Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο πρώην υπουργός Βασίλης Κεδίκογλου

Ο πολιτικός του ΠΑΣΟΚ και πατέρας του βουλευτή της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία τουΑπεβίωσε την Τρίτη
σε ηλικία 86 ετών ο πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεδίκογλου.





Ο πολιτικός από την Εύβοια και πατέρας του σημερινού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σίμου Κεδίκογλου, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή (19/01). Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, στη Χαλκίδα, στις 11 το πρωί, ενώ η ταφή του θα γίνει στον οικογενειακό τάφο στη γενέτειρά του, την Ιστιαία.
Συλλυπητήρια από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Σίμο Κεδίκογλου, γιο του εκλιπόντος Βασίλη Κεδίκογλου, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Τη λύπη του εξέφρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου

Τη λύπη του για το θάνατο του συμπατριώτη του, παλαιού Ευβοιώτη πολιτικού Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος εκλέχτηκε πολλές φορές βουλευτής του νομού Εύβοιας και υπηρέτησε τη χώρα ως υπουργός, εκφράζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Ο κ. Αποστόλου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στο γιο του εκλιπόντος, βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, καθώς και στους λοιπούς οικείους του.

Νέα Δημοκρατία: Ξεχώρισε για το ελεύθερο πνεύμα του

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του Βασίλη Κεδίκογλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 «O Bασίλης Kεδίκογλου εκπροσώπησε για πολλά χρόνια την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Εύβοια, στο ελληνικό Κοινοβούλιο.  Ξεχώρισε για την ανεξαρτησία του, το ελεύθερο πνεύμα του, την αυθεντικότητά του, τη συνέπεια στις ιδέες του. Στο γιο του Σίμο, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου