Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Αμφιλοχία: Περιπετειώδης καταδίωξη διακινητή κοκαΐνης

Στην κατοχή του 29χρονου βρήκαν μια συσκευασία με 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης
κάνναβης και του πέρασαν αμέσως χειροπέδες - Όμως, ο 25χρονος βρήκε ευκαιρία να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και να διαφύγει Εικόνες χολιγουντιανής παραγωγής παρακολούθησαν εμβρόντητοι όσοι βρίσκονταν αργά το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αμφιλοχίας, όπου ένας νεαρός που διακινούσε κοκαΐνη στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν συγκρούστηκε διαδοχικά με τέσσερα σταθμευμένα οχήματα!





Όλα είχαν ξεκινήσει στη θέση Κουβαρά στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Ρίγανης, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 25 και 29 χρόνων. Στην κατοχή του 29χρονου βρήκαν μια συσκευασία με 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και του πέρασαν αμέσως χειροπέδες.



Όμως, ο 25χρονος βρήκε ευκαιρία να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και να διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στήθηκαν παντού μπλόκα. Σε ένα από αυτά, στο κέντρο της Αμφιλοχίας, αστυνομικοί των τμημάτων Αμφιλοχίας και Κατούνας και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας προσπάθησαν να κλείσουν τον δρόμο στο όχημα του φυγάδα.

Ωστόσο, εκείνος πάτησε γκάζι και επιχείρησε να αποφύγει το μπλόκο με επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα βυτιοφόρο και να ακινητοποιηθεί. Στο αυτοκίνητό του έκαναν έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που βρήκαν διάφορες κρύπτες κάτω από τα πίσω καθίσματα. Μέσα σε αυτές, ήταν κρυμμένα 124,4 γραμμάρια κοκαΐνης και 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με έναν τρίφτη!

Ο 25χρονος, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν 160 ευρώ, οδηγήθηκε μαζί με τον 29χρονο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, απείθεια και διακεκριμένες φθορές κατά περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου