Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Γκάρι 'Ολντμαν: Έπαθε δηλητηρίαση από τη νικοτίνη για τις ανάγκες του ρόλου του, σαν Τσόρτσιλ

Αναγκάστηκε να καπνίσει πάνω από 400 πούρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων Αγνώριστος και αξεπέραστος, ο ταλαντούχος Γκάρι Όλντμαν, αναμετράται ερμηνευτικά με
μία από τις πολυσυζητημένες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, τον Ουίνστον Τσόρτσιλ στην ταινία «The Darkest Hour».





Η νέα ταινία του Τζο Ράιτ είναι μια βιογραφία του Ουίνστον Τσόρτσιλ, η οποία, το Νοέμβριο βγήκε στις αίθουσες του κινηματογράφου, 143 χρόνια από τη γέννησή του Βρετανού πολιτικού .

Η ταινία, η οποία, ήδη έχει συζητηθεί πολύ λόγω της απίστευτης ομοιότητας του ηθοποιού με το Βρετανό πολιτικό, αναφέρεται, κυρίως, στις πρώτες πρώτες μέρες της πρωθυπουργίας του Τσόρτσιλ, όταν οι δυνάμεις των Ναζί είχαν αρχίσει να καταλαμβάνουν την Ευρώπη και ο ίδιος έπρεπε να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει μαζί τους.
Ο 59χρονος ηθοποιός, ο οποίος αφοσιώθηκε πολύ στο ρόλο του ως Τσόρτσιλ, ανέφερε, σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι εξαιτίας της μεγάλης κατανάλωσης πούρων που συνήθιζε να κάνει ο Τσόρτσιλ, έπαθε δηλητηρίαση από τη νικοτίνη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του:

«Έπαθα σοβαρή δηλητηρίαση από τη νικοτίνη».

Ο ίδιος για τις ανάγκες της ταινίας και των γυρισμάτων αναγκάστηκε να καπνίσει πάνω από 400 πούρα.

Η ταινία, παρ' όλα αυτά αναμένεται να «σαρώσει», καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γκάρι 'Ολντμαν, ενημερώθηκε για την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου