Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Έκανε κλοπές σε νοσοκομείο και εστιατόριο

Ο 41χρονος δράστης εξετάζεται αν εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών φαρμάκων με πλαστογραφημένες συνταγέςΤο ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών φαρμάκων που αγόραζε με πλαστογραφημένες συνταγές χρησιμοποιώντας την σφραγίδα
μιας γιατρού, την οποία είχε κλέψει πριν από μια εβδομάδα από νοσηλευτικό ίδρυμα της Ηλείας, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας για έναν 41χρονο που τσάκωσαν για... άλλη κλοπή!





Ο δράστης συνελήφθη στην κοινότητα Σκουροχώρι της Ηλείας, όταν ταυτοποιήθηκε για την κλοπή μιας τσάντας μέσα σε ένα εστιατόριο στην Αμαλιάδα, το απόγευμα της Τρίτης. Ο 41χρονος είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία της 50χρονης γυναίκας στην οποία ανήκε, για να αρπάξει την τσάντα που είχε μέσα 50 ευρώ, ένα κινητό, δυο τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα.

Η τσάντα με τα αντικείμενα που περιείχε βρέθηκε και επιστράφηκε στην 50χρονη, όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί το επόμενο πρωί. Μαζί, κατασχέθηκε και η σφραγίδα που αποδόθηκε στην γιατρό. Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ η διερεύνηση της δράσης του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου