Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Γυναίκα συνεργός των ληστών ταχυδρόμου στην Πιερία

Σε βάρος της 31χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία Παραχώρησε το αυτοκίνητό της σε τέσσερις φίλους της για να το χρησιμοποιήσουν στη ληστεία σε βάρος
ενός ταχυδρόμου στο Αιγίνιο Πιερίας μία 31χρονη γυναίκα και, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης έφτασαν στα ίχνη της, ισχυρίστηκε ότι είχε το πουλήσει. Όμως, οι αστυνομικοί το βρήκαν σε ένα αυτοσχέδιο υπόστεγο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.





Σε βάρος της 31χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου όπως και οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 27 ως 32 χρόνων, που είχαν χρησιμοποιήσει και μια μοτοσικλέτα την οποία είχαν κλέψει νωρίτερα από την Θεσσαλονίκη για να ληστέψουν τον ταχυδρομικό υπάλληλο, τον οποίο δυο από αυτούς χτύπησαν το μεσημέρι της 27ης Νοεμβρίου και του άρπαξαν 8.000 ευρώ.

Η κλεμμένη μηχανή βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μετά τη ληστεία σε αγροτική περιοχή της Πιερίας και διαπιστώθηκε ότι οι δυο κακοποιοί είχαν διαφύγει με το αυτοκίνητο της 31χρονης στο οποίο τους περίμεναν οι άλλοι δυο συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου