Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο Ελτον Τζον αποχαιρετά τη μητέρα του, αν και δεν του μιλούσε επειδή είναι ομοφυλόφιλος

Μόλις πέρυσι αποκατέστησαν την σχέση τους
«Ευχαριστώ που με φέρατε στον κόσμο και για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Με αγάπη, Έλτον», λέει στο μήνυμά του Ο σερ Έλτον Τζον αποχαιρέτησε τη μητέρα του που πέθανε
στις 4 Δεκεμβρίου σε ηλικία 92 χρόνων με ένα συγκινητικό μήνυμα που της αφιέρωσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.





Η κηδεία της μητέρας του θρύλου της ποπ μουσικής έγινε χθες σε ένα οικογενειακό παρεκκλήσι και όπως έγραψε ο σερ Τζον ήταν «τέλεια».

Το μήνυμα ξεκινάει λέγοντας «Αγαπητή μαμά. Η σημερινή κηδεία ήταν τέλεια» και συνεχίζει σημειώνοντας ότι ήταν εκεί η αδελφή και ο αδελφός της και ότι πλέον βρίσκεται και πάλι κοντά στη μητέρα της.
Αποκάλυψε επίσης ότι «επέλεξε όλη τη μουσική» για το σημερινό μάζεμα των φίλων της στο οποίο και θα την αποχαιρετήσουν και το μήνυμα κλείνει γράφοντας: «Ευχαριστώ που με φέρατε στον κόσμο και για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Με αγάπη, Έλτον».

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης εξέφρασαν με μηνύματα τα συλλυπητήριά τους στον σερ Έλτον Τζον λέγοντας ότι η «μητέρα του πέθανε ευτυχισμένη».

Κάποιος έγραψε: «Λυπάμαι που το ακούω. Νομίζω όμως ότι η μητέρα σου πέθανε ευτυχισμένη. Είναι εντάξει. Είναι τώρα στον ουρανό. #RIP #beautifulwords #love».

Ο Έλτον Τζον και η μητέρα του δεν μιλούσαν για χρόνια καθώς δεν ενέκρινε τον γάμο του με τον Ντέιβιντ Φέρνις και μόλις πέρυσι αποκατέστησαν τη σχέση τους, όταν η μητέρα του αρρώστησε από μία σοβαρή λοίμωξη.


3 σχόλια:

  1. Ας κοιταμε μπροστα!Η Ομοφιλια δεν ειναι κουσουρι ουτε αναπηρια! Απλα ειναι διαφορετικοτητα!! Και οχι σπανια βγαζει ΣΠΑΝΙΟΥΣ!! Μονο η Αγαπη δεν εχει Διαφορετικοτητα ειναι παντα μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ!! Σας γραφει καποις που δεν υπειρξε ποτε Ομοφιλοφιλος Αλλα εχει σκεφθει οτι αν ο Γιος του ηταν! Μηπως τοτε δεν τον αγαπουσε?? Και απαντησε στον εαυτο του.. Οτι Ναι <συγουρα Σαν Παιδι του Θα τον ΑΓΑΠΟΥΣΕ!!! Μακαρι να μην ειχαμε ομοφιλοφιλους ..Αλλα αν με ρωτησετε οτι σαν αντισταθμησμα δεν θα πρεπει να ειχαμε και τα Σπουδαια εργα που εχουν αφησει, πολυ απο αυτους, οπως ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ εγω προσωπικα ουτε καν θα το διαπραγματευομουν!!! ΜΑΚΑΡΙ να ειχαμε πολους ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ και λιγοτερους ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΘΕΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ
      ΟΠΩΣ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙ-ΠΟΔΙ ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΜΟΣΕΞΟΥΑΛ.
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΑΜΕΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΕΒΛΗ ΕΚΔΟΧΗ.

      Διαγραφή
    2. Η Ευρώπη όμως το δέχεται σαν κάτι το απόλυτα φυσιολογικό, ούτε καν διαφορετικότητα.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου