Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Βρέφος 8 μηνών στην Ινδία χαροπαλεύει μετά το βιασμό του από τον 27χρονο ξάδερφό του

Υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η «βάρβαρη» ζημιά
που υπέστη Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην Ινδία με έναν 27χρονο να βιάζει το μόλις 8 μηνών ξαδερφάκι του.





Ο βιασμός διαπιστώθηκε όταν οι γονεις του μικρού κοριτσιού το μετέφεραν στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή αφού το βρήκαν το κρεβάτι του να είναι καλυμμένο με αίμα.

Οι γιατροί, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, χρειάστηκε να υποβάλουν το βρέφος σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκαταστήσουν τη ζημιά που είχε σημειωθεί από την «βάρβαρη», όπως τη χαρακτήρισαν, επίθεση που δέχθηκε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 27χρονος δράστης που είναι και ξάδερφος του 8μηνου βρέφους έχει συλληφθεί και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, κατηγορία που επισειεί ισόβια.

«Συνέβη το χειρότερο δυνατό σενάριο. Ένα βρέφος 8 μηνών βιάστηκε στο Δελχί και παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter εκπρόσωπος επιτροπής για τα δικαίωματα των γυναικών.

Ο ίδιος περιέγραψε τα τραύματα του παιδιού ως «τρομακτικά» ενώ πρόσθεσε ότι τα κλάματά του ακούγονταν σε όλο το νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου