Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Όταν ο Δήμος Προσφέρει και ΕΚΘΕΤΕΙ

Ο κ.Π.Λάμπρου δημοσίευσε μερικές από τις φωτογραφίες που βλέπετε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, στις 12/1/2018 και τις προλόγισε ως εξής:





«Με επιτυχία,ηρεμία και τάξη έγινε η διανομή 20 τόνων Ναξιώτικης πατάτας σε δικαιούχους συμπολίτες μας αλλά και σε φορείς του Δήμου μας (εκκλησίες, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί κλπ).
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και τους εθελοντές που βοήθησαν στην διανομή.»
Ήταν μια πραγματικά αξιέπαινη δράση που σκοπό είχε να βοηθήσει συμπολίτες μας που έχουν οικονομική ανάγκη.
Δικαιούχοι ήταν όλοι όσοι έχουν καταγραφεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Υπήρξαν πάντως πολλά παράπονα για ελλειπή ενημέρωση ακόμη και σε δικαιούχους και για το γεγονός ότι δεν έγινε σε ένα σημείο αλλά θα έπρεπε να ψάχνουν να βρουν που να πάνε όσοι ενημερώνονταν.
Πολύ καλές είναι αυτές οι πρωτοβουλίες, αλλά επειδή σχετίζονται με ευπαθής ομάδες του Δήμου μας, καλό θα ήταν να γίνονται πιο οργανωμένα.

Επίσης, από την στιγμή που δεν δικαιούνται όλοι να ωφεληθούν από μια τέτοια δράση δεν βλέπω την ανάγκη να δημοσιοποιείται και να δημιουργεί αισθήματα πικρίας. Επίσης ας μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι των κατοίκων και δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να δημοσιοποιούνται φωτογραφίες που δείχνουν πρόσωπα συμπολιτών μας.

Θα περίμενα κατόπιν της μακρόχρονης ενασχόλησής του με αυτό τον ευαίσθητο τομέα, ο κ.Π.Λάμπρου δεν θα συνέχιζε να "πέφτει" σε τέτοια ατοπήματα.

Ποιος ο λόγος αυτής της δημοσιοποίησης; Δεν θέλω να πιστέψω ότι σκοπό είχε την προσωπική του προβολή!

2 σχόλια:

  1. Ο Π, ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΛΆ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΉ ΜΟΥ ΤΑ 43 ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΚΌΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΉΡΕ !ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΛΙΚΗ! !ΛΙΓΟΥΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ 50ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΑΤΕΣ?
    ΤΟ ΖΥΓΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Κ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΞΕ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΑΝ ΕΙΧΕ 20ΤΟΝΟΥΣ ΦΟΡΤΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
    ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΠΑΛΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 500 ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΙΩΣΕΙ.
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΔΕΣΙΜΟ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑ ΜΕ ΑΚΑΘΕΡΣΙΕΣ ΝΑ ΣΑΦΑΝΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ
    ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 2ΤΟΝΟΙ Η 20 ΤΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ Κ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΠΤΕΩΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ.

    ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΙΛΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ? ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΦΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΑ ΔΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΕΣΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου