλαβε κάποια στιγμή και την εμβόλισε.





Ο 22χρονος Stuart Hutchings έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε το αυτοκίνητο του 28χρονου David Barnes, ο οποίος τον κυνηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα δρομάκια οικιστικής ζώνης του βρετανικού Νορθάμπτον.

Ο λόγος για όλα αυτά ήταν μάλιστα τραγική ειρωνεία της τύχης. Ο Barnes κυνήγησε τον μοτοσικλετιστή γιατί πίστεψε πως ήταν ο κλέφτης που είχε βουτήξει το μηχανάκι του αδερφού του.
Οι δύο άντρες έκαναν κύκλους σε έναν δρόμο της πόλης, συχνά μάλιστα στην αντίθετη διεύθυνση κυκλοφορίας, καθώς ο μοτοσικλετιστής έκανε τα πάντα για να αποφύγει το κόκκινο Ford Fiesta που τον καταδίωκε.

Ο Hutchings κατέληξε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα και έχασε τη ζωή του έξι μέρες αργότερα. Το περιστατικό συνέβη στις 18 Μαΐου 2017, τώρα έγινε όμως γνωστή η ύπαρξη του επίμαχου υλικού, καθώς η δίκη του Barnes ολοκληρώθηκε χθες, όταν και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 ετών.

«Συνέχισες να τον κυνηγάς, ακολουθώντας το μηχανάκι με υπερβολική ταχύτητα, ακόμα και στη λάθος κατεύθυνση του μονόδρομου», του είπε η δικαστής Melbourne Inman, «αυτή δεν είναι μια υπόθεση που προκάλεσες θάνατο επειδή οδηγούσες επικίνδυνα. Αυτή είναι μια υπόθεση που ομολόγησες πως είσαι ένοχος για ανθρωποκτονία … Κυνήγησες εσκεμμένα το μηχανάκι. Ήξερες πως ο αναβάτης είχε λίγη ή καθόλου προστασία σε μια σύγκρουση, σε σχέση με τον οδηγό του αυτοκινήτου»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου