Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αντίθετοι οι αγρότες της Νάουσας στην καλλιέργεια φαρμακευτικής κάναβης

  "Τα ναρκωτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θεραπευτικά" "Θέλουν τους νέους παραδομένους στα ναρκωτικά" είπε ο Σάκης Τσιουλάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου "Μαρίνος Αντύπας", Θέλουν τους νέους παραδομένους στα ναρκωτικά"
είπε ο Σάκης Τσιουλάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου "Μαρίνος Αντύπας", διαμαρτυρόμενος ενάντια στην απόφαση του Δήμου Νάουσας να παραχωρήσει 1.500 στρέμματα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης.





"Τα ναρκωτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θεραπευτικά" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιουλάκης, την ώρα που οι αγροτικοί σύλλογοι συγκεντρώνονταν στην πλατεία της Νάουσας, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια του δήμου.
"Σε αυτή την καλλιέργεια δραστηριοποιούνται μεγάλοι όμιλοι, κολοσσοί, οι αγρότες θα μετατραπούν σε παραγωγούς ναρκωτικών ουσιών" συνέχισε,  με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

"Θέλουν οι νέοι να είναι στο περιθώριο παραδομένοι στα ναρκωτικά, αδύναμοι να αντιδράσουν σε όλα αυτά τα μέτρα. Αυτοί που εξαφάνισαν όλα τα αγροτικά προϊόντα δεν μπορούν να μας πουν ότι νοιάζονται για το μέλλον του αγροτικού κόσμου" συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τις ενέργειες του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, ο οποίος προωθεί αυτές τις καλλιέργειες, ο αγροτοσυνδικαλιστής είπε ότι "ο κ. Καρανίκας τα δίνει στους μονοπωλιακούς ομίλους".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου