Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΣΠΑΤΑ, "Μεγάλος ΑΠΩΝ"!! από τα Εγκαίνια Ξενώνα Φροντίδας της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" (Foto-video)

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 εγκαινιάστηκε στα Σπάτα ο πρώτος στην Ελλάδα Ξενώνας Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» υπό τη μέριμνα της Μητροπόλεως Μεσογαίας
και Λαυρεωτικής, που προσφέρει υπηρεσίες εντελώς δωρεάν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας της Νοτιοανατολικής Αττικής στη βάση της κατ’ οίκον και της ημερήσιας φροντίδας, με τη συνδρομή πολλών εκπαιδευμένων εθελοντών αλλά και χορηγών.




Είναι χαρά και μεγάλη μας τιμή που στο Δήμο μας υπάρχει και λειτουργεί ένας πρότυπος Ξενώνας τόσο υπερσύγχρονα εξοπλισμένος που προσφέρει μεγάλη ανακούφιση και φροντίδα σε ασθενείς που πάσχουν από απειλήτικες νόσους αλλά και στους συγγενείς τους.

Μεγαλύτερη όμως είναι η χαρά που σε όλο αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, εμπνευστής και άξιος καθοδηγητής όλων όσοι συνέβαλαν στην πραγμάτωση της ιδέας είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.
Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες που βιώνουμε μέσα από τα λόγια και τα έργα του Σεβασμιωτάτου την προστασία της αξιοπρέπειας και της αξίας του ανθρώπου και τον σεβασμό στη ζωή.







Φωτογραφικό υλικό από: www.pemptousia.gr/



Μια παρατήρηση που με εντυπωσίασε!
Ένα τέτοιο σημαντικό έργο εγκαινιάστηκε στην Πόλη μας αλλά αλλά από ότι φαίνεται από το βίντεο και Φωτογραφίες ο Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος, Δ.Μάρκου, έλαμψε δια της απουσίας του!!
Είναι δυνατόν να εγκαινιάζεται ένα τόσο σημαντικό, κοινωνικό έργο για ολόκληρα τα Μεσόγεια, και ο Δήμαρχος του Δήμου μας να μην παραστεί, να μην πει 2 λόγια, να μας αντιπροσωπεύσει επάξια;
Απλές ερωτήσεις κάνω...
Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει και τότε είναι μεγάλο ατόπημα που δεν του έδωσαν το λόγο!

41 σχόλια:

  1. ΑΑ. ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΜΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ? ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ.ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητη κα Καφανταρη,σας απαντω απλα και μονο γιατι σκεφτομουν ακριβως το αντιθετο,οτι δηλαδη ειναι ντροπη και ονειδος μεγα να αναφερεται το σεβαστο ονομα του Μητροπολιτη μας και το τεραστιο εργο ανακουφισης των νοσουντων συμπολιτων μας που με τοση μεγαλοψυχια υλοποιησε για τοσο φτηνη αντιπολιτευση.Ας ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ παρακαλω απο τα βαθη της ψυχης μου κι ας σεβαστητε εμας που εχουμε ασθενεις στην οικογενεια μας και πολυ σοβαρωτερα προβληματα....Οσο για την Ανατ .Ακτη,ας αρχισει να σεβεται τον ρολο της ,να ασκει σοβαρη αντιπολιτευση και να μην αναδημοσιευει χυδαια,ρατστιστικα,κακογουστα σχολια(δεν αναφερομαι στην κα Καφανταρη αλλα σε διαφορα αναρτημενα στην αριστερη στηλη της αρχικης σελιδας) που σιγουρα θα αναγκασουν καθε υγιως σκεπτομενο πολιτη να την αποκλεισει απο την καθημερινοτητα του.Ξερετε ειναι πολυ ευκολο επικαλουμενοι καποιοι την ελευθερια του τυπου και την μεχρι ενος οριου λογικη καλυψη της διαδικτυακης ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ(την οποια θα χρησιμοποιησω κι εγω αυτοπροστατευομενος)να επιδιδονται σε εναν απιστευτα χυδαιο καννιβαλισμο που απλα μεταφερει στο διαδικτυο μια δυσοσμη ατμοσφαιρα παλιου καφενειου με προσωπικες εμπαθειες,φανατισμο,κακογουστες βρισιες και αβασιμους-ατεκμηριωτους χαρακτηρισμους που αφορουν στην προσωπικη ζωη και τις ιδιαιτεροτητες ατομων ,κατεβαζοντας πολυ χαμηλα την οποια κριτικη προσπαθει να ασκηθει και απομακρυνοντας δραματικα την επιζητουμενη απο ολους μας επιλυση θεματων.Σας ευχαριστω για την φιλοξενια κι ευχομαι ειλικρινα να αρχισουμε να αναθεωρουμε την σταση μας,ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Καλες γιορτες με ΥΓΕΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΗ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.
      Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΣΤΩ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΩΜΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. ΟΜΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ.
      ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.
      ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
      ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΕΜΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΟΥ.
      ΕΣΥ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ?
      ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ
      ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ ΟΥΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ? ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ?

      Διαγραφή
    2. Ποσο λυπηρο ειναι που δεν αντιληφθηκατε απολυτως τιποτα απο την εκκληση μου .Δεν μπορω ειλικρινα να παρακολουθησω ουτε την σκεψη σας ουτε τη λογικη σας.Σεβομενος το εργο του Μητροπολιτη μας σταματω εδω τον ετσι κι αλλιως ανυπαρκτο "διαλογο"(απο την πλευρα σας"ντελιριο")κι απλα αντιλαμβανομενος το ισχυρο μενος σας εναντι του Δημαρχου ,σας συμβουλευω να περιοριστειτε σε αυτα που σας ενοχλησαν ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΑ συγκεκριμμενα και με σαφη,ουσιαστικο και ανευ υβρεων λογο.Θα μου επιτρεψετε παντως για την ιστορια να σας ενημερωσω οτι ο Δημαρχος ηρθε καθυστερημενος ,προφανως οταν εσεις κυρια μου ειχατε αποχωρησει.Ηταν αλλωστε και η πρωτη φορα που τον ειδα μια και ειμαι κατοικος Ραφηνας. Χαιρετε

      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΗΡΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΗΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ 11.43π.μ.Φαινεσαι ιδιαίτερα "καλλιεργημενο"άτομο!!!Τουλάχιστον από το χειρισμό του λόγου σου! !
    ΑΛΛΆ!!Όχι θα έλεγα μεγάλοψυχος!!!Ξέρεις υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκτίμησης πράγματα και καταστάσεις!!!
    Οπως εναν τυφλό μπορεί να τον πεις αομματο! Όπως επίσης έναν κουλο μονοχειρα η έναν αγραματο βλακα!!
    Μη νομίζεις όμως ότι η καλλιέργεια της λέξης και μόνο αυτή χαρακτηρίζει τον γραφοντα!!Πολύ περισσότερο τον χαρακτηρίζει η έννοια και η πηγή των συνεσθηματων του προς τον "συνομιλουντα "του!
    Αν προσέξεις από της 50 σειρές της γραφής σου μόνο οι 5 αφορούσαν το ΘΈΑΡΕΣΤΟ ΈΡΓΟ πράγματι του ΜΕΣΟΓΕΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΟΤΙΚΗΣ Κ.Κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ οι άλλες 45 ασχολήθηκαν με τα γραφόμενα της Α.Α. και τα της καθημερινης τοπικής τρέχουσας επικαιρότητας!!!
    Που συγχωρέσε μου την θέση. .Πιστεύω ότι αυτό που θέλεις να μετάδοσης είναι ότι είσαι κάποιος και έχεις λόγο!!!! Πολιτικό λόγο εννοώ!!!
    Καμία αντηρηση μπορεί και κάποιος να είσαι και λόγο να έχεις!!!αλλά αγαπητέ μου Κύριε η κυρία σε παρακαλώ πολύ ας μη ΔΙΥΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΛΟ!!!!!!Γιατί και οι αδαης του ορθου λεκτικου ορθογραφικου λόγου έστω ..Αν θες ..έστω και λίγο έχουν το γνωθι σ 'αυτό!!!και ΌΧΙ ΜΌΝΟ! !!
    ΜΗ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟΥΣ ΛΙΔΟΡΟΥΜΕ!!!
    ΓΙΑΤΊ ..ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ??ΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΈΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!!!!
    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΣ ΑΝ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΑ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΥΤΌΣ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΜΟΥ !!ΣΕ ΧΕΡΕΤΟ !!ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΊΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε συνανωνυμε,φυσικα και δεν με πικραναν τα λεγομενα σου...πιστεψε με εχω τοσα σοβαρα προβληματα στην οικογενειακη μου καθημερινοτητα ,αυτα που με οδηγησαν αλλωστε κοντα στο συγκεκριμενο εργο,που θα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να εχω αυτην την "πολυτελεια" της ενασχολησης με αυτα που αναφερεις...Απλα λογω ιδιοτητας θελησα να επισημανω καποια ατοπηματα στην χρηση της γλωσσας γιατι,να εισαι σιγουρος φιλε μου οτι,κειμενα με λιγοτερες υβρεις και περισσοτερα στοιχεια που θα συνθετουν καταγγελιες θα πεισουν κι εμας που δεν γνωριζουμε και θα διαλυσουν τους πολιτικους σας αντιπαλους.Αναρθρες ,υστερικιες κραυγες και γενικοτητες με ασαφη υπονοουμενα δεν πτοουν κανεναν!Σου ευχομαι να ευοδωθουν οι προσπαθειες σου με διαλεκτικη σκεψη και δημοκρατικη συμπεριφορα.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε συνανωνυμε,φυσικα και δεν με πικραναν τα λεγομενα σου...πιστεψε με εχω τοσα σοβαρα προβληματα στην οικογενειακη μου καθημερινοτητα ,αυτα που με οδηγησαν αλλωστε κοντα στο συγκεκριμενο εργο,που θα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να εχω αυτην την "πολυτελεια" της ενασχολησης με αυτα που αναφερεις...Απλα λογω ιδιοτητας θελησα να επισημανω καποια ατοπηματα στην χρηση της γλωσσας γιατι,να εισαι σιγουρος φιλε μου οτι,κειμενα με λιγοτερες υβρεις και περισσοτερα στοιχεια που θα συνθετουν καταγγελιες θα πεισουν κι εμας που δεν γνωριζουμε και θα διαλυσουν τους πολιτικους σας αντιπαλους.Αναρθρες ,υστερικιες κραυγες και γενικοτητες με ασαφη υπονοουμενα δεν πτοουν κανεναν!Σου ευχομαι να ευοδωθουν οι προσπαθειες σου και με διαλεκτικη σκεψη και δημοκρατικη συμπεριφορα να επιτυχεις το ευκταιο.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε άκουσε με σε παρακαλώ! Συγουρα έχεις επίπεδο όπως Συγουρα έχεις και την αντίστοιχη μόρφωση!
      Αλλά θα σε παρακαλούσα για εναν λόγο παραπάνω να αφουγγραστεις τον ρυθμό και τον πόνο του κάθε τιμιου και ανηδιοτελη πολίτη!!!
      Ο οποίος βλέπει τους κοπους του την ανηδιοτελεια του την καλοπροερωσυνη του ..Να την σφετεριζοντε οι κάθε λογής τυχαρπαστοι....
      Άνθρωποι που αλλά υποσχέθηκαν και άλλα φαυλα πρατουν!!Με μοναδικό κριτήριο και σκοπό τον σύντομο και εφημερο τρόπο ζωής τους!!!Άνθρωποι οι οποίοι έχουν μέχρι και το θράσος να ορκιζοντε στο ιερό Ευαγγελίο ότι θα εργασθουν και θα λειτουργησουν για λογαριασμό μας! Ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι τρυπιες "τσέπες" τους!!!!
      Οπως καταλαβαίνεις, αν καταλαβαίνεις Οτι ο θυμός η αγανάκτηση και η απαξίωση που παράγει αυτή η αηθεις αντιμετώπιση από πλευράς τους (ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ) ΕΊΝΑΙ υπέρ ικανή να δικαιολογηση ακόμα και μη συμβατική συμπεριφορά. ..Όχι βέβαια ότι σύμφωνο!!!Με κάτι τέτοιο!!!Αλλά μπροστά στο έγκλημα δεν θα με πτοεισει το πλημμελημα!!!!
      Επίσης και Συνχωρεσε μου την έστω και έμμεση παρεμβολή σε προσωπικά οικογενειακά ίσως προβλήματα σου θα ήθελα να σου πω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη κουβαλάει καποιον ΣΤΑΎΡΟ βέβαια άλλοι κουβαλανε πολυ μεγαλύτερο!!!
      Ίσως και η ανάσταση τους να είναι μεγαλύτερη!!!
      Και εγώ να ξέρεις κάποιον μικρό ΣΤΑΎΡΟ κουβαλλαω!
      Αλλά εδώ μέσα σε αυτήν την "παλιό φυλαδα "που λες ,έμμεσα πλην σαφώς και εσύ ξεχνιεμαι.. Σου συνιστώ λοιπόν οπότε έχεις λίγο χρόνο αφιερωσε τον και εσυ με το να σχολιαζεις τον κάθε ένα και την κάθε έστω και "χαζή"άποψη!!!
      Προσωπικά πιστεύω ότι είσαι από τους πολύ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ!!!ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!
      Υ. Σ.
      Όσο για συγκεκριμένες καταγγελίες αν μέχρι τώρα δεν έχεις ακούσει καμία παρατηρησε με τον καιρό ....απλά εχε τα "μάτια "σου ανοιχτά! !

      Διαγραφή
    4. νασαι καλα φιλε μου....

      Διαγραφή
    5. Ηλιθιε σχολιαστης ειναι οχι δημοσιογραφος. Η εφημεριδα ΑΑ το εχει συνεχεια πρωτοσελιδο αν την παρακολουθης. Εγω ειμαι σταθερα φανατικος αναγνωστης γιατι δεν εχει εμπαθειες. Γινεται καλο Πρωτοσελιδο. Δυστυχωσ το μοναδικο καλο που ειδαμε ητανε το «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ολα τα αλλα ειναι εγκληματα τησ συμμοριας του μουγκου.
      Τι να γραψει μπραβο που τσεπωσε ο τυρακις με τον μουγκο 300χιλ.ευρα απο τα 500 χιλ ευρα? Οτι ο απατεωνας υπογραψε μονος του σκατα στην θαλασσα? οτι αγορασαν οιοπεδα που δεν κανουν σημερα ουτε 50χιλ ευρα για ενα εκατομυριο ευρα για να φανε τα 900χιλ ευρα? Πεσε μου εσυ τριαμιση χρονια ο μουγκος ποσα εχει φαει κ τι καλο εχει κανει για τον τοπο? Εκληματα κανει αυτα γινονται πρωτοσελιδα. Ενα καλο εγινε κ αυτο απο την εκκλησια η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» κ το εχει πανω πανω σαν Διαμαντι να φοτιζη τις ληστειες της σπειρας του μουγκου. Αν δεν ηταν η ΑΑ δεν θα ξεραμε ουτε τις απτες του μουγκου ουτε το Διαμαντι του τοπου μας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

      Διαγραφή
  5. Η ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΡΧΙΣΕ.
    ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ
    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΟΛΑ.
    ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ 5-6 ΘΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠτΔΟ ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΕΨΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΗΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 4ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ 300-400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΑΝ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ίδιος λες ότι είναι ανύπαρκτος, οι ανύπαρκτοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε καλό ούτε κακό, τελικά τι είναι ο δήμαρχος ανύπαρκτος ή υπαρκτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ. ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΗΤΗΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ? ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΡΓΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημαρχος σε καθε τοπο ειναι η ανωτατη αρχη ο αλητης απτεωνας ειδωλατρης μουγκος ειναι ανξιος υπαρξης. κανενας δεν εβριξε τον Αρχιε[ισκοπο η τον Προεδρο Δημοκρατιας ουτε τον Μητροπολιτη. Η κατστροφη και λεηλασια του τοπου εχει ονομα Μητσος Μαρκου ο απατεωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΓΆΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΤΈ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ!!!!
    ΈΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΌΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΌΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ "ΧΏΡΟ"ΣΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΣΟΓΕΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΟΤΙΚΗΣ Κ.Κ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ!!!!
    ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΛΈΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αρχιεπίσκοπος Μεσογαίας και Λαυρεωτικής είναι πραγματικά ότι το καλύτερο αυτή την στιγμή για την θέση του αρχιεπισκόπου, δεν λέμε για τον Σεραφείμ του Πειραιά που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ακραίος αλλά ο Χατζηνικολάου δεν έχει δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το να μπεις είναι δύσκολο το να βγεις πιο δύσκολο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μεσόγαίας θα μπορούσε να κάνει την ΕΛΛΆΔΑ μια ΚΙΒΩΤΟ!!!Αρκει να μην υπήρχαν οι ΣΤΟΕΣ!!!ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ Κ.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΆΡΑΓΕ Ο ΘΕΌΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ????
    ΌΠΩΣ ΛΈΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!Η ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟ'Ι ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΕΝΌΣ ΜΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ααααα ρε Τούντα..... έγραψες πάλι!!!!!Τι συνειρμός σκέψης!!! τι ευφράδεια λόγου!!!!! τι ανωτερότητα!!!! χρόνια σου πολλά μέρες που έρχονται.... και ας πιεις και κανά ουισκακι παραπάνω.... λόγω των ημερών!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΙΣΚΑΚΙ. .ΜΌΛΙΣ ΤΟ ΠΊΝΩ!!!
      ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΈΝΑ!!ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΆΛΛΩΣΤΕ!!ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΦΤΩΧΕΙΝΟΥΜΑΙ!!!!

      Διαγραφή
  15. Τούντα ο θεός είναι μόνο για μετά θάνατο δεν είναι για τώρα, τώρα δεν υπάρχει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΊΛΕ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ.. ΌΤΙ ΤΏΡΑ ΜΕΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.. ΊΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΕΌΣ!!!ΑΛΛΆ ΜΗ ΞΕΧΝΆΣ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ. .ΠΈΡΑΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!!!!!!
      ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΈΩ ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό που γράφεις οτι δηλαδή ο θεός είμαστε εμείς είναι κάτι πέραν αυτών που λέει ότι ο χριστιανισμός ότι ο θεός δηλαδή είναι κατι άλλο ανεξάρτητο από εμάς κάποιο άλλο όν που μας επιβλέπει.

      Διαγραφή
  16. ΦΊΛΕ ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! ΞΈΡΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΜΆΛΛΟΝ ΔΙΧΝΕΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΆΡΑ ΑΠΑΞΊΩΣΗ!!!
    ΤΏΡΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΦΡΑΔΙΑ...
    ΔΙΆΒΑΣΕ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΤΟΝ
    20 /12. 3.42 μ,μ.
    ΌΧΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.. ΑΠΛΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ!!!ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΎ! ....
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ!!!
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ, ΟΧΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.. ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΆ ΣΟΥ ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΜΆΘΩ ΤΊΠΟΤΑ!!!
    ΑΓΑΠΗΤΈ ΜΕΝ!!.. ΦΟΥΚΑΡΑ ΔΕ!!!!
    ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΥΓΝΏΜΗ!!!
    ΜΕ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ ΑΝ ΘΕΣ
    ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΆΛΛΩΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΌΤΕΡΟ :
      ΔΕΎΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΕΡΊ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ!!!
      ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ. Σ. Κ.ΑΝΤΏΝΗ ΦΥΤΡΟ!!!
      ΣΕ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΌΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΑΤΟΠΗΜΑ -ΠΑΡΆΒΑΣΗ -ΠΑΡΑΝΟΜΊΑ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ.
      ΠΛΗΣΙΆΖΟΝΤΑΣ Ο Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΈΧΤΗΚΕ ΤΗΝ "ΑΠΕΙΛΗ "Α. ΦΥΤΡΟΥ :ΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ!!!
      ΤΟΝ ΡΩΤΆ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ :ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ??
      ΚΆΤΙ ΤΟΥ ΨΕΛΙΣΕ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ (ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΎΣΑΜΕ)...
      ΦΥΣΙΚΆ Ο Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ ΟΎΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΏΣΕ ΣΗΜΑΣΊΑ! (ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΘΗΖΕΙ ΆΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΈΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΊΟ ΑΝΑΠΝΟΉΣ ΤΟΝ "ΠΡΟΠΙΛΑΚΗΣΕ"ΛΕΚΤΙΚΑ!!!ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟ ΚΌΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΔΡΏΤΑ ΤΟΥ! (ΠΡΟΈΔΡΟΥ)ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΨΕΛΙΣΑΒΕΤ. . ΠΟΥ ΟΎΤΕ ΑΥΤΌ ΑΚΟΎΣΑΜΕ!!!!
      ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ :ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΆ ΤΟΥ "ΑΝΤΊΣΤΑΣΙΑΚΟΥ"Ν.ΔΑΡΔΑΛΗ (Κ.Κ.Ε.) Ο Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΘΕΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!
      ΜΠΡΆΒΟ Ν.ΔΑΡΔΑΛΗ!!!ΖΗΤΏ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Κ.Κ.Ε.
      ΚΆΤΩ Ο Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΟΙΤΕΥΣΗ!!!
      ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΤΟ Δ. Σ. ΣΥΝΕΧΊΣΤΗΚΕ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ Ο Ι ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ...ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ!!
      ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν, ΔΑΡΔΑΛΗ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΉ (ΚΑΘΌΤΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΉΝ ΕΊΧΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ)ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΥΠΟΘΗΤΉ ΑΠΑΡΤΙΑ!!!ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΣΦΟΔΡΑ Ο "ΠΡΌΕΔΡΟΣ"-ΔΉΜΑΡΧΟΣ
      ΜΌΛΙΣ 17 ΠΑΡΌΝΤΕΣ!!!!!!
      ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΦΤΩ. .ΝΑΙ ΕΊΜΑΙ Ο Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Γιατί να μην πλησιάσει ο τουντας στο προεδρείο? αφού όλα εκεί είναι χυμα υπάρχει κάποιος απαογορευτικος κανονας? Όλοι γυρνάνε γύρω γύρω οπου θέλουν.
      Μπορεί να με πει κάποιος γιατί ο φύτρος και ο Μάρκου φοβούνται μην φανε ξύλο?
      Κάποιος που είναι νταξει δεν σκέφτεται ποτε ότι μπορεί να φάει ξύλο έτσι στα τρελα.
      Αλλα εγώ νομίζω ότι ξέρουν ότι πρέπει να τους δέρνουν όλη μερα και δεν ξέρουν ποτε θαρθει η μερα αυτή και φοβούνται συνεχεια παντού.
      Ρε βλάκα φύτρο το ξύλο θα το φάτε χωρίς να δει κανένας τίποτα μονο νταούλια μπλε θαστε και θα λέτε έπεσα από το πεζοδρόμιο άντε βλάκα.

      Διαγραφή
    3. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1.90 ΥΨΟς 105 ΚΙΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΛΕΓΚΑ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΕΞΙ ΚΡΟΣΕ

      Διαγραφή
    4. Το φυτο φυτρος θα φαει απο οποιον σηκωθη ξυλο γιατι ειναι ψευτοπροεδρος και το ξερη. Το φυτο δεν ειναι για μπουνιες ειναι για σκαμπιλια χαζου παιδιου δερνης αντρες οχι φυτα

      Διαγραφή
  17. Πάλι τα ετσουξε ο Τούντας και τον έπιασε κρίση αλήθειας..... Τσιν-τσιν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ! ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ!!!!

      Διαγραφή
  18. Ο Φύτρος δίπλα από τον Μεσογαίας και τον Παυλόπουλο? Που να φανταστεί τέτοια μεγαλεία ο σουβλάκιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑ ΜΑΓΚΑ ΞΕΦΥΓΕΣ. Ο ΦΥΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΟΤΟΣ ΠΔΣ. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑ Κ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΗ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα το επάγγελμα δεν είναι δείκτης αξιοπρέπειας, οι πολιτικοί έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι ανεπάγγελτοι είναι και βρίσκονται σε θέση εξουσίας με μέσο όχι με την αξία τους ή τα πτυχία τους.

      Διαγραφή
    3. ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ.
      Ο ΠΡΟΠΑ ΚΑΟ ΜΗΤΣΟΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
      ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΦΥΤΡΟ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟ ΔΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΦΥΤΟ ΦΥΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΔΣ ΝΟΜΙΜΑ.
      Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΝΑ ΨΗΝΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
      ΤΟ ΦΥΤΟ ΦΥΤΡΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΔΣ Κ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
      ΤΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΑΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΦΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΕ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΓΕΛΙΟ ΠΔΣ ΦΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΓΚΟ.
      ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ

      Διαγραφή
  19. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ! ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑΝΕ ΚΑΙ ΆΣ ΕΊΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΦΙΤΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΊΜΙΟ ΝΑ ΦΙΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Κ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΟ Η ΨΟΦΟ

      Διαγραφή
  21. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ! ΣΕ ΌΛΟΥΣ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΊΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΧΝΙΑΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΔΏ ΜΈΣΑ!!!
    ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΟ 2018 ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΌΤΙ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΈΡΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΈΡΗΣΗ ΠΟΛΑ!
    ΆΣ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΧΝΆΜΕ ΚΆΘΕ ΒΡΆΔΥ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! ΚΑΙ ΆΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΊ ΤΗΣ 1/1/2018 ΤΟ ΠΡΩΊ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΓΕΝΙΑΣ -ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!!
    ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΜΙΖΈΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ!
    ΓΙΑΤΊ ΝΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ!
    ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΈΡ ΔΎΝΑΜΗ ΑΛΛΆ ΝΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΈΡΟΧΟΙ!!!!
    ΓΙΑΤΊ ΑΠΛΆ ΑΓΑΠΆΜΕ!!!!!
    ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!!!!
    Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ Δ.Σ.
    ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΊΜΑΙ. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου