Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ.17χρονος που παγιδεύτηκε σε αυτοκίνητο σώθηκε από το ένστικτο του πατέρα του

Πίστευε ότι ζούσε Eίχε παγιδευτεί για 30 ώρες μέσα σε αυτοκίνητο Αίσιο τέλος είχε η
περιπέτεια ενός εφήβου από την Αυστραλία, που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό του, αφότου έπαθε ατύχημα. Ο 17χρονος βρέθηκε ζωντανός καθώς ο πατέρας του από ένστικτο αποφάσισε να τον ψάξει με ελικόπτερο.




Ο Σάμιουελ Λέθμπριτζ παγιδεύτηκε όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από αυτοκινητόδρομο του New South Wales την Κυριακή. Η οικογένειά του ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία όταν έμαθαν ότι δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι ενός φίλου του, που είχε πει ότι θα πήγαινε.

Κατά τη διάρκεια τον ερευνών, ο πατέρας του, Τόνι, αποφάσισε να ενοικιάσει ένα ελικόπτερο, καθώς θυμήθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη πριν πέντε χρόνια. 
“Δυστυχώς, ο άνθρωπος τότε απεβίωσε επειδή κανένας δεν τον βρήκε για πέντε ημέρες. Δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο” δήλωσε σε τοπικό δίκτυο. Ο πατέρας υποστήριξε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο παιδί του γιατί η εξαφάνιση δεν είναι κάτι που ταίριαζε στο χαρακτήρα του.

“Πήγαμε και νοικιάσαμε ένα ελικόπτερο. Τον βρήκε σε δέκα λεπτά” ανέφερε. Η οικογένεια εντόπισε το παιδί περίπου 20 μέτρα μακριά από έναν αυτοκινητόδρομο, 100 χιλιόμετρα βόρεια του Σίδνεϊ.

Τα πληρώματα των διασωστών χρειάστηκαν περισσότερο από μια ώρα για να βγάλουν τον 17χρονο από το αυτοκίνητο, όπου είχε παγιδευτεί κάτω από το ταμπλό.

Ο Σάμιουελ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι είναι πολύ τυχερός που ζει. Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου